325i-Rudziņš
IR!
Tagad pa lielam viss sadarīts ko vēlējos,- nopirkts Sach sajūga kompl., atspiedēja gultnis, Bosch zonde , un viss nomainīts. + Vakar nopirku ziemas riepas
Tagad pa lielam viss sadarīts ko vēlējos,- nopirkts Sach sajūga kompl., atspiedēja gultnis, Bosch zonde , un viss nomainīts. + Vakar nopirku ziemas riepas
Vakar bija ražīga diena!
1. Nopirku priekšējo m bamperi
2. Un abus aizmugurējos lukturus ar balto pagriezienu
1. Nopirku priekšējo m bamperi
2. Un abus aizmugurējos lukturus ar balto pagriezienu
Tas viss kas iepirkts pēdējos 2 postus ir arī sakrauts virsū?
Lukturi ir jau iekšā, m bamperi likšu uz pavasari, ziemas diskus uzmontēšu 2dien. Jā, viss beigtais nomainīts.Ridlihs rakstīja:Tas viss kas iepirkts pēdējos 2 postus ir arī sakrauts virsū?
Sakārojās palielīties!
Kā jau rakstīju, esmu nopircis priekšējo m bamperi, un pakaļējos lukturus ar balto pagriezienu. Lai runā bildes! Un jā, par cik vēlējos uzmontēt jaunās ziemenes uz diskiem, vecās nosvilināju. Bet montēšana izpaliks, jo bmw varu aizmirst līdz jaunajam gadam kā minimums! PEACE
Kā jau rakstīju, esmu nopircis priekšējo m bamperi, un pakaļējos lukturus ar balto pagriezienu. Lai runā bildes! Un jā, par cik vēlējos uzmontēt jaunās ziemenes uz diskiem, vecās nosvilināju. Bet montēšana izpaliks, jo bmw varu aizmirst līdz jaunajam gadam kā minimums! PEACE
Pēdējais labojis Pjērs - 12 Feb 2014, 00:04, kopā labots 1 reizi.
JO?
Salauzu papēža kaulu, tagad līdz jaunajam gadam esmu uz kruķiem ar ģipsi uz kājas.
ieliki kādam urlam taisno sejā ar kāju?
Nu neko... veseļojies lēnām. Būs laiks domāt kā individualizēt savu dampi.
Nē, darbā inventūras laikā plaukts neiztūrēja maniRidlihs rakstīja:ieliki kādam urlam taisno sejā ar kāju?
Pa lielam jau esmu izdomājis:
1. Februārī uz TA jānopērk cits izpūtējs, kkas mazāks.
2. Jānomaina nummuri uz jaunajiem.
3. Jāuzliek mani style 26 diski un jānosēdina.
Viena slimības lapa beigsies, cita sāksies
ok, neļaunojies, vēlu drīzu sadzīšanu
ok, neļaunojies, vēlu drīzu sadzīšanu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tik daudz uz āru ka izskatās jau pēc bosozoku style.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nogriez ar fleksi tos galus bundulim īsākus, būs skats labāks
Bija tāda ideja, bet nevarēju lielo ripu uz flekša uzlikt, tpc arī kkā izpalika. Un ar mazo ripu tik taisni un gludi nenozāģētu, izskatītos sādi -kaseenc rakstīja:Nogriez ar fleksi tos galus bundulim īsākus, būs skats labāks
Bet nākam 3dien jābrauc Ventspils - Rīga, un atpakaļ, tad ceru līdz tam laikam jauno bunduli uzmetināt virsū
Aizmugures beņķis jau izskatās labi izsēdēts, kādi tad ir priekšējie? Un abšivkas paliks auduma?
gala bundulis drausmigs
Abšivkas pavasarī pārlīmēšu, un priekšējie ir drausmīgi. Būs alga, tad iepirkšu dažādus tīrāmos, un pamēģināšu visu izberzt!uteo rakstīja:Aizmugures beņķis jau izskatās labi izsēdēts, kādi tad ir priekšējie? Un abšivkas paliks auduma?
Ir iegādāts jauns remus bundulis, vienkārši, kad ir laika tad nav nauda, un kad ir nauda tad nav laika uzmetināt.KV_ rakstīja:gala bundulis drausmigs
Nu tad es neredzu jēgu pirkt ādās sēdekļus tikai tāpēc, ka skaitās āda, pofig, ka pilnīgā pakaļā tie krēsli.