Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 26
- chevron_right
Ruu rakstīja:Noup, diemžēl Orģinālie nav. Tā teikt Replikas. Orģinālie jau puscenā no paša auto. Varbūt nākotnē. Ir vienkārši daudz daudz citas vajadzīgas lietas, tapēc arī uz diskiem tika ieekonomēts nedaudz. :) Bet nu skats jau nemainās, izņemot to ka nav M zīmīte virsū un viena grope nav.
nAV NEMAZ TIK ASTRANOMISKA CENA, KONKRETI ŠIM disku MODELIM! Piemēram, M double Spoke II toč varētu maksāt krietni daudz!
Svaigākais piemērs http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ecjxi.html
Bet lai nu kā, izskatās pa smuko!
Ta ir normala cena tadiem diskiem,blin seit De.par tadiem prasa sakot 500eur,es par saviem tiem ziemas samaksaju 300eur,jo letaka taja bridi neka seit nebija.Te veikala par bleka 15col.diskiem jauniem prasa 400eur
Nu es zinu ka kontūras orģinalkas IDEĀLAS maksā 320ls. Nu lietotas, bet nu ideālā stāvoklī, pat apdauzīti nebija. :)
p.s. - kas varētu būt par problēmu šofera pusē pa brīžam tāds kā sitiens, griežoties vai nedaudz bremzējot, nu tā kā kaut kas pieskarās pie kaut kā. It kā jau neko neaizmirsu pieskrūvēt.
p.s. - kas varētu būt par problēmu šofera pusē pa brīžam tāds kā sitiens, griežoties vai nedaudz bremzējot, nu tā kā kaut kas pieskarās pie kaut kā. It kā jau neko neaizmirsu pieskrūvēt.
labs darbins! acperem gan jadod laiks lai vinas kartigi nosestos un ar nedelu vien nepietiks, bet par to sitienu noteikti ka nebusi kauko lidz galam pieskruvejis, prieksa acperes mainot kartigi saskruveji atpakal tos amortinju shtokus augsa?
man sitads variants ari bija, bet neaceros vairs kad, vecajais mazdai pec amisu mainas vai bembim pec acperu mainas
man sitads variants ari bija, bet neaceros vairs kad, vecajais mazdai pec amisu mainas vai bembim pec acperu mainas
...
Es gan esmu priecīgs, liekās gan brīžiem diezgan mīkstas, jo pa gaisa bedrēm baigi iešūpojās tas autiņš, bet nu sēdinājums riktīgi patīk. Un tagad kad jau nobraukti 150km, man liekas tā priekša ir vēl nedaudz zemāka, 6dien salikšu diskus (cerams), tad jau būs jauni foto, un laikam paņemšu vismaz ziepju trauku foķēšanai.
Nu ar aizmugures atsperēm ir tā ka pirku no visiem zināma cilvēka (vismaz daudziem) un pēc koda esot priekš e36 un ar 40mm sēdinājumu, bet salīdzinot ar točna 40mm atsperi tur bija atšķirība. Nu pabrauks, tad redzēs kā tur būs, aizmugures jau viegli nomainīt, ja nu kas, pirkšu citas un šitās tirgošu.
Bēt, šķiet ka būs jāatrod pacēlājs, kreisā pusē tā dauzīšanās sāk nepatikt, jo lēnāk brauc (pa daudzdzīvokļu pagalmiem), vispār ik pa brīdim tādi kā sitieni pa kasti.. Nevarētu būt ka to gala skrūvi esmu "savilcis", un tad atspere kaut kā iegājusi vietā un palicis tas gals vaļīgs?
Bēt, šķiet ka būs jāatrod pacēlājs, kreisā pusē tā dauzīšanās sāk nepatikt, jo lēnāk brauc (pa daudzdzīvokļu pagalmiem), vispār ik pa brīdim tādi kā sitieni pa kasti.. Nevarētu būt ka to gala skrūvi esmu "savilcis", un tad atspere kaut kā iegājusi vietā un palicis tas gals vaļīgs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 26
- chevron_right