Robciika 318Is kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right

green garage rakstīja:Izskatās jau![]()
ja interesē, liekas ka kautkur garažā mētājas 7pogu obc. prasās tev tur kautko tā plauktiņa vietā.iemainītu pret litru 98 benzīna.
Paldies

A man kaamer patiik tas skats,zinu nelogiski

Bet nu iemainiit varetu par skaadi nebutu,kad apniiks bus ko uzinstaalet.

Bus,bus.rvars rakstīja:Silti iesaku iegādāties aizmugures velkamā āķa vāciņu bamperim. OEM jauns maksāja kaut kādi 6ls, gruntēts ar tumšo grunti, bet nekrāsots.
Ja brauksi bez, pēc ziemas tur būs pizģec, āķi noteikti neieskrūvēsi un rūsu dabūt nost varēs tikai strūklojot. Been there, done that.

normāli pasalām 

A ko lai dara?Majors rakstīja:normāli pasalām

Sodien kartiigi nostipriinats bampera kronsteins,bet taapat tas skiibais sturis neliek mieru. 
Itka nekas traaks,bet skrobis baigais.

Itka nekas traaks,bet skrobis baigais.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Apstraadats bagaznieks paigaidu varianta.

Kādas atsauksmes par ' rust off ' ??? 

Princiipa neko sliktu nevaru teikt,viss labi 

a moš vins ir rust on
kad 2.8 metīsi iekšā no ta melnā piecīša ;D

Ooo kadi cilveki paraadijusiescarbon20 rakstīja:a moš vins ir rust onkad 2.8 metīsi iekšā no ta melnā piecīša ;D

Ka jums skiet kas varetu but pa vainu ka ir tiik lieli apgriezieni? Nepeld,neraustas vienkarsi ir lieli. Varbut nekas traks nav un uzpeldes kada doma...
A un iestajoties aukstam laikam aizmugure saka kautkas klaudzet,biiju 100% dross ka amartiizators,nomainiiju,taapat klaudz,pec idejas tur vairak nav kam klaudzet 

Nu tas viss jau ir baudiits
Es taka vairak domaaju par zondi,gaisa maasas meriitaju,tuksgaitas regulaatoru.Pielaizot dzineju pirmas sekundes ir ok un tad uzkaapj. 

Tur ta lieta.Iespejams kaadam seit kautkas lidzigs ir bijis... 

Man isam preciizi taada pati probleema tagad ar miinusiem saakaas, ja tiec galaa ar probleemu, ieraksti seit.

Tu par apgriezieniem vai klaudzesaanu? 

Par apgriezieniem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9