Pirmais auto.
Ka sanāks braukšana uz to pusi uzrakstīšuOrkaans rakstīja:JelgavaaKristaps rakstīja:Ja nav noslēpums kur atrodies
Ar 1.6 140-170 :O laikam labi ceļi, man ar 2nieku 160 jau liekas bīstamiKristaps rakstīja:Pa pilsētu teikšu godīgi sanāk ka apmēram desmit litri ēd , saistībā ar luksaforiem un sastrēgumiem kad nemitīgi jāsāk kustība no sākuma,bet ka tiek uz sosejas(kad ir velme braukt ar atrumu 90-110km/h)tad vairāk par seši septini neēd protams kad pavelk kādi 140-170, tad benzīna patērins ir krietni virs 14 l ,vismas tā ir man .klikics rakstīja:saistībā ar auto, hui zin cik 1.6 var ekonomisks, tur man liekas kapi ar to motoru un patēriņu, ņemot vēra motora jaudas resursus un auto masu, motoram visu laiku sanāk pie lielas slodzes strādāt lai iekustinātu bundžu, saprotu ka tulīt daudzi kliegs ka neko nerubīju, bet nu šim temats 10001 + 1 reizi aprunāts, un zināms ka 2.8 ēdīs mazāk neka mans 2.0 vanos!
par tie motora tilpumiem jau jāskatas, pa kurieni pašam vairāk jābrauc ,individuāla lieta.
Ir ar , šoseja Rīga daugopils, ceļa posmā no neretas līdz aknīstei, caļš kā galds un policija tur ir reti , mašīnu ar nau daudz. laba vieta kur paskriet kam patīk
Kā nu ne, es ar savu pirmo E36 1.6 1991. gada ar uz 160 no Sēnītes līdz Braslas upei vairākas reizes atvilku..un ceļa stāvoklis pietam tur ar nav tas labākais..uteo rakstīja:Ar 1.6 140-170 :O laikam labi ceļi, man ar 2nieku 160 jau liekas bīstamiKristaps rakstīja:Pa pilsētu teikšu godīgi sanāk ka apmēram desmit litri ēd , saistībā ar luksaforiem un sastrēgumiem kad nemitīgi jāsāk kustība no sākuma,bet ka tiek uz sosejas(kad ir velme braukt ar atrumu 90-110km/h)tad vairāk par seši septini neēd protams kad pavelk kādi 140-170, tad benzīna patērins ir krietni virs 14 l ,vismas tā ir man .klikics rakstīja:saistībā ar auto, hui zin cik 1.6 var ekonomisks, tur man liekas kapi ar to motoru un patēriņu, ņemot vēra motora jaudas resursus un auto masu, motoram visu laiku sanāk pie lielas slodzes strādāt lai iekustinātu bundžu, saprotu ka tulīt daudzi kliegs ka neko nerubīju, bet nu šim temats 10001 + 1 reizi aprunāts, un zināms ka 2.8 ēdīs mazāk neka mans 2.0 vanos!
par tie motora tilpumiem jau jāskatas, pa kurieni pašam vairāk jābrauc ,individuāla lieta.
Smuks Tev Sedans :) un kondiška :)
Paldies
Zinkā ka tiko nopirku gribējas jau paskriet un ka vel viens ta tā drošāk jūtos ,nekadas atbildības tik par sevi , ar citiem pasazieriem tā neskrienu
Zinkā ka tiko nopirku gribējas jau paskriet un ka vel viens ta tā drošāk jūtos ,nekadas atbildības tik par sevi , ar citiem pasazieriem tā neskrienu
Krāsa pareizā
"Sodien pirku krāsu sliekšņiem, Noplēsa par 300ml flakoniņu 12 Ls + 6 Ls par laku vel
Neko jau cipariņš... Es pirku 500ml balonu par Ls12 + Ls3 par 500ml lakas balonu...
Ta ir vienkars jobana Jēkabpils cenu politika, un tikai dēļ krāsas uz rīgu nebraukšu Cerams ka vismas normali uzjaucis būs ...
Normaalu laku var nopirkt par 13Ls komplektu, tas ir 1.5L darba maisiijums!!!!!Kristaps rakstīja:"Sodien pirku krāsu sliekšņiem, Noplēsa par 300ml flakoniņu 12 Ls + 6 Ls par laku vel
Nah Juus pi.......... ar tiem baloninjiem??????????? 1K materiaali ir pilniigs meesls! Nedod dievs Tu uz taas detaljas uzpilinaasi benziinu vai shkjaidekli, visu pacels augshaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, ne visi tiek pie krāsošanas ekipējuma, lai pirktu krāsu/laku bundžās. Baloniņš gana ērts risinājums nelieliem darbiem savā garāžā. Un balonos var iegādāties arī 2K lakas, tikai nevar glabāt mazbērniem
Pilnīgi piekrītu , domāju nosakuma krasot servisā, bet suda sliekšņu dēļ tagad tadu naudu izmest, galīgi neliekas logiski, ja kādu haubi piem, priekšējo krasotu ,tad tikai ar kārtīga darbnīdzā ar normālu pistoli u.t.t. Nu bet redzēs kā būs kad pabeikšu,tad ar spriedišu par to kas labs un kas nē, pagaidam jau neko nevar zināt
šodien tika beikti spaktelēšanas darbi , rīdien pārkrāsošu sliekšņus un durvis kur bija sarūsējušas. (Bildēs vel nav pabeikts slīpēt)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodien nokrāsoju un saliku kopā , rusa slieksnos uzveikta un krāsa ar bija ok iejaukta, koroči izdevies darbinš Dažas bildes ieskatam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labi pastrādāts
kādā veidā krāsoji?
Krāsots ar flakonu , vispirms pāris kārtas ar grunti tad krāsa protams vairāki slāņi un laka, godīgi sakot tie flakoni ir huņa , turmāk tikai krāsotava ar kompresoru, problēma ka flakoniem zūd spiediens un krāsa brīziem taka "izklepojas" , bet nu kopumā sanāca ok, nevaru sūdzēties, pēc divām nedēļām nopulēšu mašīnu ar krāsas pastu un pēc cilvēku teiktā vajadzētu iskatīties prīmā tagad jau ar krāsas atskirības nav praktiski manāmas ja ar pirkstu parāda kur krāsots tad jau pamanīs protams
Jā paldies, ka informēji, policija tur jau tagad noteikti stāvKristaps rakstīja:Ir ar , šoseja Rīga daugopils, ceļa posmā no neretas līdz aknīstei, caļš kā galds un policija tur ir reti , mašīnu ar nau daudz. laba vieta kur paskriet kam patīk
btw vai nav vienalga ar kādu motoru ātri braukt? tilpums jau kinētisko enerģiju nemaina
Nu vienkārši mazākiem motoriem pie tāda ātruma jau motors kāpj laukā.
Tu visu durvi pūti vai pludināji kopā,taisīji pāreju?Kristaps rakstīja:Krāsots ar flakonu , vispirms pāris kārtas ar grunti tad krāsa protams vairāki slāņi un laka, godīgi sakot tie flakoni ir huņa , turmāk tikai krāsotava ar kompresoru, problēma ka flakoniem zūd spiediens un krāsa brīziem taka "izklepojas" , bet nu kopumā sanāca ok, nevaru sūdzēties, pēc divām nedēļām nopulēšu mašīnu ar krāsas pastu un pēc cilvēku teiktā vajadzētu iskatīties prīmā tagad jau ar krāsas atskirības nav praktiski manāmas ja ar pirkstu parāda kur krāsots tad jau pamanīs protams
coupe 2.8