mani 140 zirdziņi
Nepatik priekšējie lukturi,bet ta okay
par tadam naudinjam nemaz nedrikst nenemt! tagat tik virsu liksanas vainabosiks11 rakstīja:tika iepirkti m sliekšni , Made in Germani .... ta jau itka nekas ipas bet par loti patikamu cenu 5.00paundiem gabala !!
...
nezinu kapec man tads stulbs uzkats , bet ar plikiem M skieksniem kautka tas skats pazud uz reiz vajag ka minimums m prieksejo bamperi ,,, japasez ebaja vel varbut kads atrodas pa lēto tad koplekta abus uzreiz
protams ka vajag, tik ebaja sudigi ka pasam jabrauc pakal lielajam lietam, bet nu anglija jau labi, tur var aizbraukt, tur ari ir kas tirgo
...
atradas laicins pastastit kas te darits un savests kartiba ar so masiniti -
sture smainita no donora,
prieksejas lampas
stabilizatora stiena atsaite
pečkas motorins,(jo saacis bija slegties ieksa kad pasam sagribas)
uzlikti diski r15 jo r17 gumijas pilnigas 0 protektors bija !!
samainiti salona elementi ,, plasmasini . paris sikumi , ka ari atruma parslegs uzlikts orginalais
prikieksejie amisi samainiti no Blinstein uz Sach (atskiriba kardinali mainijas,daudz lielaks konforsts, mikstaki bet tikpat stabils !!
ka ari apskruvets un loti liela tiesa no donora jau izpardots, vai parlikta uz manejo planos ir lidz pavasarim tikt pilniba vala no si m44 donora un nopirkt kadu no 328i lai velak ieliktu jaunu dveseliti ieks maneja m42 (turesim iksķus lai izdodas )
sture smainita no donora,
prieksejas lampas
stabilizatora stiena atsaite
pečkas motorins,(jo saacis bija slegties ieksa kad pasam sagribas)
uzlikti diski r15 jo r17 gumijas pilnigas 0 protektors bija !!
samainiti salona elementi ,, plasmasini . paris sikumi , ka ari atruma parslegs uzlikts orginalais
prikieksejie amisi samainiti no Blinstein uz Sach (atskiriba kardinali mainijas,daudz lielaks konforsts, mikstaki bet tikpat stabils !!
ka ari apskruvets un loti liela tiesa no donora jau izpardots, vai parlikta uz manejo planos ir lidz pavasarim tikt pilniba vala no si m44 donora un nopirkt kadu no 328i lai velak ieliktu jaunu dveseliti ieks maneja m42 (turesim iksķus lai izdodas )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
montreal blau? daudzkas lidzigs manam, gads, motors, salons
matissc rakstīja:montreal blau? daudzkas lidzigs manam, gads, motors, salons
jap tiesi ta !!!! lidzigs gan pat loti, tikai es labak gribetu sev nevis 1.8 bet 2.8
protams, bet nu ka ir ta ir
nu jau: prieksh 1.8 un 4cilindriem nemaz tik slikti tas IS nav.
no 4cil bmw dzinejiem tiesam sakarigakais , bet tapat gribas 2.8
bija ari man ta doma kad brauca ar e30 m40b18,nomainiju uz m20b25 un sapratu ka ja tev jabrauka pa pilsetu katru dienu 100-150km ta nav labaka doma
ticu , ta varetu butexx89 rakstīja:bija ari man ta doma kad brauca ar e30 m40b18,nomainiju uz m20b25 un sapratu ka ja tev jabrauka pa pilsetu katru dienu 100-150km ta nav labaka doma
izskatas kad seit ar sito vispar nekas nenotiek bet ta gluzi nav ,bez visadiem sikumiem lielaka skruvesana bija - Tika uzlikts sajuga jauns LUK koplekts,ka ari karbas buses kloķvarpstas saiņiks un dubult masas spara rats ari uzlikts cits -labaks
ta jau vis jauki un skaisti bet principa viss sis darbs tika darits tapec kad kads ar loti skibam rokam bija mainijis sajugu kadus 2 gadus atpakl pienmu , un sajuga disku ielicis nepareiza virziena , jo ka zinams ir karbas virziens diskma un sajuga virziens un tapec kad sajuga disks bija ielikts ar karbas virzienu uz spara ratu , disks keras,*striķējas gar spara rata skruvem un rezultas _ sitiens atlaizot sajugu , sajuga slidesana ,un intresanta sakna un vibracija pie lielaka atruma !!! bet ta jau redziet 2 gadus nobraucu butu braucis drosvien vel bet sajugs sliodeja tragiski jo vis vairak izjust vareja uz sosejas ieminot grida ...motors kauc bet atrums neuznemsa tam lidzi !!..
paris foto no sajuga diska ari
ta jau vis jauki un skaisti bet principa viss sis darbs tika darits tapec kad kads ar loti skibam rokam bija mainijis sajugu kadus 2 gadus atpakl pienmu , un sajuga disku ielicis nepareiza virziena , jo ka zinams ir karbas virziens diskma un sajuga virziens un tapec kad sajuga disks bija ielikts ar karbas virzienu uz spara ratu , disks keras,*striķējas gar spara rata skruvem un rezultas _ sitiens atlaizot sajugu , sajuga slidesana ,un intresanta sakna un vibracija pie lielaka atruma !!! bet ta jau redziet 2 gadus nobraucu butu braucis drosvien vel bet sajugs sliodeja tragiski jo vis vairak izjust vareja uz sosejas ieminot grida ...motors kauc bet atrums neuznemsa tam lidzi !!..
paris foto no sajuga diska ari
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
PARDODU KOPA AR DONORU 1700LS ABI ADRODAS UK
gimenes pieaugums nu jau ka 8 menesu ..tas ir pinigs arprac ar kupeju un ja mazulis ..gribu kadu tauringu kko lielaku !!!
jutu tew lidzi !!! nezinu man man diezgan gruti kad nav to durvju aizmugure !!!
Notirgots
Parsedos uz e39 2.5
Parsedos uz e39 2.5