E36-K.F. 320i kupeja
ja godīgi man tagad jau liekas jocīgi ka priekša ir sēdināta ( nezinu cik daudz), bet pagaidām pret sēdinājumu esmu ar visām 4 pretchillhouse rakstīja:Pakaļa lieliem soļiem jāsēdina
šodien salaboju vietu kur durvis nofiksējas, jo kad iebraucu dziļākā bedrē logs nolaidās uz leju un pacēlās uz augšu.. nu ķipa tā kad durvis attaisās..
es nedomāju ka vaina priekšā, drīzāk pakaļā (pa augstu)K.F. rakstīja:ja godīgi man tagad jau liekas jocīgi ka priekša ir sēdināta ( nezinu cik daudz), bet pagaidām pret sēdinājumu esmu ar visām 4 pretchillhouse rakstīja:Pakaļa lieliem soļiem jāsēdina
Šodien ievēroju, ka uz priekšējā bambera moldingiem ir uzlīmēts karbons.. Tas tika nahernizēts
žurciņa tev smuka
pilnīgi skauž ka manējā vel stāv
pilnīgi skauž ka manējā vel stāv
dabūti stūres pirksti, kas tuvāko dienu laikā tiks uzstādīti un kad tas būs izdarīts tiks veikta savirze.
saņēmu paciņu ar klipšiem priekš durvju moldingiem un mainot secināju, ka moldingi ir deformējušiem un nevar viņus pielikt..
vēl visu laiku medīju diskus, pagaidām bez panākumiem..
saņēmu paciņu ar klipšiem priekš durvju moldingiem un mainot secināju, ka moldingi ir deformējušiem un nevar viņus pielikt..
vēl visu laiku medīju diskus, pagaidām bez panākumiem..
nja krāsa viņam galīgi nau Lagunengruen Metallic !!! Tā ir moreagrun metallic
Ieteiktu kārtīgāk papētīt vin numura vietas. cik zinu kādreiz šis auto ceļoja bez parrakstišanas un citam VNZ
Ieteiktu kārtīgāk papētīt vin numura vietas. cik zinu kādreiz šis auto ceļoja bez parrakstišanas un citam VNZ
Bmw domats lai brauktu slīpi, taisni viņam galīgi nepatīk
likās jocīgi, ka komplektācija nesakrīt pēc vin..pelis rakstīja:nja krāsa viņam galīgi nau Lagunengruen Metallic !!! Tā ir moreagrun metallic
BET vin sakrīt ar to, kas ir uz tehniskās pases virsū.. tā kā nav problēmu tas mani neuztrauc..
šodien beidzot uztaisīta savirze, pirms tam ir nomainīti stūres stieņi un stūres pirksti
rīt dodos pēc svaigākiem moldingiem pie lietotāja elksnis
tikko ieguvu priekšas rižikus un secināju, ka vienkārši nomainīt man tos nesanāks, jo tagadējie pagriezieni ir pieskrūvēti ar skrūvēm pie spārna un pie luktura, kaut gan klipši izskatās veseli.
ielikti rižiki šodien
nākamnedēļ veikšu pēdējā laika labāko darījumu un tikšu vaļā no ksenona iemainot to pret miglas lukturiem
kaut kad uzbildēšu kādu bildi gaismā, jo pagaidām sanāk tā, ka no rīta pa tumsu izeju no mājas un vakarā līdz ar tumsu mājās
kaut kad uzbildēšu kādu bildi gaismā, jo pagaidām sanāk tā, ka no rīta pa tumsu izeju no mājas un vakarā līdz ar tumsu mājās
nomainīts pretīgi zaļais salons pret melnu auduma salonu. Paldies lietotājam Edzis
Šodien samainīti baltie spārnu pagriezieni pret oranžajiem oranžajiem. Tagad visur ir oranžie. Paldies boris737
tikko biju uz Salaspili ciemos pie lietotāja aquantus un ieguvu priekšējo bamperi savā krāsā ar miglām un visiem stiprinājumiem.
vēl pasūtiju klipšus priekš sliekšņu uzlikām
vēl pasūtiju klipšus priekš sliekšņu uzlikām
pielikti visi moldingi tagad taisni un smuki pateicoties šadam maģiskam ierocim, jo citu variantu īsti nebija..
un tika novākta atlipusī logu tonējamā plēve no aizmugures logiem.
no pieredzes varu ieteikt, ka var iztikt bez fēna, jo kad karsēju tad plēšot nost līme palika uz stikla un dabūju pačakarēties ar žileti skrāpējot to nost..
pakaļējo stiklu plēšot nost bez fēna viss nonāca nost ideāli un apsilde strādā
P.S zinu, ka nevienam nav interesanti un nav bilžu, bet pēc kāda laika man pašam būs interesanti palasīt ko esmu darījis..
un tika novākta atlipusī logu tonējamā plēve no aizmugures logiem.
no pieredzes varu ieteikt, ka var iztikt bez fēna, jo kad karsēju tad plēšot nost līme palika uz stikla un dabūju pačakarēties ar žileti skrāpējot to nost..
pakaļējo stiklu plēšot nost bez fēna viss nonāca nost ideāli un apsilde strādā
P.S zinu, ka nevienam nav interesanti un nav bilžu, bet pēc kāda laika man pašam būs interesanti palasīt ko esmu darījis..
ar tadu limi moldingi spej tureties?
turās tā, ka pat ar spēku raujot nost nevar.. vai arī par maz spēkaboris737 rakstīja:ar tadu limi moldingi spej tureties?
un vēl pluss tāds viņai : ja garām moldingam izspiežas viņu var ļoti viegli notīrīt..
Tad jau nākamgad ar visu krāsu noņemsi.K.F. rakstīja:turās tā, ka pat ar spēku raujot nost nevar.. vai arī par maz spēkaboris737 rakstīja:ar tadu limi moldingi spej tureties?
un vēl pluss tāds viņai : ja garām moldingam izspiežas viņu var ļoti viegli notīrīt..
Kā Tu moldingus ar karsto līmi dabūji klāt? Es tikko pat ///m zīmīti moldingam nevarēju pielīmēt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
vot vot es ties tape jautaju.