Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right
Iegāju topikā,pirmā doma,wtf,wiņš tgd slīpēs ar 1.8tds?? A,nē,tur briest kkas jaudīgāks
Izskatas ka būs kkas interesants,weiksmi darbos..
Sveikts ar jauno auto...
Un compact'iem nav ne vainas....
Lai sajūga tikai tur...
Lai sajūga tikai tur...
Heh, paldies.!! Centīšos, lai būtu arī skaists, lai ir patīkami atskatīties, kad aizslīdu garām Bet vēlreiz - liels paldies par palīdzību un atbalstugda33 rakstīja:Nu ko veiksmi skruvesana! lai top jaudigs un slid labi nav jega teikt lai top skaists, ja zinams kam izmantosi tapec lai labi slid!
Paldies, tāds maziņš projektiņš iekrita Pagaidām jātiek galā ir ar visām likstām, lai var ķerties klāt pārējām lietāmRidlihs rakstīja:Apsveicu ar projektu jauno, bet piedūrienu vēl neredzu
Īsā laikā esi progresējis ar skrūvēšanas iemaņām
Bet būs, par to nav nekādu šaubu
I'm in a very dark place right now, & i don't know, will I ever get out of itaycaramba rakstīja:welcome to teh dark side
Podziņa rakstīja:Sveicu Pacha
Un ceru, ka kalpos ilgi un paklausīgi
Centīšos, lai kalpo ilgi un paklausīgi.
Tāds vienmēr esmu bijisRennoK rakstīja:Ha, zināju ka esi kompotmīlis
Lai veicas darbos un lai lec no pirmā
Kad varēs apskatīt dzīvajā ?
Danke
Kaut kad gan jau sanāks, vēl šis tas jāizdara
Kompaktu ērai, nekad nebeigties! :)540i rakstīja:kompaktu ēra sākusies....
Kompaktā 2,5 izskatās ļoti pievilcīgi!
Jā, motortelpa uzreiz patīkamāka liekās..
Paldies, domājams, ka drīz jau būšuRolands rakstīja:Apsveicu,gaidam ielās
Vecīt, Tev neizsakāmi liels paldies PAR VISU, bez Tavas palīdzības es nebūtu ticis mājās 6os, bet gan kādos divos, VAKARĀUldis_R rakstīja:Paldies par iespēju piedalīties eksperimentā - no dīzeļa par benzīnu
Lai labi slīd
Gaidu kādu piedūrienu autiņam
Paldies, ceru ka slīdēs labi
Tas ar laiku, domājams, ka būs!
Sedanu es nenodzinu, tikai braucu/gāzu ar viņuzuze91 rakstīja:Nenodzen kā sedanu!
Kad vizināsi?
Kaut kad, kad būs salikts viss, lai būtu drift vāgens, lai var uz trasi bez stresa braukt, tad gan jau!
Jā, tas tiesa, kompoti sāk uzbruktLinda rakstīja:Arvien vairāk kompotu ;D
Bet nu lai labi slīpejās, tā kā 2.5 jau zem haubes, tad tikai savesti vizuālo vairāk vai mazāk kārtībā un taisīt daily drift vāgenu
Darīšu visu, lai tā arī būtu! :) Tieši tā, vizuāli nekas daudz nav, mazliet vairāk ir tehniski! Bet arī nekas traks :)
Will test that.. No doubtkompots rakstīja:Lai kompots griežas uz urrāā
Danke lielsmileniums rakstīja:apsveicu vecīt!
No stress.. auto nepalika ar tds un 1.8Beerzins rakstīja:Iegāju topikā,pirmā doma,wtf,wiņš tgd slīpēs ar 1.8tds?? A,nē,tur briest kkas jaudīgāks
Jau izbraucot aplīti, nopratu, būs labi, ja visu vēl saliks, vispār ideāli būs Tikai atkal jāpierod pie kompakta
Cerams, ka būs kas interesants, bet man jau patīk.. :) Turpināšu cīnīties
Nu milzīgs paldies par sveicienu Paldies, es centos tik cik spēju pats, bet kad nesanāca kaut kas, saucu palīgā zinošus cilvēkus.Jolcinja rakstīja:Sveicieni arī no manis, Tu esi malacīc!!! Tā turpini un lai labi slīd...
