aivis328- e36 328i
Mainiit uz M3 dveeseli ir laikam jebkura e36 entuziasta sapnis vai ari uzreiz nopirkt M3, bet tad atkal kur skruuveshanas process paliek? Nav interesanti! Par diskiem- katram sava gaume tik izteicu savas domas.aivis328 rakstīja:ArchizLV
karbu nemainisu drossi kad nejutu vajadzibu pec ta ja tiks mainits tad motors ar karbu uz m3 dveseli bet tas tik taa talos planos
un par diskiem man nepatiik sie diski ar puletaam malam jo visiem ir ar puletaam malaam un tas plaukts ir ljoti mazs.
drossi ka nakam gad brauksu uz viesiem pasakumiem kas tiks rikoti
driver net nav topiks par so masinu bet bmwhaus.ie gan ir
pikstulis
varam saskrieties ja esi tuvuma Ashbourne co.meath vai North Dublin
Par so auto ipasi nesatraucos jo sis ir ikdienas auto tikkai jasakopj lai ir smuki
Drizuma jasak vairak pieversties manam 318is un pa ziemu japabeidz
Drizuma jasak vairak pieversties manam 318is un pa ziemu japabeidz
Instagram INDIGAIS
Man patīk taws zilais sedans! Bet es personīgi lkm atstātu balto salonu.
Negribi atrādīt savu 318is? Man liekas, ka tas varētu būt labs projekts!
Negribi atrādīt savu 318is? Man liekas, ka tas varētu būt labs projekts!
man jau ari piedur sis salons bet viens benkjis ir pa daudz ieplisis un nav verts vinju taisiit bet man ir vel viens tads vader salons tikkai melns taka ieliksu pagaidam to
318is vel negribu taisit topiku jo vel ta isti neesu piekjeries negribu teikt HOP pirms neesu parlecis
318is vel negribu taisit topiku jo vel ta isti neesu piekjeries negribu teikt HOP pirms neesu parlecis
Instagram INDIGAIS
lena gara visu nedelju lieku kopa auto.
visi plasmasi tiek parkrasoti satin black lai auto izskatas svaigaks
prieksejie lukturi tika nedaudz parveidoti tikka iznjemtas engjelacis un uztaisita lai leca tikkai spiid un pagaidam tiks atstats dzelteni talie un miglas velak paprovessu visu smoked
veel auto visu janjem slipeet ar 1500-2000 smilspapiru un tad tiks pulets ar 3 veida pastam
visi plasmasi tiek parkrasoti satin black lai auto izskatas svaigaks
prieksejie lukturi tika nedaudz parveidoti tikka iznjemtas engjelacis un uztaisita lai leca tikkai spiid un pagaidam tiks atstats dzelteni talie un miglas velak paprovessu visu smoked
veel auto visu janjem slipeet ar 1500-2000 smilspapiru un tad tiks pulets ar 3 veida pastam
Instagram INDIGAIS
Izskatās ideāli. Tā tik turpināt.
Paldies.
Cerams uz nakamo ned sakumu viss buus salikts un vel nedaudz vairak nosedinats :)
Cerams uz nakamo ned sakumu viss buus salikts un vel nedaudz vairak nosedinats :)
Instagram INDIGAIS
Prasās kaut ko ar diskiem iesākt, bet tā jau tagad izskatās labi
Ļoti interesē, kā lampas priekšējās kopskatā izskatīsies
Ļoti interesē, kā lampas priekšējās kopskatā izskatīsies
diski tocna paliks taadi kaa ir jo nepatiik ka man ir kautkas tads kas katram otram ka piemeram LV style5
Instagram INDIGAIS
vakar tikka nedaudz vairak salikts kopa
vel bus jaregule lampas un miglas jo galigi spid katra uz savu pusi
te bus dazas iphone bildes kad bus pabeigts tad buus labakas bildes
vel bus jaregule lampas un miglas jo galigi spid katra uz savu pusi
te bus dazas iphone bildes kad bus pabeigts tad buus labakas bildes
Instagram INDIGAIS
pagaidam vel nekrasossu melnu jo ir cita ideja uz so tikkai gaidu kad no ASV atnaks sie http://www.ebay.ie/itm/200840301887?ssP ... 1497.l2649
tiks krasoti zelta krasa un bus apakseja reste tad ari lecas rinkjus nokrasosu zelta krasa lai iet kopa ja nepatiks tad nokrasossu melnus
tiks krasoti zelta krasa un bus apakseja reste tad ari lecas rinkjus nokrasosu zelta krasa lai iet kopa ja nepatiks tad nokrasossu melnus
Instagram INDIGAIS
Tās lampas jau izskatās smuki, bet kā ar redzamību naktī?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nekas jau nemainās. Tuvajiem visu gaismu projicē lēcas, bet tās jau neskartas :)
Pats taisīji vāciņus, kas aizklāj reflektoru? Vai arī ir kaut kur iespējams pasūtīt?
Pats taisīji vāciņus, kas aizklāj reflektoru? Vai arī ir kaut kur iespējams pasūtīt?
nopietni nemainās? tad es ar gribu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
pats taisiju jo reali nemaz nezinu vai iespejams tadus iegadatiesdogMa rakstīja:Nekas jau nemainās. Tuvajiem visu gaismu projicē lēcas, bet tās jau neskartas :)
uztaisit ir ljoti viegli taka nav nozimes tadus nemaz pirkt
Instagram INDIGAIS
Uztaisi DIY, noderētu
Nekas ipass
Vajag nonjemt luktura Stiklinju pec tam apkart lecai no papira uztaisitu paraugu kad viss der perfekti parlikt papira paraugu uz kada cietaka plasmasas un izgriezt
Nu kautka taa :)
Vajag nonjemt luktura Stiklinju pec tam apkart lecai no papira uztaisitu paraugu kad viss der perfekti parlikt papira paraugu uz kada cietaka plasmasas un izgriezt
Nu kautka taa :)
Instagram INDIGAIS