Huliiša-Tds
Kā jau viarākkārt esmu teicis - smukākie OEM diski, ko uzlikt sedanam!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā, šie diski ir arī mani favorīti no r17 jau kopš viņus redzēju uz Ruu vecās kupejas
Lai labi ripo
man jau kontūras patīk
ar taadiem diskiem cits skats uz dziivi
Man arī pašam patīk,bet bildeskaut kas nav,bet nu gjau redzesiet arī dzīvē
Varbūt labāk liec tos otrus?
Pavasarī būs normālas bildes,ar visiem diskiem un sataisīto lielo daudzumas rūsas
Tomēr nevareju,un gribēju beidzot piepildīt sapni par 9j diskiem,nu tas ir izdarīts
Protams vajag vēl divas riepas,ja kādam ir kas piedāvājams no 215/40 vai 205/45,var piedāvāt,jo diviem diskiem virsū ir 205/60 riepas,kur prāts tādas likt virsū
Te kāda bilde,et 15,itkā cik šūpināju nekur neķērās
Un atkal,es laikam nemāku bildēt,vai fočuks nerāda to ko gribu parādīt,bet dzīvē izskatas savādāk
Protams vajag vēl divas riepas,ja kādam ir kas piedāvājams no 215/40 vai 205/45,var piedāvāt,jo diviem diskiem virsū ir 205/60 riepas,kur prāts tādas likt virsū
Te kāda bilde,et 15,itkā cik šūpināju nekur neķērās
Un atkal,es laikam nemāku bildēt,vai fočuks nerāda to ko gribu parādīt,bet dzīvē izskatas savādāk
Priekšā arī j9 ?
Prasītos jau bik zemāk auto, bet tad nu gan arkās līdīs riepas
Prasītos jau bik zemāk auto, bet tad nu gan arkās līdīs riepas
Zemāk tiešām nelaidīšu,slieksnis kādi 8cm no zemes,jā visi ir 9j
Prasītos priekša nedaudz zemāka, bet jā tas nebutu prata darbs
Anyway izskatas labi
Anyway izskatas labi
sasedini 3 cilvekus aizmugure un pabrauka pa bedrem un guljoshajiem, tad redzesi ka ir, bet poljubomu izskatas labak
atgadina manu veco e36 325 tds, iesaku sedinat vel zemak, lai atklaatu iisto disku butibu!
Kā jau teicu,diez vai sēdināšu,jo ir pietiekami zemu priekš LV
Šodien nomazgāts auto,jo bija pārāk netīrs,lai dotos uz skolu,tomēr platajiem diskiem ir minus,ka baigi met virsu uz sāniem,laikam būs jāliek brizgaviki
Pie reizes salikta lūka,lai apstājas pareizajā vietā,jo pirms tam bija grūti notrāpīt ciet lai vējš nesvilpo
Te pāris random bildes
P.s. laikam neesmu dzimis fotogrāfs,manis bildētajās bildes viņš neizskatas,citiem sanāk labāk
Pie reizes salikta lūka,lai apstājas pareizajā vietā,jo pirms tam bija grūti notrāpīt ciet lai vējš nesvilpo
Te pāris random bildes
P.s. laikam neesmu dzimis fotogrāfs,manis bildētajās bildes viņš neizskatas,citiem sanāk labāk
Viss smuki, tik man tās aizm.lampas nepatīk.
Labāk OEM ar balto augšu!
Labāk OEM ar balto augšu!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous