Revixa Tourings
Nu jā, visu jau biju pats pareizi sapratis pētot auto tagat tik zinu kā tas ir noticis un zinu kapēc blakussedētāja pagrieziens negrib turēties.
"nebija man lustes ļepināt to žurku, tam viņas ir domātas - laušanai!"
Nu je*atj, je*atj - paldies, ka vismaz šo forumu aplaimo ar savu klātesamību!
d[-_-]b
Gan pārdzīvosi!Dj Plosky rakstīja:"nebija man lustes ļepināt to žurku, tam viņas ir domātas - laušanai!"
sterils auto!
arī no talsiem esi?
arī no talsiem esi?
Jā, no Talsiem, Tu arī ja? Cik šeit vispār nez ir no Talsiem, varbūt kādu mazu meetingu var uztaisīt.sputniks rakstīja:sterils auto!
arī no talsiem esi?
es ari no talsiem, vel 2 citus cilvekus zinu! viens brauc ar zilu sedanu un otrs kadreiz braukaja ar oranž melnu kupeju!
pac braucu ar zaļu kupeju!
Tagad uz doto mirkli nēsmu LV. Būšu tuvāk vasaras pusei! Tadjau noteikti kāds sabrauciens būs jauzskrūvē!
pac braucu ar zaļu kupeju!
Tagad uz doto mirkli nēsmu LV. Būšu tuvāk vasaras pusei! Tadjau noteikti kāds sabrauciens būs jauzskrūvē!
kādreiz bieži biju Talsos ar savu zilo sedanu, bet nu jau sedans ir notirgots un pats esmu pārkāpis uz e39, bet šis tourings manīts, kad biju ieskrējis pēc piķa noņēmēja veikalā
Jā, strādaju tur, vienmer varu izlidzēt ar ķīmijam, krāsām un visu pārējo.sigais rakstīja:kādreiz bieži biju Talsos ar savu zilo sedanu, bet nu jau sedans ir notirgots un pats esmu pārkāpis uz e39, bet šis tourings manīts, kad biju ieskrējis pēc piķa noņēmēja veikalā
Sterils Ņebitaja, ņekrašenaja, toļko s Germaņiji.sputniks rakstīja:sterils auto!
Kādu laiciņu nekas nav rakstīts. Tā tad skate izieta un diski sakrāsoti. Vel "Rally Talsi" kaut kur zemu lidojot pazaudēju blakussēdētāja puses pagriezienu, ja kādam apkārtnē ir, labprāt iegādātos.
Ps. diskiem krāsa ir Alfa romeo "Maranello Mica" 106B ar pusmatētu laku.
Un riepu setups: Hankook Ventus Prime 195/45
Ps. diskiem krāsa ir Alfa romeo "Maranello Mica" 106B ar pusmatētu laku.
Un riepu setups: Hankook Ventus Prime 195/45
Pulētu ja skrūves nebūtu ielīmētas, tapēc šitāds variants likās labākais.FlAnDeRs rakstīja:Izskatas smuki
Pietrukst uzpuletu plauktus nedoma pulet diskus????
Un ar šo setupu auto ir vel zemāks, tagad vienmēr jāpiedomā pie maršruta.
Sanāk redzēt gandrīz katru dienu auto, jo jabrauc garām tavam veikalam, vienmēr tīrs un nopucēts. Prieks skatīties.
Jap jap šamējo arī redzu katru dienu!`
Nu ja ir veikals pilns ar ķīmiju/līdzekļiem un patīk, tad nevar netīrīt.Andzhish rakstīja:Sanāk redzēt gandrīz katru dienu auto, jo jabrauc garām tavam veikalam, vienmēr tīrs un nopucēts. Prieks skatīties.