E36-Hiperaktīvais
Jēēēēēbal
INERCES BUMBA
INERCES BUMBA
yanks rakstīja:jopcik
nobildē gan
DEAL`s
pēc tam varēsim spriest kas tas par zvēru patiesībā ir !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ja nu kādam vēl kārojās "'inerces bumba"" man pirmdien ienāk jauns konteiners ar viņām būs sēdinātās/atvieglinātās/m-style/dark/ un citas. Ja kādam interese pm/pn/pz. 99ls+pvn. lētāk nebūs!!!
Balcers rakstīja:Jēēēēēbal
INERCES BUMBA
nobildēšu, parādīšu tautai ko man tur čoms sastāstījis mby tur vēl visādi brīnumi
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Inerces bumbas jautājums tikko nopauzēja visu autoservisu... Reāls vatafaks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es ar lieku uz šito, bet es joprojām gaidu bildi
Iemainīju ķīniešu pagriezienus (iepriekšējās bildēs redzami) pret sakarīgiem ...
Inerces bumba? WTF? Tieshaam gribu redzeet, kas tas ir un kaa taa bumba darbojas.
marux rakstīja:Inerces bumbas jautājums tikko nopauzēja visu autoservisu... Reāls vatafaks
Manuprāt, tagad visiem kas to izdzird ir wnk
bet nu ierakstīju kā man Čoms teica ka viss ir vietās, pat tāda štelle
Sooo... rītdien braukšu uz garāžu nobildēšu tad jau ielikšu kas tas ir
neapvainojies........beeeeet teeeeev nedalec ka visi te ākstās un piedurās, jo e36 un nevienai citai mašinai nav nekādas tādas inerces bumbas (kas ļautu ilgāk ripot), kurā dirsā tas tavs Čoms ir atradis to bumbu (bumba-apaļš objekts ja kas)
vienīgā vieta kur e36 ir kkas līdzīgs apaļai bumbai ir aizmugures tilta rāmim pieskrūvēts vibrācijas absorbētājs (vai kā tur pareizi sauc)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... e_carrier/
detaļa nr.9
čista jūs tur dumb & dumber
vienīgā vieta kur e36 ir kkas līdzīgs apaļai bumbai ir aizmugures tilta rāmim pieskrūvēts vibrācijas absorbētājs (vai kā tur pareizi sauc)
detaļa nr.9
BMW-Big Money Waste
Tu mazliet nēesi pats kko sapīpējies ?
palasi iepriekš kas rakstīts un tad raksti kkādu h****......... Tas ka visi pieduras tas ir pat ļoti jauki, jo man nav ne mazākās nojausmas kas tas ir ! ierakstu, ielieku VISU kas un kā saistās ar manu auto un visu ap to !!! Atšķirībā no visiem pārējiem laikam tu esi vienīgais kuram kkas nepatīk īpatnis esi ? nomierinies un sagaidi bildi ! parādīšu ko viņš ar to domāja un tad spriediet paši !
CHILL OUT MAN !!!
palasi iepriekš kas rakstīts un tad raksti kkādu h****......... Tas ka visi pieduras tas ir pat ļoti jauki, jo man nav ne mazākās nojausmas kas tas ir ! ierakstu, ielieku VISU kas un kā saistās ar manu auto un visu ap to !!! Atšķirībā no visiem pārējiem laikam tu esi vienīgais kuram kkas nepatīk īpatnis esi ? nomierinies un sagaidi bildi ! parādīšu ko viņš ar to domāja un tad spriediet paši !
CHILL OUT MAN !!!
Slim rakstīja:neapvainojies........beeeeet teeeeev nedalec ka visi te ākstās un piedurās, jo e36 un nevienai citai mašinai nav nekādas tādas inerces bumbas (kas ļautu ilgāk ripot), kurā dirsā tas tavs Čoms ir atradis to bumbu (bumba-apaļš objekts ja kas)
detaļa nr.9
Ja esi tomēr tik gudrs, ir tāda lieta kā ''mierinātājs'' kkur dzinējā ? Vai tomēr atkal mans draugs izrādas nedaudz ...
Ir tāda lieta dzinējā. Tikai bail prasīt, kādā sakarā tavs čoms to ir teicis...Hiperaktīvais rakstīja:
Ja esi tomēr tik gudrs, ir tāda lieta kā ''mierinātājs'' kkur dzinējā ? Vai tomēr atkal mans draugs izrādas nedaudz ...
Mlin šī topika dēl gribas ieviest pogu tweet pie postiem vai kaadu recommend.
marux rakstīja:Ir tāda lieta dzinējā. Tikai bail prasīt, kādā sakarā tavs čoms to ir teicis...Hiperaktīvais rakstīja:
Vnk jauca ārā un sāka kko stāstīt ka tas ir nederīgs, vajagot citu utt...
Ir dzirdēts par "bumbām" sliekšņos tiem, kam gribas ieriebt Skaņas, kuras nevar atrast un atrisināt