E36-Rob Tauring
Vecīt tā ir karma, pašam jau tev arī mute kā laidara vārti, ko tad tu citu gaidīji.
Tādā gadījumā, te lielākā daļa ir pelnijījusi izdzēšanu, jo pilns ar kapļiem un parastiem ielas auto, tikai kad kāds šo parasto ielas auto ierauga ss.lv, tā prasa, vai nav topiks. Tas pats poweredbygirts, cik reiz skatās sludekļus ar ielas auto, lai pēc tam taisītu maukuvagen. Un prasa topikus, bet pats viņos vien iedirst māk, pa retam ko sakarīgu izmet. Taču personīgi par viņu man ir arī citas domas, kopš kāda gada, kad gandrīz mēnesi mēģināju sarunāt pie šī remontēties, saprotams, ka nekas tur nesanāca un pašam vien nācās taisīt, lai nav atkārtotā jāiet.
Ir arī tā, ja neesi mehs, nav ko te līst.
Kāds sakars? Par tevi caru teikt - abpusēji.everts rakstīja:Vecīt tā ir karma, pašam jau tev arī mute kā laidara vārti, ko tad tu citu gaidīji.
Bļin tev nav mēnešreizes sākušās???Rob rakstīja:Kāds sakars? Par tevi caru teikt - abpusēji.everts rakstīja:Vecīt tā ir karma, pašam jau tev arī mute kā laidara vārti, ko tad tu citu gaidīji.
Kādam aizgājis ciet :aiwa:
prikoļnais čalītis! :D:D
tad kad tu te viiem dirs virsū par katru sīkumu tad nav nekas, kad tev kko pateica tad redziet visi ir nīdēji, pokemoni, lašaras, u.t.t. un spalvas pa gaisu!
ne velti saka ka dods devējam atdodas!
tad kad tu te viiem dirs virsū par katru sīkumu tad nav nekas, kad tev kko pateica tad redziet visi ir nīdēji, pokemoni, lašaras, u.t.t. un spalvas pa gaisu!
ne velti saka ka dods devējam atdodas!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Rob rakstīja:Tādā gadījumā, te lielākā daļa ir pelnijījusi izdzēšanu, jo pilns ar kapļiem un parastiem ielas auto, tikai kad kāds šo parasto ielas auto ierauga ss.lv, tā prasa, vai nav topiks. Tas pats poweredbygirts, cik reiz skatās sludekļus ar ielas auto, lai pēc tam taisītu maukuvagen. Un prasa topikus, bet pats viņos vien iedirst māk, pa retam ko sakarīgu izmet. Taču personīgi par viņu man ir arī citas domas, kopš kāda gada, kad gandrīz mēnesi mēģināju sarunāt pie šī remontēties, saprotams, ka nekas tur nesanāca un pašam vien nācās taisīt, lai nav atkārtotā jāiet.
Ak, piedod,ka aizskaru tavas jutas un nepanjemu tavu (pasaules nabas) auto remontet uzreiz. Ko tu iedomajies, ka man jaatsaka ir 2 nedelju pierakts Tevis delj?? Negribeji gaidit pierakstu, un es esmu vainigs..labi pohuj par to..
Bet kas ir maukuvagens?
Nebija tur nekāds 2nedēļu pieraksts, bet lai nu paliek, vismaz pašam pieredze to visu sataisot, kas nav mazsvarīgi.
Pa lielam te jau visiem patīk umņičīt, un nejau nesen izdomāju, ka nav jēgas no šāda topika, ja paskatās, jau pirms 3 gadiem visi pļūtī uz maziem motoriem un tomātiem.. Iespējams jau no pirmsākumiem.
Pa lielam te jau visiem patīk umņičīt, un nejau nesen izdomāju, ka nav jēgas no šāda topika, ja paskatās, jau pirms 3 gadiem visi pļūtī uz maziem motoriem un tomātiem.. Iespējams jau no pirmsākumiem.
Pēdējais labojis Rob - 04 Aug 2015, 20:34, kopā labots 1 reizi.
pirmais būsi tu uz brīdinājumu!Rob rakstīja:Un tik pļūtī visi, paši ne labāki. Bērnu bars. Eu, moderoator, neguli, klapē ciet! uz brīdinājumu dalīšanu gan naski..
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Eu a no kā šis viss sākās?es palaidu garām filmu?
Pārāk ilgi gāji pakaļ popkornamĢirts rakstīja:Eu a no kā šis viss sākās?es palaidu garām filmu?
Vismaz šeit nekas nebūs, man nav vajadzīga sava sadaļa, kur visādi bērni izsaka savas negācijas.ValtersZ rakstīja:Nekas gan būs cita.
Arī ex e36 topikā bija vismaz viena lapa ar pļūtāmo, un tur karma nepričom, tā ir atbilde vienam, kuram arī patīk pļūtīt neargumentējot.
Arī e36.lv uzlīme šim auto nebūs, jo nevēlos pārstāvēt šādu forumu, kur ir samērā daudz power tipa braucēji,, gan verbālie, gan tīri pie auto.
Būtu ideāli, ja viss tiktu dzēsts, nav jēgas smirdoņu vilkt uz arhīvu.
Rob, vajag ko pamainīt dzīvē, savādāk arī turpinās škist, ka viss ir slikti.
Jā parunā ar Baronu. Viņam labi sanāk motivēt cilvēkus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Brauksi uz Valmieru?ValtersZ rakstīja:Jā parunā ar Baronu. Viņam labi sanāk motivēt cilvēkus.
Rob tev ar Zuzi jāiet uz vienu roku!
Kritika ir un būs vienmēr, neiet runa tieši par šo forumu. Ja šeit tev liekas ka ir bērnudārzs, tad ieej burnout.lv
Kritika ir un būs vienmēr, neiet runa tieši par šo forumu. Ja šeit tev liekas ka ir bērnudārzs, tad ieej burnout.lv