soulles Kūtiņa
darbi iet uz priekšu
bija uzradusies problēma ar atpakaļj gaitas uguņiem un rezultātā atpakaļj gaitas devēja štekeris vadi bija norauti bet viss tika operatīvi novērsts
šodien sašpahtelēts priekšējais buferis un sliekšņi
nolaizts ar pūšamo špahteli un sagruntēts rīt no rīta krāsošu un sākšu gatavot brilli un bagāžnieka vāku krāsošanai
bija uzradusies problēma ar atpakaļj gaitas uguņiem un rezultātā atpakaļj gaitas devēja štekeris vadi bija norauti bet viss tika operatīvi novērsts
šodien sašpahtelēts priekšējais buferis un sliekšņi
nolaizts ar pūšamo špahteli un sagruntēts rīt no rīta krāsošu un sākšu gatavot brilli un bagāžnieka vāku krāsošanai
Tiiri intereses peec??? Kapeec uz bufera jaapuush shkjidraa shpahtele????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jo vins nebija jauns buferis un bija daudz mazu nesmukumu .....
1 Buferiem un plastmasas detaljaam ir speciaali paredzeeta shpahtele!
2 Pat grunteejot ,gruntij jaapievieno elastifikators!
Tavaa variantaa vari to buferi tureet tikai plauktaa,jo shkjidraa shpahtele sakalstot paliek cieta ,un tas noziimee ,ja nedo dies kautkur piespiediisies ar to buferi vinjsh paliks vienaas plaisaas ,kaa ar zirneklju tiikliem noseets!
Shkjidraa shpahtele ir paredzeeta tikai taadaam detaljaam kas ir speeciigi muureetas ,lai aizpildiitu poras ,kas paliek parastajaa shpahtelee!!!!
Materiaali ir jaaizmanto tur kur vinji ir paredzeeti
Dotajaa briidii varu iepriecinaat ,Tu esi sachakareejis savu buferi
2 Pat grunteejot ,gruntij jaapievieno elastifikators!
Tavaa variantaa vari to buferi tureet tikai plauktaa,jo shkjidraa shpahtele sakalstot paliek cieta ,un tas noziimee ,ja nedo dies kautkur piespiediisies ar to buferi vinjsh paliks vienaas plaisaas ,kaa ar zirneklju tiikliem noseets!
Shkjidraa shpahtele ir paredzeeta tikai taadaam detaljaam kas ir speeciigi muureetas ,lai aizpildiitu poras ,kas paliek parastajaa shpahtelee!!!!
Materiaali ir jaaizmanto tur kur vinji ir paredzeeti
Dotajaa briidii varu iepriecinaat ,Tu esi sachakareejis savu buferi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nju kaa ir taa ir bet gruns bija kkada elastiiga jo pats no sava prata jau vnk nenemu un nenopirku to skidro spahteli uttt
nestridesos arii par tevis teiktiem vardiem (ja sadrups tad aizvedisu pie speciali apmacitiem ljaudim :) )
nestridesos arii par tevis teiktiem vardiem (ja sadrups tad aizvedisu pie speciali apmacitiem ljaudim :) )
Forshu auto esi nopircis, prieks skatities uz padaritajiem darbiem:)
Pielabo nedaudz šofera puses nāsi, izskatas nedaudz sašķiebusies
Ar sliekšnjiem skats būs vēl labaks:)
Pielabo nedaudz šofera puses nāsi, izskatas nedaudz sašķiebusies
Ar sliekšnjiem skats būs vēl labaks:)
paldies paldies
neaiztieku nasi jo tiek gatavota pre face lift brille
neaiztieku nasi jo tiek gatavota pre face lift brille
darbi notiekas bet nu godigi sakot ir iestajies tads besis uz visu so auto prieku...
jo sodien kautkaads lohs ar galaxy man ierava akmeni prieksejaa stiklā un iesita stiklu bija pat doma apgriezties un nokert vinju un tad lai dievs vinjam stav klaat
tatad sagatavots bagaznieka vaks krasosanai
beidzot nomainitas aizmugurejās lampas uz oem
sagatavotas soferpuses durvis krasosanai
nomainita 1 migla vecai vadi ieksspuse bija nopujushi
uzlikts jauns salona gaisa filtrs
pa letam naudām iepirkti jumta relinjiem parliktnji
pielikts 1 m/// slieksnis ja lidz atklasanai nesametinasu tad uz atklasanu uzliksu arii 2.
