Zirdziņa kūts.
Jo vairāk kūtiņu jo labāk.
Apsveicu ar auto iegādi! Lai labi ripo!
Welcome back & touringu barā!
Nemaz nevar pateikt, ka tas ir tas DD-8
Es ar 2. gaņģi līdz 130 varu atvilkt, bet kā jau minēja, tad tas dīzeļa reduktora dēļ!
Nemaz nevar pateikt, ka tas ir tas DD-8
Es ar 2. gaņģi līdz 130 varu atvilkt, bet kā jau minēja, tad tas dīzeļa reduktora dēļ!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu ni*uja sebe ziemas auto! Izskatās ļoti labs eksemplārs, un te kāds uzrakstīja, ka paņēmi šo auto par 1.5k, labs pirkums! Lai labi ripo!
Paldies visiem par novēlējumiem, zinot mani, uzskatu, ka auto nonācis ļoti labās rokās
kaut kāds metiens-bildes nav nez zirga ne kūts
BOMBA!
izskatās kūtiski!
ar mani kkas nav labi, jo vairāk skatos uz kūtiņām jo vairāk viņas sāk iepatikties
Tā ir. Tava nākamā mašīna noteikti būs e36 kūtiņa.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ō jā!blondaaa rakstīja:ar mani kkas nav labi, jo vairāk skatos uz kūtiņām jo vairāk viņas sāk iepatikties
Potenciāla kūtiņas īpašniece.
Fricis rakstīja:Ō jā!blondaaa rakstīja:ar mani kkas nav labi, jo vairāk skatos uz kūtiņām jo vairāk viņas sāk iepatikties
Potenciāla kūtiņas īpašniece.
tādu domu jau sāku apsvērt saskatoties uz jūsu smukajām kūtiņām teRuu rakstīja:Tā ir. Tava nākamā mašīna noteikti būs e36 kūtiņa.
Tīri tā neko ziemas autiņš
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies visiem velreiz par novelejumiem...
Vai kaads ir ko dzirdeejis par Dare rs firmas diskiem? kadas atsauksmes?Interesē vai vini ir divdaļīgie?
Vasara tuvojaas
bildes ieskatam
Vai kaads ir ko dzirdeejis par Dare rs firmas diskiem? kadas atsauksmes?Interesē vai vini ir divdaļīgie?
Vasara tuvojaas
bildes ieskatam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skatos negribi atkāpties no Style5 slimības..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tas gan tiesa
Tie Dare RS nav divdaļīgi, viendaļīgi ar fake skrūvēm... bet nu ja jau Egle ar viņiem driftā brauc, tad kaut cik izturīgi jau ir
Tie Dare RS nav divdaļīgi, viendaļīgi ar fake skrūvēm... bet nu ja jau Egle ar viņiem driftā brauc, tad kaut cik izturīgi jau ir