Kalnux e36 Touring
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Sveikts tds'u un kūtiņu bariņā!
Kā ar motoru un dīzeļlietām? Viss štokos?
Kā ar motoru un dīzeļlietām? Viss štokos?
Jā viss labi. Auksts lec uz sitiena un kad min, tad arī iet
Vienīgi laikam ēdelīgāks pa pilsētu, jo ar īsti neuzsilušu sanāk līdz darbam braukt un tā pat atpakaļ, bet pa šoseju gan neko daudz neēd.
Bet tā apmēram pislēta/šoseja sanāk uz 7,5l/100km.
Par aizmugurējiem uguņiem- bija doma likt tos ar balto augšu, bet pagaidām tas var pagaidīt.
Vienīgi laikam ēdelīgāks pa pilsētu, jo ar īsti neuzsilušu sanāk līdz darbam braukt un tā pat atpakaļ, bet pa šoseju gan neko daudz neēd.
Bet tā apmēram pislēta/šoseja sanāk uz 7,5l/100km.
Par aizmugurējiem uguņiem- bija doma likt tos ar balto augšu, bet pagaidām tas var pagaidīt.
quattro ist für sissies
Sev arī gribēju tā ar gabarītu izdarīt,bet sapratu ,ka man labāk patīk,kad bremzes iedegas tad viņas iedegas,nevis paliek tik gaišāks gabarīts. Bet varbut pārmaiņus pēc tā izdarīšu,būs kādreiz japaskatās kad tu brauksi.Varbut iepatiksies.Kalnux rakstīja:Pa brīvdienām ielikti lēcu lukturi, jo vecie plastmasnieki bija izkusuši, ielikti rižie pagriezieni un arī ielikti miglas lukturi.
+ Melnās nāsis un uztaisīts, lai aizm. lukturiem spīd 2 gabarītu spuldzītes vienā pusē, nevis viena kā līdz šim.
Bremžu spuldzīte ir ieliekama tikai divkontaktu ( ar 2 kvēldiegiem), bet kontakts jau tikai bremžu uguņiem, nevis arī gabarītiem. No rūpnīcas tā kontakta sliede beidzās kādu gabalu pirms spuldzītes vietas.
ja nejaucu ar kādu, tad pāris reizes ir manīts liepājā, diezgan glīts tourings izskatās
šodien uz brīvībenes pie Lāčplēša zāles nebrauci garām ?
šodien uz brīvībenes pie Lāčplēša zāles nebrauci garām ?
Kaut kas nedaudz atkal sadarīts pa nedēļas nogali.
Izbeidzās lādēšana pašā piektdienas vakarā, tāpēc visu ģeneratora šokolādi neizdevās dabūt jaunu, bet ielodētas jaunas oglītes un viss atkal notiek .
Kā arī uzlikta lūpa no 3. mada faka golfa . Ja ne labāk- tad savādāk izskatās gan, bet vispār pašam patīk, kas arī ir galvenais, vispār kas nav mazāk svarīgi, meitenei arī
Ak jā, nedaudz pastumdīju sniegu pa lidlauku.
Izbeidzās lādēšana pašā piektdienas vakarā, tāpēc visu ģeneratora šokolādi neizdevās dabūt jaunu, bet ielodētas jaunas oglītes un viss atkal notiek .
Kā arī uzlikta lūpa no 3. mada faka golfa . Ja ne labāk- tad savādāk izskatās gan, bet vispār pašam patīk, kas arī ir galvenais, vispār kas nav mazāk svarīgi, meitenei arī
Ak jā, nedaudz pastumdīju sniegu pa lidlauku.
quattro ist für sissies
Šeit ir burtiskā nozīmē - "Pastumdīju sniegu"
Es tur nebrauktu iekšā
Es tur nebrauktu iekšā
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Super!
caur tādu pulveri arī esmu braucis. iet cauri, ka pa nejūtās tas sniegs. pamēģini pa tādu +2 grādos pabraukt
Smuks! :) Kādos izmēros diski un riepas?
Feini.
Aizputē vel tik daudz sniega?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tur jau pirms 2 nedēļām tik pat kā nekas nebija. kur nu vēl tagad, kad arī plusi bijuši.
Diski ir orģinālie R15, bet riepu izmēru tev tagad nepateikšu.tomens1 rakstīja:Smuks! :) Kādos izmēros diski un riepas?
V1Beta rakstīja:tur jau pirms 2 nedēļām tik pat kā nekas nebija. kur nu vēl tagad, kad arī plusi bijuši.
23.02. par sniega trūkumu nevarēja sūdzēties. Uz Boju ceļa vispār sniega bija čupām. Tagad gan viss smuki kūst, bet Aizputē tas notiek lēnāk Un pa to sniegu varēja tikai ar 2. ātrumu gāzējot pabraukt, dažu brīdi likas jau ka palikšuJānis.P rakstīja:Feini.
quattro ist für sissies
Izskatās, ka pakaļējām riepām saķere ir ļoti laba... radzes?
man patīk kā izskatās bildēs!
Interesanti, kāds būs uz sezonu?!
Lai nu kā, bet man nesaprotamu apstākļu dēļ, brīžiem sāk baigi vilkt uz kūtiņām!
P.S. Laikam baigais modes atkliedziens!
Interesanti, kāds būs uz sezonu?!
Lai nu kā, bet man nesaprotamu apstākļu dēļ, brīžiem sāk baigi vilkt uz kūtiņām!
P.S. Laikam baigais modes atkliedziens!
Nē, parastas ziemenes ar vēl normālu protektoru.rokijs7777 rakstīja:Izskatās, ka pakaļējām riepām saķere ir ļoti laba... radzes?
Šķiet ka sezonas atklāšana būs maijā. Aprīlī apskate, līdz tam būšu savedis kārtībā visas tehniskās lietas, bet nezinu vai būšu apkarojis visas buktes un virspusējo rūsu kur tā ir. Gribās jau vēl R16 ar plauktu un ET kā tagadējiem diskiem, lai ir normāli uz āru.erda rakstīja: Interesanti, kāds būs uz sezonu?!
Gan jau rezultāts būs, bet ne tik ātri cik gribētos
quattro ist für sissies
Lidz šim Liepājā nebiju redzējis nevienam golpa lūpu,iz.nemot sevi ,nu būs vel viena kūtiņa Vienīgais pa ziemu savu nedaudz ielauzu,bet po,tāpat maksā jauna kapeikas.Kalnux rakstīja:Kaut kas nedaudz atkal sadarīts pa nedēļas nogali.
Es jau e30 arī biju uzlicis.
Vienīgais kur viņa tagad ķerās ir kad stumjos iekšā sētā, gan jau piedils .
Vienīgais kur viņa tagad ķerās ir kad stumjos iekšā sētā, gan jau piedils .
quattro ist für sissies
URĀ, patīk TDS & Touring apvienojums!
Izskatās ļoti taisns un sterils stocks!
Izskatās ļoti taisns un sterils stocks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right