Manējais un 2.0 vanos
Heijā tikko pamanīju ka blakussēdētāja sēdeklis, reāli ir vadītāja!
Paskatās, kur blakussēdētāja sēdeklim atrodas pacēlšanas mehānisms
Paskatās, kur blakussēdētāja sēdeklim atrodas pacēlšanas mehānisms
Var redzēt ka Tev nav kupeja.
Blakussēdētājam ir abās pusēs kloķīši (tā teikt lai vadītājs var ielaist omi aizmugurē, ja nu šī nemāk pacelt to krēslu), bet šoferim ir tikai vienā pusē. :)
Blakussēdētājam ir abās pusēs kloķīši (tā teikt lai vadītājs var ielaist omi aizmugurē, ja nu šī nemāk pacelt to krēslu), bet šoferim ir tikai vienā pusē. :)
Da jopcikkkk
Es eju šauties nost.
Es eju šauties nost.
Labrīt
Pirms liec te bildes samazini caur paintu vai picresize.com
Stūri varētu "aizņemties"
50Ls dienā
Vēl joprojām nesaprotu, kas šajā stūrē tik iekārojams?dogMa rakstīja:Stūri varētu "aizņemties"
Man agrāk arī nepatika :) Bet pabraucot, ir labi
es vēlos nopirkt labu ādas salona tīrīšanas līdzekli,tiesi priekšs mana salona,vrb varat ieteikt?
auč.. izskatās sāpīgi. Bet labi, ka sataisīj.
Runājot par stūrīti, man tāda pati, tikai ar visu m zīmīti stūrē Ļoti ērta stūrīte
Runājot par stūrīti, man tāda pati, tikai ar visu m zīmīti stūrē Ļoti ērta stūrīte
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Trieciens jau bija labs,likās kad nopietnāk apdauzīju
am,man ar vjg tādu zīmīti
am,man ar vjg tādu zīmīti
Atdod!Podziņa rakstīja:auč.. izskatās sāpīgi. Bet labi, ka sataisīj.
Nu atlocīja visu atpakal,ar āmuru un dēļa palīdzību tgd neva pateikt kad kaut kas ir bijis
Vizuāli, gan āriene un salons, prekš tās cenas liekās visai labi un ja motors labi kalpo, tad domāju, ka cena ir ļoti piemērota, vai pat samērā zema, bet cik nopratu bez TA, tas gan varētu daudz pamainit.
Bet smuks, ja man par tādu summu tāds pagadisies, noteikti ņemšu :), lai tev labi ripo
Bet smuks, ja man par tādu summu tāds pagadisies, noteikti ņemšu :), lai tev labi ripo