dedli coupe

Es atvainojos par offtopic, bet uteo tu esi baigais čalis!
Pašam bija labs e36, bet vietā nopirki pilnīgi briesmīgu pārvietošanās līdzekli... Bet vēljoprojām sēdi e36 forumā, lai visiem piesietos par to, ko pats nesaproti!
No offence, bet lai tak cilvēks dara ar savu naudu, ko grib, ar savu auto, ko grib! Galvenais ka nešķūnē un ir uz pareizā ceļa!
Lai tev dedli viss izdodas, kas ieplānots!
Un tev uteo novēlu tikt vaļā no tā vecmāmiņu A-B punktu pārvadātāja.

Pašam bija labs e36, bet vietā nopirki pilnīgi briesmīgu pārvietošanās līdzekli... Bet vēljoprojām sēdi e36 forumā, lai visiem piesietos par to, ko pats nesaproti!

Lai tev dedli viss izdodas, kas ieplānots!

Un tev uteo novēlu tikt vaļā no tā vecmāmiņu A-B punktu pārvadātāja.

Darbi ieplanoti ļoti lieli, beet cik ilgā laikā tie piepildīsies to gan nemacešu pateiktRENIO rakstīja:kādi darbi ir ieplānoti?

Paldies par atbalstu =]

tu taks teici ka hadene kartiba tapec arii pirki sito auto ja pareizi sapratu? :)

nu ja bēt aizmugurē ta trumuli stāv + gribu visas buskes utt nomainit uzskatu ja taisa tad taisa nevis tik paspēlējas =]

he he atkal pabūts angārā šis tas padarīts bembitim. Tagad jāsak gatavot bembis salona izjauksanai
Bļaviens ar katru atskrūvēto skrūvīti gribas ātrāk salikt visu atpakaļ un izbraukt

Bļaviens ar katru atskrūvēto skrūvīti gribas ātrāk salikt visu atpakaļ un izbraukt

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

[quote="Veeteks"]Es atvainojos par offtopic, bet uteo tu esi baigais čalis!
No offence, bet lai tak cilvēks dara ar savu naudu, ko grib, ar savu auto, ko grib! Galvenais ka nešķūnē un ir uz pareizā ceļa!
cik aizskaroši

cik aizskaroši

Pa brīvdienām pabiju garāžā :) izdarītas šādas tādas lietas.
Pagaidām izņemts salons un iečekots grīdas stāvoklis nekas forš tur nebija redzams, bet nu kā ir tā ir nāksies vien cīnīties =]
pāris bildes noskaņai =]
Pagaidām izņemts salons un iečekots grīdas stāvoklis nekas forš tur nebija redzams, bet nu kā ir tā ir nāksies vien cīnīties =]
pāris bildes noskaņai =]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tagad ar to pašu Mr. Ruslanu cīnos! tanīs pašas vietās!!! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Jāaa tepiķītis var būt maldinoš
ar tepiķīti - da tur nekas traks nevar būt tak! bez tepiķīša - vo velos tur ruslans tik dzīvo
Bet kopsumā es uzskatu ka man ir daudz maz sterila grīda cik nu es uz atro uzmetu aci
taka man vismaz ir daudz maz paveicies