Vairis.V- sudrabotais sedans :) (ex.Putns26)
Nu man pašam patīk kā tagad izskatās tik vel gribētos m sliekšņus, aizmugures lukturus ar balto pagriezienu,citus diskus un priekšējam buferim tās uzlikas,kas nāk apakšā katrā pusē,un tad jau būs ok
To bagāžnieka astīti, manuprāt, vajag melnu matētu, bet kopumā ir smuks!
Jaunie aizmugures lukturi
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Daudz plusu. Tā jau tīri smuks sedans, bet tie lukturiJānis.P rakstīja:Jaunie aizmugures lukturi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kā jau augstāk minēts,ka vēlos aizmugures lukturus ar balto pagriezienu,un tas nozīmē,ka šie ir tikai pagaidu variants
tiko tiks iepirkti sarkanie lukturi ar balto augšu,tā šie uzreiz pazūd
tiko tiks iepirkti sarkanie lukturi ar balto augšu,tā šie uzreiz pazūd
Tak nenoliek saimnieku! Plānos stāv rakstīts, ka grib ar balto pagriezienu. Labi esi izvilcis autiņu uz augšu, drīz jau būs pavisam labs skats!Jānis.P rakstīja:Jaunie aizmugures lukturi
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
vismaz viens,kurš izlasa rakstīto,un tad komentē nu vel jau darba daudz,bet tas viss pamazām,un būs ok
Pēdējais labojis vairis.v - 10 Nov 2013, 22:25, kopā labots 1 reizi.
Vienā vārdā sakot,ir samainītas VISAS bukses šarnīri un skrūves auto apakšā
Protams mainīju pats
iemžēl bildes man nebija laika taisīt
Vel nākamnedēļ jasamaina kārbai divi saļņiki un reduktora pusasīm abi saļņiki.un tad pāris gadus man tur deguns nebūs jabāž
Protams mainīju pats
Vel nākamnedēļ jasamaina kārbai divi saļņiki un reduktora pusasīm abi saļņiki.un tad pāris gadus man tur deguns nebūs jabāž
Tikai nesaki, ka paliks vienritenis... Reduktors taču jau nost, tad pie reizes vismaz vara stiepli integrē viņā.
es domaju ka vinam tas to4 nav vajadzigs
jap,paliks vienritenis. kam man 1.8i vajag bloķittd rakstīja:Tikai nesaki, ka paliks vienritenis... Reduktors taču jau nost, tad pie reizes vismaz vara stiepli integrē viņā.
Ja būtu kāds 2.0 tad cita lieta
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Simts gadus laikam mainītas bukses nebija, malacis tā tik turpināt!!! :)putns26 rakstīja:Vienā vārdā sakot,ir samainītas VISAS bukses šarnīri un skrūves auto apakšā
Protams mainīju pats
nu nezinu gan, vai ar divlitru var izpausties baigi, ja nu vienīgi pa slapjuputns26 rakstīja:Ja būtu kāds 2.0 tad cita lieta
Jap,tās visas bukses nebija mainītas kopš izripināts no ražotāta ceha. Nu tik vel jasamaina pāris saļņiki,un tad mazliet vienā vietā japametina,un tad jau svaigu krāsu virsū:)Churchill rakstīja:Simts gadus laikam mainītas bukses nebija, malacis tā tik turpināt!!! :)putns26 rakstīja:Vienā vārdā sakot,ir samainītas VISAS bukses šarnīri un skrūves auto apakšā
Protams mainīju pats
Nu neiet runa par to. Man te teica,lai taisot bloķi,bet es atbildēju,kam man 1.8i bloķis vajadzīgs. Ar 2.0i es vel varbūt padomātu par to bloķi.sigais rakstīja:nu nezinu gan, vai ar divlitru var izpausties baigi, ja nu vienīgi pa slapjuputns26 rakstīja:Ja būtu kāds 2.0 tad cita lieta
Tu domā to bagažnieka spoilerīti,vai to plastmasu,kas ir pie numura apgaismojuma???melaro rakstīja:To bagāžnieka astīti, manuprāt, vajag melnu matētu, bet kopumā ir smuks!