freeks e36 kompots-paardots
cerams kajas nepieaugsbosiks11 rakstīja:bļin ka tai sturei vajg kajas peiaudzet uz manejo bumeri ..... patss parshuvi vai gatava tada???
Bet kopuma bumeris zinams un redzets piem bavaricar.lv- ka ari ss.lv. Smukulits no kompatniekiem bet superigak butu j a sedans jeb kupeja....
man ir pazistams suvejs kas suj auto salonus stures utt par so konkreto darbu samaksaju vinam ja nemaldos 35ls vis tip-top
tur jau ta lieta ir bijusi gan sedani gan kupejas gribejas pameginat kompaktu,godigi sakot galigi nau ta ka neesmu apmierinats iet labak ka 2,8 patere 8.0l/100km vadamiba tada pati varbut pat bik asaks-un tas miiiits par to ka tur nau vieta ,pilnigs sviests.. un ka jau teicu ja neviens nenopirks un pa ziemu vel bus kaukadi lidzekli tad es domaju sis bus pirmajs turbo kompots LV
nesaku ka neiet-pasam ir bijusi 328i stock,tagad pavasari sanaca bisk joka pec paskrieties ar e46 328 sedanu un 36 328 kupeju-nebija ta ka paliek 6 korpusus aiz muguras bet puskorpusu korpusu biju prieksa-e-36 sakuma izleca bet pec 50-60kmh jau saku iet garamRom4iks_328 rakstīja:lasot tavu aprakstu secinaju,ja tu saki kad 328 nejiet! tad nu mes varam uzskrieties!
nu atbrauc uz dragrace kadu vakaru brivdienas! paskatisimies cik labi vinsh tev iet!
Nav tā ka kompoti nepatīk. Pat skaisti uztaisīti patīk, bet kāda velna pēc viņiem ir tik pretīgs panelis gan nesaprotu. Tikai tādēļ es to iedalu tajā daļā, kuri auto man nepatīk.
Skaidrs par lampām!Izskatās jau tiešām labiFreeks rakstīja:reali lampas ir bezlecu ka jau vairumam jauno gadu-neesmu licis nekadus krustus ,vnk izjaucu lampas iztiriju melno prieksejo dalu parkrasoju svaigu-saliku jaunus stiklinus un engel acis un vuala rodas optisks apmans ka lampa ir melnaEcstasy rakstīja:Maz Latvijā smuku kompaktu, shis noteikti piederas pie smukajiem! Priekšējās lampas kā tonēji?
Smuks kompots tikai taas uzacis nepatiik. Stuure gan laba, shitaads variants man patiikaas. Esmu taadaa variantaa ebayaa daudzas redzeejis un cenniki taam paarshuutaam stuurem ir ari saaliigi labas.
pagaidam pasam patik tas uzacis,ja apniks nau jau pieskruvets vaj piemetinats
ja nemaldos cena grozas ap 200einari uz auksu
ja nemaldos cena grozas ap 200einari uz auksu
par tiem 200 erikiem gan varam pastrideties, zinu kur viena tāda stūre mētājas, un viņa noteikti nemaksa 200 ēriki, vienīgais kas vinai tur ir, jāpāršuj!
ieej e-bay.de un apskaties precizi ja intrese man skiet ka letaka bija 200e......
nu ja vina vnk metajas ieteiktu savakt un pardot
nu ja vina vnk metajas ieteiktu savakt un pardot
nu tad beidzot, ko?
Kas ir laimīgais īpašnieks?
Aizgāja par tik cik gribēji?Freeks rakstīja:nu ta kompots pardots-bet drizuma bus jauns urbis
es pirms pāris dienām ar pabraucu ar compaktu, gan ar mazāku motoru , un nebija tik traki
Pašam aizspriedumi bija pret salonu bet kad pabrauc kadus 200 km sāc jau pierast un pad ērti paliek
Tu par benzīna ptēriņu nopietni 8l uz 100km ??
Es braucu ar 1996 beigu, vinam ir 1.6 un vins rij apmēram 5.5 litri
Pašam aizspriedumi bija pret salonu bet kad pabrauc kadus 200 km sāc jau pierast un pad ērti paliek
E36?Freeks rakstīja:nu ta kompots pardots-bet drizuma bus jauns urbis
Tad beidzot pārdevi,ne
Nu,ja prom ir bisk zel jau bija bet tas vis notiek cela merka vaditRENIO rakstīja:nu tad beidzot, ko?
nu bralis masaj nopirka masinu,atbrauca apskatijas rihtigi patika uzreiz pa taisno braucam no Saulkrastiem uz Rigu parrakstit-cik sapratu tad braukasies pa Rigu un Valmieru
ja 1700ls,cena vispar netika aizskarta reali vilusies taja auto vini nebus galigiEcstasy rakstīja:Aizgāja par tik cik gribēji?Freeks rakstīja:nu ta kompots pardots-bet drizuma bus jauns urbis
ta ir pats sakums liekas bisk tizls bet pectam rihtigi sak patikt tas aparatsKristaps rakstīja:es pirms pāris dienām ar pabraucu ar compaktu, gan ar mazāku motoru , un nebija tik traki
un ja videjais parasti normali braucot bija ap 8l uz sotaku,man parasti sanaca jauktaja ar staipisanu briziem-8,9-9,6
pagaidam-vel 100pro nezinu karajas 2 auto viens ir 2.0 e46 m-pakots unversals un e36 2,3 (2,5) m-pakots unversalsmarux rakstīja:E36?Freeks rakstīja:nu ta kompots pardots-bet drizuma bus jauns urbis
taka vienigajs ko zinu bus vagons