E36-DavidoFF coupe
Tad nee , jo brauca uz Tukumu njemt kautkadi pacani.
Tur pa visu salonu diodes salimeetas , rukjits uz paneli uzliimeets, kafijas trsuks paneli ieurbts ,otraja vakaraa uzreiz visu ravaam araa, man shitaa mashina vel draugos galerija stav ar nosaukumu - chokam jauns runcis
Palidzeju nedaudz arii sho to shim e36
Veiksmi , lai labi ripo
Tur pa visu salonu diodes salimeetas , rukjits uz paneli uzliimeets, kafijas trsuks paneli ieurbts ,otraja vakaraa uzreiz visu ravaam araa, man shitaa mashina vel draugos galerija stav ar nosaukumu - chokam jauns runcis
Palidzeju nedaudz arii sho to shim e36
Veiksmi , lai labi ripo
Pēdējais labojis aarchijss - 29 Jan 2014, 16:12, kopā labots 2 reizes.
Paldies!aarchijss rakstīja:Tad nee , jo brauca uz Tukumu njemt kautkadi pacani.
Nedaudz arii es palidzeju pielikt roku shim e36
Veiksmi , lai labi ripo
Veciit PM uzzinaju nelielu hui** , vinja nav lidz galam parakstiita no mana ieprieksheja chuvaka kad vinjam bija.
Atsuuti savu nr man PM lai var savest kartibu , lai pasham nav hui***
Nu tas īsti nevar būt taisnība, jo viņa pilnībā pieder man.aarchijss rakstīja:Veciit PM uzzinaju nelielu hui** , vinja nav lidz galam parakstiita no mana ieprieksheja chuvaka kad vinjam bija.
kā var būt nepilnīgi pārrakstīts auto? tas vienkārši nav iespējams
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Sveiks bariinaa ir ok aparaats.
Nu ko lai saka, sveikts bariņā, lai izdodas iecerētais
Šis kaut vizuāli izskatās norm, salīdzinot pārējos mūsu ciemata slīpētājus, kuri ir ārpus foruma.
Šis kaut vizuāli izskatās norm, salīdzinot pārējos mūsu ciemata slīpētājus, kuri ir ārpus foruma.
Sveika tauta!
Ilgu laiku neko neēsmu rakstījis. Un tagad tā pa druskam kautko pastāstīšu par padarīto darbu.
1) Nesen nomainiju visu izplūdes sistēmu un galā pieliku skaistu FK sporta bunduli ar ļoti patīkamu skaņtu.
2) Kā arī nedaudz pieliku roku pie kosmētiskā - Visu apakšu apstrādāju ar mastiku un arī salonā zem tepiķiem viss tika ļoti labi un skaisti apstrādāts pret koroziju.
3) Uzlaboju Audio sistēmu. Tagad pat pa kilometru dzirdēt var
4) Tika iepirkts - M sliekšņi, moldingi, un drīzumā būs vel m bampers kā arī ādas rekaro salons.
Ko vel jāpadara:
1) Uz vasaru tiks iepirkti lietie diski un valcēsim arkas.
2) Uztaisīts smuks sēdinājums.
3) uzlikti m sliekšni, moldingi, bampers.
4) Pielabota optika un apgaismojums.
5) Un vel pāris sīki defektiņi ,kas acu skatienam netraucē.
Ilgu laiku neko neēsmu rakstījis. Un tagad tā pa druskam kautko pastāstīšu par padarīto darbu.
1) Nesen nomainiju visu izplūdes sistēmu un galā pieliku skaistu FK sporta bunduli ar ļoti patīkamu skaņtu.
2) Kā arī nedaudz pieliku roku pie kosmētiskā - Visu apakšu apstrādāju ar mastiku un arī salonā zem tepiķiem viss tika ļoti labi un skaisti apstrādāts pret koroziju.
3) Uzlaboju Audio sistēmu. Tagad pat pa kilometru dzirdēt var
4) Tika iepirkts - M sliekšņi, moldingi, un drīzumā būs vel m bampers kā arī ādas rekaro salons.
Ko vel jāpadara:
1) Uz vasaru tiks iepirkti lietie diski un valcēsim arkas.
2) Uztaisīts smuks sēdinājums.
3) uzlikti m sliekšni, moldingi, bampers.
4) Pielabota optika un apgaismojums.
5) Un vel pāris sīki defektiņi ,kas acu skatienam netraucē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tiku pie jaunām riepelēm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
smuka
Mūziku pa kilometru dzird pa vējam vai pret vēju? Kādā gaisa temperatūrā un atmosfēras spiedienā? Man vnk likās, ka audio sistēmas parasti novērtē ar citām metodēm!
d[-_-]b
Tas tā īsi pateikts ,ka stāv jauna un diezgan spēcīga.325 BMW rakstīja:Mūziku pa kilometru dzird pa vējam vai pret vēju? Kādā gaisa temperatūrā un atmosfēras spiedienā? Man vnk likās, ka audio sistēmas parasti novērtē ar citām metodēm!
Ā, nu tad jautājumu naff! Kaut bides būtu ielicis, ja jau kkas tik megalabs salikts, a tur es jau varētu pakmentēt!
d[-_-]b
Bildes būs ,bet velāk.325 BMW rakstīja:Ā, nu tad jautājumu naff! Kaut bides būtu ielicis, ja jau kkas tik megalabs salikts, a tur es jau varētu pakmentēt!
Šodien apskatīju dzīvē, ar style 44 ir ok, galvenais nenolaist rokas, jo darāmā ir diezganDavidoFF rakstīja:Tiku pie jaunām riepelēm.
Rokas nenolaidišu ,kamēr nebūs viss kā nākas.RVS rakstīja:Šodien apskatīju dzīvē, ar style 44 ir ok, galvenais nenolaist rokas, jo darāmā ir diezganDavidoFF rakstīja:Tiku pie jaunām riepelēm.
Auto aizgājis, Var vērt ciet.