Mr. Lemon 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
ja par krasu piekriitu, sencim ir tumsi zala to vnk vispar pec katra brauciena liekas deretu nomazgat
paldies :) aa un man sodien jav ap 7 atnaks jauni diski tad redzes kadi ir bet vinji tika pirkti m+s lai ziemu pardzivotu un tad redzes ko nakosvasar izdomasu ;D
paldies :) aa un man sodien jav ap 7 atnaks jauni diski tad redzes kadi ir bet vinji tika pirkti m+s lai ziemu pardzivotu un tad redzes ko nakosvasar izdomasu ;D
Man zaļā pec izbrauciena pa zemes ceļu vnk takā nemazgātu mēnesi, bet ar melnu ir vel grūtrāk
gribēju tieši teikt, ka ar melno vistrakāk!Kristaps rakstīja:Man zaļā pec izbrauciena pa zemes ceļu vnk takā nemazgātu mēnesi, bet ar melnu ir vel grūtrāk
Jaa, ja man butu melns tad gribetos lai visu laiku ari melns smuki spidetu, bet tad tiesam laikam ir traki japiepuulas
Man tēvam piektais ir melns , vislaik speciālus sapūnus pērk un vasko ar ar rokām pats, tad vieglāk mazgāt un iskatas ka konfekte
+1 ari braucu ikdiena ar melnu e38, pietiek jau 300m lenam pa grants celu ka jau acis ktiit putekli uz masinas saniem savukart ar e36 var dot mizaa un puteklus nemaniis
ārzemēs priekš e38 sapelnīji? vai es kko jaucu?
baigi ilgo laiku šis eksemplārs stāvēja ss.lv pa baigo naudu.
ja, nav noslēpums pa cik tad beigās iecēli?
bet Bembuks akurāts
ja, nav noslēpums pa cik tad beigās iecēli?
bet Bembuks akurāts
nu kad atrādīsi tos ķebļus?
Sākuma būs dažas salona bildes, jo iepriekš no tā nekas netika nodemonstrēts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cik bilzu vispar drikst viena diena likt pec kartas, man vel ir 7 ko veletos ielikt
Ja tu viņas liec uz cita servera, kā piemēram bildītes.lv, tad man liekas, ka nav ierobežojumu, bet ja liec kā pielikumu, tad vienā postā ne vairāk kā 3 bildes.
Gangsta style normali jau beeeeeeeet prieks labi vajadzeja tad r18 r19
un sedekli mega labie, elektriskie... apsildami?
Pēdējais labojis KV_ - 06 Sep 2011, 14:41, kopā labots 1 reizi.
sēdekļi un salons
diski gaumes jautājums, neteikšu ka nepatīk bet pats tādus vnk neliktu!bet kā jau saka cik cilvēku,tik viedokļu!
bet autiņš skaists visā kopumā, vienīgais kas man prasītos būtu nosēdināt priekšu, un tad jau vispār būtu ideāli!
diski gaumes jautājums, neteikšu ka nepatīk bet pats tādus vnk neliktu!bet kā jau saka cik cilvēku,tik viedokļu!
bet autiņš skaists visā kopumā, vienīgais kas man prasītos būtu nosēdināt priekšu, un tad jau vispār būtu ideāli!
Sēdekļi vienkārši oga
Nu diski jau tīri simpātiski, tik tas hroms ne pārāk, bet katra gaume, kopumā smuks, par sēdinājumu tiešām varētu aizdomāties
Nu diski jau tīri simpātiski, tik tas hroms ne pārāk, bet katra gaume, kopumā smuks, par sēdinājumu tiešām varētu aizdomāties
ne r18 r19 ziemai nederes vairs un ar sitiem man domats ziema braukt ;DKV_ rakstīja:Gangsta style normali jau beeeeeeeet prieks labi vajadzeja tad r18 r19
kresli elektriskie bet nav apsildami :(
tie tacu nav tavi beņķi pareizi, jo cik zinu laikam ir no vacijas,m4z rakstīja:sēdekļi un salons
jaa par sedinatu prieksu pilnigi piekritu, vel parmainas taps nakosvasar, tagad tikai jaasakopo pa ziemu idejas ;D
Pēdējais labojis Mr. Lemon - 06 Sep 2011, 15:05, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right