Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right
shajas brivdienas nekas ipash nau sadariits ja nu vieniigi saregulets augstums lai varetu uzlikt shos diskus,jo ieprieks nevareja pabraukt un bija pa zemu! + biju paskrieties rumbulaa 540i 6 gang manual man nau pretinieks!
Tu biji par lēnu priekš 540?
Kas priekšā? Tu vai viņš?
Cik ļoti nojāts bija tas 540i?
imho, bija jābūt otrādi...
Tur vairāk izskatās pēc blīves starp sēdekli un stūri, kā arī pēc nojāta 540i. Teorētiski un praktiski, tur variantiem nebija jābūt, tev bija jāpaliek pāris korpusi aiz muguras, ja ne vēl tālāk
Nav žēl lauzt auto pa rumbulu? Tur segums arvien briesmīgāks un briesmīgāks.
rumbulā manuprāt, ja kaut cik ciena savu auto un ir svarīgas auto apkopes izmaksas, vispār nav ko rādīties! Sen neesmu tur bijis,bet cik dzirdēts no draugiem tur nekas vairāk par sadzērušos idiņu baru nav sastopams! Ik pa laikam tik dzirdams ka kāds pa pāli kādā citā ir ierakstījies!
coupe 2.8
nekas nau muzhigs! segums ja ir briesmiigs bet nu arii vairak es nebrauksu skrieties! pierakstos uz bikerniekiem!psih-arno rakstīja:Nav žēl lauzt auto pa rumbulu? Tur segums arvien briesmīgāks un briesmīgāks.
nu runajot par 540i tad nu nejiet vinji ka jus domajat!
Iet un kā vēl :)
Izklausās ka Rom4iks ir uztrāpījies uz neīstiem 540iem...
Jap
varbuut arii iet bet dotais par kuru runaju negaja,jo pats chalis bija izbriniits! ja ja 3L d ka tad! sapnjos ar dizeli var noskriet miklajos tikai!dogMa rakstīja:Iet un kā vēl :)
ka man bija 325i tu no manis neko talu neaizmuki ar savu 2,8 kautkur 1 vai 1,5korpusu tikai! un es ar savu 325 arii vienu 540 izbazu bet ja auto ir normala kartiba un normala blive sez ieksa tad ceribu nebuutu!Rom4iks_328 rakstīja:nekas nau muzhigs! segums ja ir briesmiigs bet nu arii vairak es nebrauksu skrieties! pierakstos uz bikerniekiem!psih-arno rakstīja:Nav žēl lauzt auto pa rumbulu? Tur segums arvien briesmīgāks un briesmīgāks.
nu runajot par 540i tad nu nejiet vinji ka jus domajat!
A Norvegija sniegs jau ir un pietiekoshi lai varetu paslidinaties bet lieta tada kad auto ir aizcelojis atpakal uz lv!
isti nav nekas dariit notoneti logi,xenons ielikts ieksa,ipashi nav ko iespringt jo auto ir ziemas miega beet uz pavizinashanos tiks izvilkts ara! patreiz auto izskatas shadi!
isti nav nekas dariit notoneti logi,xenons ielikts ieksa,ipashi nav ko iespringt jo auto ir ziemas miega beet uz pavizinashanos tiks izvilkts ara! patreiz auto izskatas shadi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right