un uzlkta bradacoka lampinja jo kautkadu iemeslu peec vinja nebija
jo sodien kautkaads lohs ar galaxy man ierava akmeni prieksejaa stiklā un iesita stiklu bija pat doma apgriezties un nokert vinju un tad lai dievs vinjam stav klaat
tatad sagatavots bagaznieka vaks krasosanai
beidzot nomainitas aizmugurejās lampas uz oem
sagatavotas soferpuses durvis krasosanai
nomainita 1 migla vecai vadi ieksspuse bija nopujushi
uzlikts jauns salona gaisa filtrs
pa letam naudām iepirkti jumta relinjiem parliktnji
pielikts 1 m/// slieksnis ja lidz atklasanai nesametinasu tad uz atklasanu uzliksu arii 2.
un uzlkta bradacoka lampinja jo kautkadu iemeslu peec vinja nebija
Pēdējais labojis GM-747 - 14 Mai 2013, 22:58, kopā labots 1 reizi.
Cīnies!
Kad piesēdināsi būs ļoti labi
sodien sakrāsots bagāžnieka vāks (pa 1 puvekļa detaļu mazāk) vēl rindā gaida
šoferpuses spārns brille un šofer puses durvis viss jau būtu sadarīts bet nu esmu apslimis sodien beržot bagāžnieka vāku gandrīz apvēmu to
tad tika norauti nost m3 centrinji no diskiem un uzlīmētas bmw emblēmas :)
kā arī iepirktas jaunas miglas. (lai arī depo bet nu jaunas ) vecās turās uz labiem vārdiem :)
kautkā tā
šoferpuses spārns brille un šofer puses durvis viss jau būtu sadarīts bet nu esmu apslimis sodien beržot bagāžnieka vāku gandrīz apvēmu to
tad tika norauti nost m3 centrinji no diskiem un uzlīmētas bmw emblēmas :)
kā arī iepirktas jaunas miglas. (lai arī depo bet nu jaunas ) vecās turās uz labiem vārdiem :)
kautkā tā
ar tiem reliņiem tik labs skats, vēl tik pakaļu vajag dabūt tuvāk pie zemes
shie diski jau sen pardoti
Progresejam
paldies bet uz atklashanu tapat nebraucu jo uzskatu ka tur jabrauc ar kautcik sakoptiem auto pa cik es neuzspeju soferpuses sparnu un durvis sataisiit un slieksni vispar nevar pielikt delj puveklja un meginajuma nomainiit riepas (domkrats ceelaas bet auto nee :( ) tapeec sedeeju talsu rallija kur visiem ir poo ar kadu auto atbrauc
nu tad tā
pa šo laiku kautkas tika darīts un kautkas lauzts bija pat uznācis besis par un ap visu , ka pat gribēju pārdot utt
bet nu auto netiks laikam pārdots (jo vietā tik pat pilnu nav ko paņemt)
tapēc
nomainiju sveces
°ieguvu savā ipašumā m3 bufera gaisa lūkas
un oem lampas aizmugurē ar balto pagriezienu
aa un 1.5 mēneša laika nobraucu 10tukst km
bildes ar jaunajām lampām nav jo galaxy s4 manējais nošķīda varbūt ka user Sigais varetu kautko nofocet un ielikt kadu bildi .
pats dodos prom uz 1.5 vai 2 mēneši (un auto ir atstats sigajam kamer pats krāj gāzes iekārtai savam 2,5
tākā tiekamies pēc 2 mēnešiem
pa šo laiku kautkas tika darīts un kautkas lauzts bija pat uznācis besis par un ap visu , ka pat gribēju pārdot utt
bet nu auto netiks laikam pārdots (jo vietā tik pat pilnu nav ko paņemt)
tapēc
nomainiju sveces
°ieguvu savā ipašumā m3 bufera gaisa lūkas
un oem lampas aizmugurē ar balto pagriezienu
aa un 1.5 mēneša laika nobraucu 10tukst km
bildes ar jaunajām lampām nav jo galaxy s4 manējais nošķīda varbūt ka user Sigais varetu kautko nofocet un ielikt kadu bildi .
pats dodos prom uz 1.5 vai 2 mēneši (un auto ir atstats sigajam kamer pats krāj gāzes iekārtai savam 2,5
tākā tiekamies pēc 2 mēnešiem