Rews- 1.8Tds salāts
Ak Tad šo kūtiņu es redzēju Pie Milgrāvja RIMĪ ,
p.s Tā jau likās ka kāds no foruma :)
Jā un par to 'Ekonomiju" Ar pavecu BMW dīzeli nekas nebūs .
Es jau kā 3 mašīnu sagāzēju .
šobrīd e36 kūtiņa ar 1.6 gāzbīdeli +Normālas sprauslas -patērē pilsēta līdz 9litri šoseja 8 un mazāk. Nu tagad ~ 3.20ls uz 100km.
Nu , ja tu vari dabūt dd pa 0.40ls Litrā, tad princīpā tas pats :)
BEt Dīzelim vairāk galvassāpes tāpat :)
šobrīd e36 kūtiņa ar 1.6 gāzbīdeli +Normālas sprauslas -patērē pilsēta līdz 9litri šoseja 8 un mazāk. Nu tagad ~ 3.20ls uz 100km.
+ mans ieteikums . ja 100% nezini Auto vēsturi, LAbāk ņemt benzīnieku Un gāzi jau likt pašam (licenzētā servisā)
Protams no veciem dīzeļiem vajag censties izvairīties,jo ar tādiem parasti ir problēmu vairāk nekā gribētos,bet vecs paliek vecs un nevajag par to čīkstēt! ja autiņš ir savests kārtībā,tad arī vecs dīzelis kalpos ilgi un labi,ja sajēga strādā un saprot ka ar vecu turbo dīzeli nav ieteicams gāzt kā ar benzīnieku.rews rakstīja:Vidēji man sanāk 7.5l pilseta+šoseja, varbūt kāja smaga, bet nu ar savu 2.0vanos šoseja bija 6.5l un vismaz gāja, ikdienā sanāk pa šoseju braukt (pagaidām), kautkā pagaidām šitas autiņš par kupeju nav miiljaks
Un ja par tēmu,tad jā,patēriņš ir diezgan liels.man kad braucu pa Latviju pilsētā gāja 6,8 tagad Norvēģijā pa pilsētu ikdiena 5,8 caur to secinu ka LV pat nestē ir sliktāks soļķis nekā valstīs no kurām to ITKĀ piegādā
Norvēģijā arī nesalidzināmi labāki ceļi..
visur ir labāki ceļi nekā LV neskaitot tādas valstis kur vispār ceļš ir retums ,bet tas neattaisno faktu par vidējo patēriņu,jo kad braukāju ar lv degvielu bākā pa NO patēriņš bija 6,8
Rews! diagnostikā esi bijis,vrbt kāds devējs beigts?! katrā gadījumā meiģini cīnīties ar cēloņiem nevis ar sekām
Rews! diagnostikā esi bijis,vrbt kāds devējs beigts?! katrā gadījumā meiģini cīnīties ar cēloņiem nevis ar sekām
Nu mļin salīdzināja arī 90 hp ar 150 hp.
Protams, ka 2nieks iet nesalīdzināmi labāk, bet ar vidējo zem 9 litri es palīst nevarēju. Kūtij 100% pilsēta - 6litri vidējais. Jaudu protams nesalīdzināt, a kur Tev napig skriet? Pa šosi apdzīt nekādu problēmu.
p.s. Var jau būt ka Tavs auto tiešām neiet.
Protams, ka 2nieks iet nesalīdzināmi labāk, bet ar vidējo zem 9 litri es palīst nevarēju. Kūtij 100% pilsēta - 6litri vidējais. Jaudu protams nesalīdzināt, a kur Tev napig skriet? Pa šosi apdzīt nekādu problēmu.
Yup tas biju es... baigo ekonomiju nejutuNikic rakstīja:Ak Tad šo kūtiņu es redzēju Pie Milgrāvja RIMĪ ,
Es nesalidzinu HP vai motora lielumu, es salidzinu to, ka reali ar kupeju man bija nedaudz lielaks paterins un tagad nesajutu naudas ietaupijumu...Ruu rakstīja:Nu mļin salīdzināja arī 90 hp ar 150 hp.
Isti nevaru saprast kas ar tavu tds, man 1.8 tds reali ed 5 - max 6 litri pilseta, kaut kas nav labi ar tavu
Nebrauc dien diena ar tadu? Tad nesaki to ko nezini, man ir cipots iespejams dela ta, bet pamegini apstridet faktu ar 10 litri pa pilsetu 225 km. Ja un ja kas man nav borta pilnais kompis, tas ta )))
Varbūt jāaizved uz dizelcentru, lai saregulē, pēc sukņa vai sprauslas nomaiņas kas mainījiesshadowscreenn rakstīja:Isti nevaru saprast kas ar tavu tds, man 1.8 tds reali ed 5 - max 6 litri pilseta, kaut kas nav labi ar tavu
Man jau liekas ,ka shim auto saimnieks jaanomaina
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Viens reāls interesents ir pieteicies, nebūtu slikti parkāpt tomer uz 2.5 ar gāzi :)
Es tev saveejo ar atlaidiiti paardoshu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sveikts mocībās ar "traktoru"!
Izskatās, ka esi nopircis makten nomocītu tds'u
Dīzeli pērkot nevar meklēt lētajā cenu galā. Visus tevis minētos defektus jau pirms pirkšanas varēja manīt-vajadzēja tikai pareizajā virzienā skatīties, vai kādu zinošāku cilvēku ņemt līdz.
Un sūkni jaukt vaļā, nenoņemot no auto, nebija prāta darbs
Kā jau pats minēji, ka augstspiediena sūknis ir smalks mehānisms. Un to var sabojāt pat mazākais, tur iekļuvušais, smilšu grauds vai netīruma gabaliņš
Izskatās, ka esi nopircis makten nomocītu tds'u
Dīzeli pērkot nevar meklēt lētajā cenu galā. Visus tevis minētos defektus jau pirms pirkšanas varēja manīt-vajadzēja tikai pareizajā virzienā skatīties, vai kādu zinošāku cilvēku ņemt līdz.
Un sūkni jaukt vaļā, nenoņemot no auto, nebija prāta darbs
Kā jau pats minēji, ka augstspiediena sūknis ir smalks mehānisms. Un to var sabojāt pat mazākais, tur iekļuvušais, smilšu grauds vai netīruma gabaliņš
Kā saka katram auto ir savs īstais saimnieks, tad šoreiz šim e36 es nebiju īstais.
Tagad ir jāpameiģina 2.5 vai varbūt 2.8 , no tds'iem turēšos pa gabalu.
Pagaidām šo iesaldējam.
Tagad ir jāpameiģina 2.5 vai varbūt 2.8 , no tds'iem turēšos pa gabalu.
Pagaidām šo iesaldējam.