E36-pycckuu
skaists aparāts , kur taisīji savirzi,...cik maksāja?
Bmw 323i Едет как 2. 8, очень живой мотор.
Aizmirsti uzrakstit ka ella bus mobil 1 0w40
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Labs aparats,apsveicu...bet cena ja,kosmos bet man liekas ka tur ir par ko maksat...darga krasa un t.t. lai labi ripo...
Bet par ellu varu pateikt,ka jaunaja bembi ir jalej 10w40,ari vecaja ari var drosi...bet ir lieta viena,es petiju un uzzinaju ka pastradajusam motoram ir jalej 10w40 ar prisadkam visadam...vai nu jau no zavoda uztaisito ellu ar prisadkam tipa mobil 1 10w60 apm 8ls/l...ja kaut kas es nepareizi izsaku tad izlabojiet...
Loti,loti pievilciigs e36:)
bet tas par to 2,8 tiesam liekii.
bet tas par to 2,8 tiesam liekii.
K-kur bija neliels video ka vina no 30 lidz 120 brauc iet tiesam loti loti labi
Te viens nerunā ka iet slikti 2.3. Bet nu salidzināt ka iet kā 2.8 Tad sikak pastasti ar kas motoram tur iepriekš ir uzlabots ka iet lopā labāk
P.S. Te lietotais MMMQ mekleja sterilu e36
P.S. Te lietotais MMMQ mekleja sterilu e36
apsveicu:)) izskatas sakarigs dakar yellow
MMMQ vaitad nav iekeris jau e36? Es esmu gatavs 2k LS skaidra samaksat
jā konfekte .;-) ! Man jau patiktos ja schnitzeri būtu ar plauktiņu ! Bet tā kopā ideali
BMW forever
Auto tiešām smuks.
Nav ko piebilst!
Nav ko piebilst!
Jus pashi visi zinat, ka 50% 2.8 zurkas,(vai 70%) kuras tirgojas LV tirgu ir pusnojatas, kuram nestrada datchiki,lambdas un t.t. Seit viss kartiba,brauc uz 170 zirgiem tochna
Nesabojas token, ātrāk auto pardosies tālāk...
Dikti jau smuks, ja būtu melns, tad arī varbūt pat ieķertu par tādu kosmosu
šito pirms mēneša redzēju purvciemā braucot, smuks jau ir , bet cena pa daudz
Jus paskatities cik tads maksa Vācijā!!! Priekš latvijas žurkas ta cena butu par liela,bet te no Vacijas atdzits skaist un laba stavokli e36. Jus gribas labu,nenojatu e36 par 1500ls? Protams,tas nav UK e36 ar sturi bardačoka par 750£
Pilniigi piekriitu teiktajam-pats savu laik nopirku vacija audi kupeju pa 2400.ls jo vinja bija ideaala-tajaa pashaa laikaa latvijaa vinjam maksaaja 1300-1500.ls
Beigaas arii pa 2600.ls adevu(atradaas cilveeks kas saprata kas ko un kaa)takaa domaajams ja shis auto ir tiirs tieshaam tad vinja cena ir adekvaata,vieniigi naaksies nedaudz paseedeet uz vinjas jo maz kas ir gatavs adot taadu naudu pa zhurci;)
P.s-redzeeju dziivajaa statikaa uz labaanas ielas-auto piesaista uzmaniibu:)
Beigaas arii pa 2600.ls adevu(atradaas cilveeks kas saprata kas ko un kaa)takaa domaajams ja shis auto ir tiirs tieshaam tad vinja cena ir adekvaata,vieniigi naaksies nedaudz paseedeet uz vinjas jo maz kas ir gatavs adot taadu naudu pa zhurci;)
P.s-redzeeju dziivajaa statikaa uz labaanas ielas-auto piesaista uzmaniibu:)
BMW_The Ultimate Repair Bill