Aupiņa Zemnieku kartings!:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
NU tā, mēģināšu atcērēties!
Pilna Mpaka, melns ādas sprotsitze salons ar apsildi, melnie griesti, visi 4 elektro logi, elektro spoguļi ar apsildi, dalīta klima, pašaptumošojošais salona spogulis, HI-FI stereo, elkoņbalsts, glāžu turētājs, pilnais OBC, suņu siets,nu kkā tā, varbūt kko esmu aizmirsis!:)
Pilna Mpaka, melns ādas sprotsitze salons ar apsildi, melnie griesti, visi 4 elektro logi, elektro spoguļi ar apsildi, dalīta klima, pašaptumošojošais salona spogulis, HI-FI stereo, elkoņbalsts, glāžu turētājs, pilnais OBC, suņu siets,nu kkā tā, varbūt kko esmu aizmirsis!:)
Kā vispār ir ar koilām braukāt? Domāju tieši par priekšējām koilām :)
Domāju, ka īpāša starpība nav kā no vnk sēdinātām atsperēm, šis man pirmais auto ar tādu sēdinājumu, iepriekšēja pieredze nav bijusi, visi bijuši stock!:)
tas viss tikai pie nosacījuma, ja riepa ir tieshi tik plata cik uz diska paredzēts.dogMa rakstīja:Zinu, zinu :)
Ruu, parēķini tos pašus R16 ar 205/55 un R17 ar 225/45. Dikti rupji rēķinot, sanāk 2cm R17 būs augstāk.
Jo ja uzliek šaurāku tad realitātē ir zemāks un ja platāku tad augstāks..
Protams :)
Nu biku palabošu,galvenais nav tikai augstums,bet arī platums riepai.Nu kaut vai 225/50 būs augstāka par teiksim 205/50.Ruu rakstīja:KV_ - varu Tev izskadrot kur rodas Tavi 2cm. Es lieku 65 augstuma riepas, man atšķirība pēc kalkulatora ir 1mm (plusā), bet Tev liekot 55 augstumā atšķirība ir 38mm (MĪNUSĀ), kas ir gandrīz 4cm diametrā, tātad rādiuss izmainās pa 2cm, kur arī ir tas Tavs piezemējums, un kapēc ķeras izpūtējs vai kas tur. Nebrīnos arī ja spidometrs melo.
dogMa - nekas neatšķiras, ja liek pareizā augstuma riepas.
Neticiet, paeksperimentējiet ar izmēriem paši - http://www.laneks.lv/files/text/riepu_k ... s_lat.html
Jāskatās, protams, ir izmērs D! Tā kā - disku izmēros nav nozīme, galvenais ir riepu augstums.
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Bet kāpēc?
Tāpēc, ka 225 ir izmērs milimetros, bet aiz svītra /50 ir procenti no platuma :)
ĀAAAA. Nu to jau es nezināju, visu laiku domāju ka tie arī ir MM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right