agang wannabe track day kupeja / SLĒDZAM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right

Redzetas atsperes un prieksejie amiishi!
Atsperem,ja nu kas ir sedinajums 70/40

Instagram - Sandis_e36

ruslanstaila haube 

Tieši gribēju tev teikt, ka jāatjauno tev topiks un jāuztur, jo te top tiešām labs projekts, kam gribas sekot līdzi, nevis kā te pusei nopisteņu, kuru topikus nav vērts vērt vaļā
karoč grīda ir super

karoč grīda ir super

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
540i tā arī teica, ka priekša nedaudz zemāka liekas nekā 60/40.. bet nu paldies, tagad zināšuSidnas rakstīja:Redzetas atsperes un prieksejie amiishi!![]()
![]()

Shreks rakstīja:Tieši gribēju tev teikt, ka jāatjauno tev topiks un jāuztur, jo te top tiešām labs projekts, kam gribas sekot līdzi, nevis kā te pusei nopisteņu, kuru topikus nav vērts vērt vaļā![]()
![]()
karoč grīda ir super
būs, viss būs

baksti ātrāk savējo kopā, un zināsi, kurās telpās sakrāsot

agang rakstīja:540i tā arī teica, ka priekša nedaudz zemāka liekas nekā 60/40.. bet nu paldies, tagad zināšuSidnas rakstīja:Redzetas atsperes un prieksejie amiishi!![]()
![]()
Njaa,vinjas man brackam bija uz e36,un bija smuki zems,un stabils un ciets!

Prieks,ka taa manta ir nonakusi labaas rokaas,un veiksmi darbos,sekoshu liidz darbiem!

Instagram - Sandis_e36

itkā tas būtu tik baigi viegliagang rakstīja:
būs, viss būs![]()
baksti ātrāk savējo kopā, un zināsi, kurās telpās sakrāsot

nu labi, pamazām stutē visu ātrāk kopā, lai var kameru iemēģināt 

jeezinj taa griida
ieteiktu pasekot lidz visiem korjiem apaksaa, parliecinaties ka kads nau uz araa krishanu, lai to gridu tadaa stavoklii ari saglabatu

ieteiktu pasekot lidz visiem korjiem apaksaa, parliecinaties ka kads nau uz araa krishanu, lai to gridu tadaa stavoklii ari saglabatu

...

Nu tur toč viss ir kārtībā un visi korķi ir vietā 

protams, visam pirms kopā likšanas tiks izsekots līdzi, lai brūnais tik ātri nekur neparādītosArmando rakstīja:jeezinj taa griida![]()

man ir pamatīga trauma no tām rūsas kastēm, šitai nepieļaušu tādu likteni, vismaz ne tuvākos gadus

Man arī šitais projekts patīk! Tā tik turpināt! Sekošu līdzi!!

Šodien uzspēju šo to sadarīt -
pieķēros motora sadalīšanai reizinātājos, lai pēc m52 iekšu dabūšanas uzreiz var visu samērīt un aizvest noslīpēt (varbūt varat ieteikt kādu kantori, kas par sakarīgu summu noslīpēs bloku un galvu?
)
Pie reizes arī ar 1000bar kärcher pamēğināju bloku nomazgāt..redzēs, krāsošu vai nē
Tākā bija nemotors, aizvilku strāvas vadu uz tam paredzēto vietu- bagāžnieku, un vakara nobeigumā izdomāju nopūst gaišās, nopļeckātās daļas. Gateris ne gateris, šeit absolūti vienaldzīga kritika, jo to kosmosu, ko prasa par melnajām daļām, labāk ieguldīšu ritošajā
redzēs kā turēs, taču pa lielam pofig, tāpat jābūt labāk kā bija.
Rīt būs pilnībā nožuvis, moš vēl vienu kārtu uzpūtīšu.
Ja varētu, es vispār visu salonu un liekos svarus izmestu laukā, tik TA gan vajag, pagaidām..
Nu tā kaut kā :)
pieķēros motora sadalīšanai reizinātājos, lai pēc m52 iekšu dabūšanas uzreiz var visu samērīt un aizvest noslīpēt (varbūt varat ieteikt kādu kantori, kas par sakarīgu summu noslīpēs bloku un galvu?

