klikica 2.0 convertablis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Daļa ir te:
Skudraa rakstīja:Pievienoju bildes no alfas un no pirts.
Sadalīju trīs daļās, lai mazāki faili, un vieglāk nopumpēt
1. daļa - http://www.failiem.lv/list.php?i=tcrxcms
2. daļa - http://www.failiem.lv/list.php?i=vigouug
3. daļa - http://www.failiem.lv/list.php?i=vuyxrnb
Kad video planojās, kas vsp uzņēmās montāžu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kur jaunas bildes ar "jauno" lupatas salonu un R15 diskiem uz traktoratsperēm?
Gatavojies ziemas sezonai.. ?
Lupatas salons nebus , ceresim ka dabusu 17 ziemai, tad ar 17 micisu kalnz, ja ne, tad vsm 16, 15 blekiniekus negribu!
Cik nu gatavs tur var but, kabris nav domats tam lai gatavotu ziemai, bet nu ja nemainisies finansialais stavoklis doma kkadu ziemas drapaku iekert! :)
Piedodiet ka bez garamzimem utt, savi neapspriezami iemesli! D:
Cik nu gatavs tur var but, kabris nav domats tam lai gatavotu ziemai, bet nu ja nemainisies finansialais stavoklis doma kkadu ziemas drapaku iekert! :)
Piedodiet ka bez garamzimem utt, savi neapspriezami iemesli! D:
Spārnu pagriezieni izskatās, ka otrādi uzlikti
Klau kā Tev ir vasarā ar beņķiem, Tev aizmugurē stāv melnas adās (jo pa cik atceros priemšā stām m sēdekļi)? Vasarā reāli ja atstāj vaļā jumtu, tad kresli vienkārši nenormāli uzkarst, ka nevar apsēsties?
Kabrī jau tāpat aizmugurē nevar apsēsties.
aizmugure divata normali var apsesties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Liliputi? Nezinu kā, bet kad iesēdos Megatrona kabrī - es pie stūres sēžu normāli, bet aiz manis nu patiešām neiesēstos neviens, ja nu vienīgi bērnu krēsliņā ielikt varētu. Ja priekšā sēž kā oopis ar degunu logā, tad ok, iespējams ka tur var apsēsties..
a ko dara tie kam viss salons ir melns krabjos????RENIO rakstīja:Klau kā Tev ir vasarā ar beņķiem, Tev aizmugurē stāv melnas adās (jo pa cik atceros priemšā stām m sēdekļi)? Vasarā reāli ja atstāj vaļā jumtu, tad kresli vienkārši nenormāli uzkarst, ka nevar apsēsties?
vot man palielam arī ir jautājums, cik slikti ir ar melniem ādas saloniem vasarā kad jumts ir noņemts nost un auto ir atstāts cepties saulē.....?
Ja kādu reizi atstāj, tad domāju nekas slikts, bet jau visu laiku kkur gadās, tad āda sasprēgā un izbalē!
Tāpēc vajag regulāri ādu kopt. :)
nezinaju ka esmu liliputs bet ja nopietni kad aiz manis apsezas tad cilveks kurs ir ~1.80m gars var mierigi iesesties, gan ari pat esmu aizmugure sedejis taka vis ir okRuu rakstīja:Liliputi? Nezinu kā, bet kad iesēdos Megatrona kabrī - es pie stūres sēžu normāli, bet aiz manis nu patiešām neiesēstos neviens, ja nu vienīgi bērnu krēsliņā ielikt varētu. Ja priekšā sēž kā oopis ar degunu logā, tad ok, iespējams ka tur var apsēsties..
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Euuuu, tēmas jautājums nebija par izabalēšanu un sprēgāšanu, bet gan par ādas uzkaršanu! respektīvi ja atstāšu atvērtu kabri vasarā saulē pie + 30, vai neapdedzināšos, kad apsēdīšos uz beņķa? Ir dzirdēts tā ka tā uzkarst ka var pat nedaudz apdedzināties...
Nu bet tas tak ir pašsaprotami.. Man pat kupejā priekšējie krēsli mēdz tā sakarst ka strauji ielecot bez krekla var saņemt nepatīkamu sajūtu. Nu un tad padomā kā ir kabrī ja tieši saules stari (ne caur logu), tad nu var gadīties visādi.
var vel kā apsvilināties , man pat tā gadīās šortos hodā ielecu un tik pat ātri arī izlecu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right