540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 56
- chevron_right
e-bay.., dabuju no M3 3,2 EVO, vel ar visssam sprauslām un spiediena regulatoru... , bet labs komplekts tiešam ir japamekle..vilks25 rakstīja:pats sarezgitakais ir tadas droseles atrast540i rakstīja:M3 iepludi uzstadiju, Turbochip.lv darbnicā, cik paskruevjos remontu vajadzibām, pas sarežģitakais ir parejas no galvas uz droselēmvilks25 rakstīja:m3 ieplūdi pats liki?
e36
Motors atsaucigāks, atrak reagē, un nav jagaida otrā elpa pie 4,5 rpm, lai ievilktu benķi, butiba , kā spied tā iet...uz beigu rpm loti minmala atšķiriba.., bet iet mazliet labak ka ar m50 iepludes kolektoru, protams imdividuals ciptunings, un adekvata izplūdes sitema, braukt prieku uzlaboKV_ rakstīja:kaa izmainijas motora gaita kad uzliki m3 iepludi? chipoji ari?
e36
kko tadu man vajadzes uzmest... varbut ne gluzi evo bet bus japiedoma pie shitaa, jo ka tu saki otra elpa to4 sak besiit
Ta tikai izskatas..
e36
Man jau patīk,smuks Lai labi ripo :)
Fakinels rakstīja:Man jau patīk,smuks Lai labi ripo :)
Foto no pedeja pasakuma..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Bagaznieka hmm, parpildita baka un 2 cilveki aizmugure... ..ir bijis vel zemak juras brauciena, kad vel pilns bagaznieks diska rante pie arkas..,bet nemetas un nedauzas..
e36
540i rakstīja:Bagaznieka hmm, parpildita baka un 2 cilveki aizmugure... ..ir bijis vel zemak juras brauciena, kad vel pilns bagaznieks diska rante pie arkas..,bet nemetas un nedauzas..
Iegādāta m-tec2 sturite,, perfektā stāvoklī...
Radas neliels jautajums ar pikšķi,, manai vecajai arbaga sturei, ir tads ka karuselis ar vadiem jau pie stres,, kā janaik šai sturei, lai varetu pieslegt pīkšķi un nenorautu vadus?
e36
Stūre
Man iedeva lidzi tadu ka "pogu". Savienoju vadus ar jau esosajiem un viss strada!
Cik redzu tev nav tas "pogas!"
Attēla apvilku ar sarkanu:
Man iedeva lidzi tadu ka "pogu". Savienoju vadus ar jau esosajiem un viss strada!
Cik redzu tev nav tas "pogas!"
Attēla apvilku ar sarkanu:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 56
- chevron_right