E36 M3
Te mazliet lielāks precīzs apraksts
MODEL E36 M3 coupe
MODEL CODE BF91
VIN WBSBF910X0JC35960
PRODUCTION DATE December 1993
COUNTRY OF ORIGINAL SPECIFICATION Switzerland
EXTERIOR COLOR (PAINT CODE) Avus Blue metallic (276)
INTERIOR COLOR (UPHOLSTERY CODE) Anthracite M cloth + Amaretta (0470)
FACTORY/OEM OPTIONS
dual airbags, alarm, remote locking, power sunroof, rear sunshade, rear headrests, interior headlight aim adjustment, air conditioning, on-board computer, radio preparation, cassette holder, forged M Double Spoke alloy wheels
ADDITIONAL EQUIPMENT + COMMENTS
M3 GT front splitters, clear turn signal lenses, BMW Business RDS CD radio
MODEL E36 M3 coupe
MODEL CODE BF91
VIN WBSBF910X0JC35960
PRODUCTION DATE December 1993
COUNTRY OF ORIGINAL SPECIFICATION Switzerland
EXTERIOR COLOR (PAINT CODE) Avus Blue metallic (276)
INTERIOR COLOR (UPHOLSTERY CODE) Anthracite M cloth + Amaretta (0470)
FACTORY/OEM OPTIONS
dual airbags, alarm, remote locking, power sunroof, rear sunshade, rear headrests, interior headlight aim adjustment, air conditioning, on-board computer, radio preparation, cassette holder, forged M Double Spoke alloy wheels
ADDITIONAL EQUIPMENT + COMMENTS
M3 GT front splitters, clear turn signal lenses, BMW Business RDS CD radio
O jā, riktīgi smuks, ja būtu vēl vairāk bildes un uzpucēts tad
Beidzot ari kaada Mka paraadiijusies sheit! Lai tev veicas ar darbiem un lai labi kuup riepas!
Jāstājās rindā uz testLap!
APsveicu ar MSpēku!
APsveicu ar MSpēku!
laipni luugts barinja! un ka jau teica argris, apsveiciens ar pirmo m3 forumaa! cerams ka kalpos labi
...
ja paliek jauda pa maz, tad šito jau ar var ar euro m3 daļām uzbūvēt ar līdzīgu jaudu
Bļin, kur jūs izrāvāt, ka tas ir US? Tas ir EUR b30 ar jau minētajiem 286zs un pagaidām ar to pietiek un kad jaudas pietrūks, ticiet man, pats atradīs veidus kā to izdarīt. Pirkums priekš tā stāvokļa, aprīkojuma ir ļooti labs.
Janka tu jau zini, kas raksta
Janka tu jau zini, kas raksta
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
smuks bumerits un m3 zem parsega tikai padara vel smukaku
vienmer gribejies uzjautat M3 ipasniekiem ka ir ar degvielas paterinu , cik issti tads ņamā degmaisijumu ?????
vienmer gribejies uzjautat M3 ipasniekiem ka ir ar degvielas paterinu , cik issti tads ņamā degmaisijumu ?????
Nezinu kā šis konkrētais, bet ja kāja netrīc, tad mazāk kā 325. Ja trīc, tad 13, 14...
Cik tas ir mazāk kā 2.5? sauc konkrētus ciparus, kkā neticās.
P.S. ar tādu var arī netrīcēt kāja?
P.S. ar tādu var arī netrīcēt kāja?
Nu es vienreiz saņēmos un nobraucu dažus km ar 3.2 Euro uz max atļautajiem 90km/h. Biju šokā, kad kompis uzrādīja 6L/100km. Pirms tam man bija 325 un tas ēda 7l/100km. Ātrumam pieaugot, nekas nemainās, jo 325 nav ne sestais robs ne bouble vanos. Reāli ikdienā abi ēd 13l/100km, bet kad spridzina, tad M3 uzrāda arī visus 50l/100km.
Nu jā, bet pilsētā noteikti cita runa
ES domāju, ka pa pilsētu ikdienā kādi 15-18l vidēji toč ir!?
uteo rakstīja:Nu jā, bet pilsētā noteikti cita runa
Nu, tā kā es visu laiku pa pilsētu arī dzīvojos un abi auto ēd vienādi, tad secinājums ir, ka M3 ir ekonomiskāks, jo ar tiem pašiem 13-14L tiek pabaroti nevis 192, bet 321 zirdziņi.
Labi, beidzam offtopic un, Valt, atrādi arī savu M3, jau otro iekš foruma
Labs eksemplārs vienmēŗ esmu gribēji pamēģināt, šito jaudu.
Emma -
Patik diski, bet redzeju pie pastnieka m3 ar bbs r18, daudz labak! Par auto- m3 komentarusneprasa, tur viss ir skaidrs!
Dievinu M3 un šo krāsu
Lai labi griežas!
Lai labi griežas!