Man pirmais-e36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Pamēģini dzert alu un tonēt Izdzer pirmos 2 aliņus un sāc, pats redzēsi ka rezultāts būs labāks.ralfs.janis rakstīja:Acigs esi to es netoneju es nopirku tadu. Ir protams doma notonet nopirku jau ari tonejamo plevi bet man nekadi nesanaca visu laiku palika tie stulbie gaisa burbuli. :(Rudziņš rakstīja:Tikko pamanīju ka sānu logi bmw tonēti, bet aizmugurējais nav ? wtf ?
ps. Bija jāsteidzas kkur ?
Neesmu pats vel tonejis tpc isti nezinu ka ir labak Esmu redzejis no malas man personigi patik ka visas aizmugurejas lampas ir melnas ( gaumes lieta) Man tiesi teica ka viss labak ir ar tonejamo flakonu, tgd isti nesaprotu ka tad ir labak tad ar limplevi vai flakonu?stalone rakstīja:Nu tikai nekartejais kas ar flakonu nopūtīs melnus lukturus.... tad vel notonē visus logus melnus , un brauc pa ielu kā krievs, adidas sporta terpā nu ir citi labaki varijanti kā kombinēt un būs daudz smukāk visa augša oranža, vai sarkana :) varianti ir ... tapec tiešam iesaku netonēt :) priekšā gan varetu kko dark vai kka tā .
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
Negribas ticet ka kautkas tads var kautko mainitRudziņš rakstīja:Pamēģini dzert alu un tonēt Izdzer pirmos 2 aliņus un sāc, pats redzēsi ka rezultāts būs labāks.ralfs.janis rakstīja:Acigs esi to es netoneju es nopirku tadu. Ir protams doma notonet nopirku jau ari tonejamo plevi bet man nekadi nesanaca visu laiku palika tie stulbie gaisa burbuli. :(Rudziņš rakstīja:Tikko pamanīju ka sānu logi bmw tonēti, bet aizmugurējais nav ? wtf ?
ps. Bija jāsteidzas kkur ?
Tici man tas palīdz :D pat piepuleties nevajadzēs !
BMW forever
Esmu līmējis 6gen celicu divatā, skaidrā viss bija slikti a kad draudzene atveda mums aliņus tad dzīve bija krāsaina, un viss nolīmējās mierīgi un bez starp gadījumiem.ralfs.janis rakstīja:Negribas ticet ka kautkas tads var kautko mainit
nekā sarežgīta. sākumā notīri stiklu, tad bagātīgi samitrini ar logu šķidrumu, līmē uz slapja virsū plēvi un izlīdzini burbuļus ar rimi vai maximas klienta karti (der arī citas).paliks mazie burbulīši, bet tie būs nevis ar gaisu, bet ar logu škidrumu. to izkaltē ar celtniecības fēnu vai parasto matu fēnu. vajadzētu būt labi. cerams plēvi pabiezu nopirki- plānās grūti līmēt.
Es to dariju ar hesburger karti lkm tpc nesanaca
Ja pleve ir diezgan plana Bet par logu skidrumu nebiju dzirdejis. Sajas brivdienas pameginasu
Ja pleve ir diezgan plana Bet par logu skidrumu nebiju dzirdejis. Sajas brivdienas pameginasu
Bet alu tāpat paņem drošībai.
Varbut tad uzreiz jageri Tikai to mazino kas pardodas bendzintanka gribu no tas pudelites uztaisit piekarinu
Es kā vecais īpašnieks varu droši teikt ka arkas ir veldzētas! Jo uz katra pampaka riepas dzenās arkās!easyman rakstīja:man arii tas arkas iekrita aciis.. isti nevar redzet kas ar vinaam..c1c1s rakstīja:Apsveicu ar pirmo , priekšējās arkas iekrita acīs,valcētas,sarūsējušas vai kas ar viņām?
Nav nemaz tik peļams auto. Ja ir rokas un gribēšana.
Un par to kpc pārdevu Alkahols dara savu! Ralfs.Jānis nebija tas kurš pirka tieši no manām rokām šo bembi!
Bembis izskatījās šādi kad bija pie manis
Takā jā...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zinu tikai vienu skate viņam vēlaizvien irMiroMan rakstīja:a kas tagad ar skati sim auto?...
MiroMan rakstīja:csdd datu nav
Pālī pārdevi ???Nizars rakstīja: Alkahols dara savu!
Nav gan pazaudeju sim numuru prieksejo un tgd ir citi vari apskatities ja velies JM-4152.MiroMan rakstīja:csdd datu nav
Heii, tas sarkanais e34 tas pats, kurā ielocīja 3. Golpu un Vossa nesen. Toties sačiņija vienā vakarā.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tieši tā Čalis iemainīja e36 pret šito e34, ķipa sievai braucamo ar neejošu motoru, beigās iecēla no e39 motoru un pats uz Vossa virsūJohnny rakstīja:Heii, tas sarkanais e34 tas pats, kurā ielocīja 3. Golpu un Vossa nesen. Toties sačiņija vienā vakarā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sanāca tā ka samainiju pret to sarkano e34 ;( jap pālī..Rudziņš rakstīja:Pālī pārdevi ???Nizars rakstīja: Alkahols dara savu!
Tieši tāJohnny rakstīja:Heii, tas sarkanais e34 tas pats, kurā ielocīja 3. Golpu un Vossa nesen. Toties sačiņija vienā vakarā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right