E36 318is coupe Jelgava
Redzēts ļoti bieži pie RAF pie Iki stāvam, dzīvē labs, vienmēr eju garām nopētu viņu kārtīgi
Lai labi ripo.
Lai labi ripo.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
uzliku jauno izputeju tagad skanja afigennijs foto un video bus
Jā, jaunais izpūtējs vienkārši..
Daudz reizes Jelgava redzets! Sterils braucamais!
Kad var piekāpt iečekot izpūtēju????
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Ja pašam patīk viss ir labi. Agrāk pats braukāju ar skaļo trumuli + taisna truba. Kopš uzlikts oriģinālais izpūtējs varu teikt to pašu ko ch. - visi šitiem sportinieki ir viens liels defekts. Zūd komforta sajūta.
Driz bus foto on video izpteja. Nu vinjsh nau ti ko es gribeju. Nu ir viens kosjaks, pie mana bampera vinjsh ne iet, vajag tagad M bamperis. Otrs kosjaks salona ljoti gul pec 3x apgriezeniem. No tagad vinjsh gulj uz mana bampera es domaju tapec tads gul salona.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
to plastmasu..difuzoru vari ņemt arā savādāk izkusīs un izskatīsies pretīgi, vai vnk griez platāku, lai pietiek vieta abiem galiem
aaa forshi es shoka. Es negribeju kad tada iskata fotografet. nu jus pashi visu izdarijat. Ja defuzeris mazliet kaka. Jo shis izputejir staveja mashinai kurai bamperis bija m3. Gaidu sev zaljo m bamperi lai bus viss chiki.
Būs jau labi, tev vismaz ir skaists e36 :) man viņš patīk
Bus bus, man nebija laika normali izdarit kamer nau M bamperi. Ta uz atru roku.
ideāli... domā vajag tev to m bamperi?
Es domaju ne. Es nezinaju ka man ta labi iznaks. Es domaju vinju mazliet augstak pacelt. Ka domajat ?
augstāk tocna nevar celt, izkausēju savējo tādā veidā , ilgāk pabraucot normāli uzkarst un viņam pat nav jābūt tuvu lai izkustu..jurik89 rakstīja:Es domaju ne. Es nezinaju ka man ta labi iznaks. Es domaju vinju mazliet augstak pacelt. Ka domajat ?
Pareizi doma. Nu tad vis lai ta paliek. Darbs pabeigts
Super!