Pie reizes arī ar 1000bar kärcher pamēğināju bloku nomazgāt..redzēs, krāsošu vai nē

Rīt būs pilnībā nožuvis, moš vēl vienu kārtu uzpūtīšu.
Ja varētu, es vispār visu salonu un liekos svarus izmestu laukā, tik TA gan vajag, pagaidām..

veciit par to nopushanu bomba,pilnigi piejritu ka nav jega pa melniem griestiem 50ls maksaat 

ar kompatu pa brugji

es arī nesaprotu kāpēc nejēgā maksāt par tiem pašiem griestiem 50 ls un nemaz nerunājot par šitiem plastmasiem.
es piem paņēmu un pārlīmēju tos griestus melnus ,nu i nekāda vaina un sanāk pat daudz lētāk nekā pirkt no kāda.
es piem paņēmu un pārlīmēju tos griestus melnus ,nu i nekāda vaina un sanāk pat daudz lētāk nekā pirkt no kāda.

cipruss18 rakstīja:veciit par to nopushanu bomba,pilnigi piejritu ka nav jega pa melniem griestiem 50ls maksaat
Vai ne

Skatīšos kā rīt būs, un tad ganjau arī griestus nopūtīšu, jo pagaidām tik visas acu līmenī esošās daļas nopūtu..
Par darbiem runājot, aizmirsu pieminēt, ka sakopu pakaļējās lampas, jo kāds bija aizmirsis viņas pieskrūvēt :roll:
Iekšā bij ūdens, un uz gumijām normāla kārta ar dubļiem, sūnām :)
Nu pārlīmēšana vispār pa glaunoblondaaa rakstīja:es arī nesaprotu kāpēc nejēgā maksāt par tiem pašiem griestiem 50 ls un nemaz nerunājot par šitiem plastmasiem.

Man, diemžēl nav apņēmības tādām lietām pieķerties..

P.s - kā salons?

nu labi varbūt kādam liekas ka 50ls ir dārgi bet ja padomā pieņemsim tev ir nokarājušies parastie griesti un tu gribi melnus, tad sanāk tu kaut vai paņem un pārlīmē viņus, bet vēl tev vajaga dabūt melnas pārējās detaļas(saules sargi, lampiņas utt.) kas jau nu nebūs vairs tas ja kāds krāsos, nu principā ja cilvēks prasa 50ls par ļoti labiem melnajiem oem griestiem ar visām lapiņām, saules sargiem un citiem sīkumiem kas ietilpsts pilnā melno griestu komplektā tad es domaju ka tas nav dārgi, nu par tā aizmugurēja plaukta pārkrāsošanu es pat nebūtu iedomajies un tā man liekas ir laba ideja jo viņi cik esmu redzējis ir jau izbalējuši un labus ir pagrūti kur atrast.
tikai izsaku savu viedokli.

Salons laikam gaidīs pavasari un ta likšu laikam iekšāagang rakstīja:Nu pārlīmēšana vispār pa glaunoblondaaa rakstīja:es arī nesaprotu kāpēc nejēgā maksāt par tiem pašiem griestiem 50 ls un nemaz nerunājot par šitiem plastmasiem.
es piem paņēmu un pārlīmēju tos griestus melnus ,nu i nekāda vaina un sanāk pat daudz lētāk nekā pirkt no kāda.![]()
Man, diemžēl nav apņēmības tādām lietām pieķerties..![]()
P.s - kā salons?

Nu tur jau arī nav nekas sarežģīts arī ar saules sargiem, paņēmi aiznesi pie šuvēja un tev apšūs viņus smuki ar to pat audumu ar kuru līmēji griestus.aarchijs rakstīja:nu labi varbūt kādam liekas ka 50ls ir dārgi bet ja padomā pieņemsim tev ir nokarājušies parastie griesti un tu gribi melnus, tad sanāk tu kaut vai paņem un pārlīmē viņus, bet vēl tev vajaga dabūt melnas pārējās detaļas(saules sargi, lampiņas utt.) kas jau nu nebūs vairs tas ja kāds krāsos, nu principā ja cilvēks prasa 50ls par ļoti labiem melnajiem oem griestiem ar visām lapiņām, saules sargiem un citiem sīkumiem kas ietilpsts pilnā melno griestu komplektā tad es domaju ka tas nav dārgi, nu par tā aizmugurēja plaukta pārkrāsošanu es pat nebūtu iedomajies un tā man liekas ir laba ideja jo viņi cik esmu redzējis ir jau izbalējuši un labus ir pagrūti kur atrast.

Nezinu kā cenas Rīgā ,bet pie mums max 10ls par to saules sargu pāršūšanu. :)
Ar lampiņām arī visu var izdomāt ,ja vien galva strādā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right