E36-Ozys 90
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Ziemā ātri tumšs paliek, un apmales skrien virsū, nav ko zīmētiesRENIO rakstīja:diski parasti dod 200% izskata - tas tiesacipruss18 rakstīja:netiirsun blekjinieki,domaju tadeelj!
smuki diski un butu bomba
ziemā vispār ir maz autiņu, kas labi izskatās
Es vel salikšu jaunus lukturus visu pārkrāsošu uzlikšu uz pavasari savus 17 moto sporta bmw diskus ar plato plauktu un domāju bus okRENIO rakstīja:diski parasti dod 200% izskata - tas tiesacipruss18 rakstīja:netiirsun blekjinieki,domaju tadeelj!
smuki diski un butu bomba
ziemā vispār ir maz autiņu, kas labi izskatās
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Nomainīta kontaktu grupa,jo bija salūzusi Un bija problēmas pielaist siltu...
Nestrādāja abiem logiem tā atvēršana kad atver durvis nepanāca logs uz leju
Vadītāja pusē bija čips nomiris un blakus puse bija iepriekšējais saimnieks nez kāpēc pārkniebis vadus
Bija man tas palaišanas čips tam bija kontakti kaut kut kādi sasviluši tas tika izravēts un ka normāls cilvēks pagriez aizdedzes atslēgu un brauc :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mans biki tīrāks
Toč cērtams aparāts
Katra gaumes lieta, bet man personīgi ļoti nepatīk uzacis lukturiem, bet tā viss kruta
Katra gaumes lieta, bet man personīgi ļoti nepatīk uzacis lukturiem, bet tā viss kruta
Man vnk pagaidām uz viņiem pagriezieni turas
Bet tie tiks noravēti un sāna tonējums ari tiks samainīts uz melnu
Vel priekšējam m pakas buferim lupa tiks nopirkta bus parkrāsots ar diskiem tad jau domāju bus ciešami
Bet tie tiks noravēti un sāna tonējums ari tiks samainīts uz melnu
Vel priekšējam m pakas buferim lupa tiks nopirkta bus parkrāsots ar diskiem tad jau domāju bus ciešami
Nomazgātam pavisam cits skats
Uzacis arī liekas nevietā.
Ginekologs rakstīja:Nomazgātam pavisam cits skats
Un diski ari gaida Pavasari nav orģinālie bet labāk neka bleķī Kuriem tiks nopulēts plaukts un centrs nokrāsots zeltīts
Izskatās jau ka būs kruti, bet man tikai tā bildē izskatās vai tiešām baigie baloni virsū tiem diskiem?Ozys 90 rakstīja:Ginekologs rakstīja:Nomazgātam pavisam cits skats
Un diski ari gaida Pavasari nav orģinālie bet labāk neka bleķī
Kuriem tiks nopulēts plaukts un centrs nokrāsots zeltīts
Tici vai ne tā iskatas tik bildē
Tā man viņi ir 245/45.R17
Tā man viņi ir 245/45.R17
baloni izskatas del ta,ka diski melni un salejas kopa...preks prieksas 245 pa traku,strikesies pie stures izgrieziena...
aizmugurē man nāk 250/50 R17
itkā ne ta vismaz teica iepriekšējais saimnieks
Viss jau atkarīgs no ET un Platuma, man kad kompaktam bija r17, ar uzšautiem 215 jau uz līkumiem mazliet iestrīķējās, bet nu tie diski bija piķorkai paredzēti
Pēdējais labojis Burbul1s - 02 Feb 2014, 23:57, kopā labots 1 reizi.
šitie jau baigi plati itkā pag vasarā bija nobraukta bez problēmām redzēs ka bus man
Ar baloniem tie diski izskatās ne pēc kā. Paņem uzliec kaut vai izmērus riepām, kā būtu jābūt, ja būtu oem diski.Ozys 90 rakstīja:aizmugurē man nāk 250/50 R17
7,5x17 un 225/45R17
8,5x17 un 245/40R17
Vienalga, ja iznesums ir bijis domāts priekš e34, šaurāku un zemāku gumiju un viss.
tikai skaties ar to zeltīto krāsu ka nenošauj greizi, jo ir jāizvēlas labs tonis, lai neizskatītos pēc kakas
Kristaps? Hahaha, Allažos bišk kopā sanāca pastrādātOzys 90 rakstīja:Mans biki tīrāks
Jap Kristaps :)
Un strādāju jap
Un kas tu būtu?
Un strādāju jap
Un kas tu būtu?
Nu ceru ka krāsotājs tā neizdarīsRENIO rakstīja:tikai skaties ar to zeltīto krāsu ka nenošauj greizi, jo ir jāizvēlas labs tonis, lai neizskatītos pēc kakas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right