Nežēlīgi liels paldies Aivariņam..
možais rakstīja:Sveikts ar jauno auto...
Lai sajūga tikai tur...
Kompaktiem nu nekādi nav vainas, tikai izskatās, ka kupeja būtu di*sā smago dabūjusi (maziņš jociņš)
Cerēsim, ka šis vēl kādu laiku turēs
Forši :)
Lai labi ripo, gan jau es arī pievienošos E36 pulkam uz pavasara pusi
(džeks ar dzelteno opeli un 195/50 bagāžniekā )
Kurlis rakstīja:Forši :)
Gan jau pievienosies, kur gan liksies
Atceros, atceros Tevi
Sveicu ar jauno auto, lai tik sajūgs spēj turēt. :)
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Šodienas maziņš telefons bildveidīgais:
Jā, auto ir nošmulējies, par to lūdzu neko neteikt
Un šī ir neglītā puse, kurā ir kasjaki Kādu dienu, kad tikšu pie normāla aparāta, bildes būs vairāk un labākas!!!!!!!!
ps. Vakar saskāros ar pirmo problēmu - braucot mājās sāka atteikties pāris cilindri, domāju jau ka nekas traks.. Pārbaudīju degvielas trubas, viss čiki, degviela arī pietiekami nu nevar saprast, sarunāju un aizdevos līdz pazīstamajam(pie kura tika slikts kopā), izdomāju pārbaudīšu sveces, moš kaut kas tur..
Un jā, izrādās pirmais cilindrs no ugunssienas puses pilns ar eļļu
Es jau sāku baidīties, vai esmu pareizi blīvi uzlicis, bet tad pāris lietas apsekojot, sāku saprast, ka nebiju pieskrūvējis aizsargplastmasu, kas ir virs spolēm un viņš "spiedis vaļā" eļļas korķi, pa kuru arī eļļa notecējusi līdz svecei un aizlējusi viņu ciet..
Viss tika ātri novērsts, izslaucīts un adā, atkal visi cilindri strādā
Jā, auto ir nošmulējies, par to lūdzu neko neteikt
Un šī ir neglītā puse, kurā ir kasjaki Kādu dienu, kad tikšu pie normāla aparāta, bildes būs vairāk un labākas!!!!!!!!
ps. Vakar saskāros ar pirmo problēmu - braucot mājās sāka atteikties pāris cilindri, domāju jau ka nekas traks.. Pārbaudīju degvielas trubas, viss čiki, degviela arī pietiekami nu nevar saprast, sarunāju un aizdevos līdz pazīstamajam(pie kura tika slikts kopā), izdomāju pārbaudīšu sveces, moš kaut kas tur..
Un jā, izrādās pirmais cilindrs no ugunssienas puses pilns ar eļļu
Es jau sāku baidīties, vai esmu pareizi blīvi uzlicis, bet tad pāris lietas apsekojot, sāku saprast, ka nebiju pieskrūvējis aizsargplastmasu, kas ir virs spolēm un viņš "spiedis vaļā" eļļas korķi, pa kuru arī eļļa notecējusi līdz svecei un aizlējusi viņu ciet..
Viss tika ātri novērsts, izslaucīts un adā, atkal visi cilindri strādā
Pēdējais labojis Pacha - 29 Okt 2013, 12:24, kopā labots 1 reizi.
paldies vecais!elvis' rakstīja:Sveicu ar jauno auto, lai tik sajūgs spēj turēt. :)
Tie pildītie diski ritīgi piedur uz kompota vispār !
Paldies par komplimentu..Riccijs rakstīja:Tie pildītie diski ritīgi piedur uz kompota vispār !
Pildītie diski gaida, kad izdomāšu, ko un kā ar viņiem darīt, lai uz kompota izskatītos
Partiem pildītajiem diskiem arī priekrītu
Domāju ka pietiktu ja viņus vnk sapucētu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Yeeeees, kaut ko izdomāšu, varbūt, pietiks tikai ar sapucēšanukompots rakstīja:Partiem pildītajiem diskiem arī priekrītu
Njā, sakārdināji mani vēl vairāk, tagad ir uz to jātiecās Bet ja godīgi, šis kompots ir mans favorīts, pofig, ka nav steriluma iemiesojums.. Tas ir auto ar savu personību
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right