laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 36
- chevron_right
atslēga nākusi no ārzemēm... bet sanāca maza šauzīte, jo e36 nenāk šādas, bija no e46 vai e39 un lidz ar to sagatave arī nederēja... bet nu beigās ir tāda kā ir - kā jau minēju signalene nav - tātad par programmēšanu nezinu, bet domāju nav lēts prieks..
pff, stūre no aizgājušā e36 - pašam patīk, paldies, tikai jāpāršuj kaut kad...
spidometru bultas bija jau, ka nopirku, nu tās ir sarkanas nevis baltas, kā lielākajai daļai Jums
ja nebūtu bijušas jau - domāju, ka necenstos viņas tur iebāzt iekšā, bet kā ir tā ir labi...
pff, stūre no aizgājušā e36 - pašam patīk, paldies, tikai jāpāršuj kaut kad...
spidometru bultas bija jau, ka nopirku, nu tās ir sarkanas nevis baltas, kā lielākajai daļai Jums
ja nebūtu bijušas jau - domāju, ka necenstos viņas tur iebāzt iekšā, bet kā ir tā ir labi...
Laba bilde! Jaa man ar tagad shitaas golpa luupas patiik , shitiem stock bamperiem vina labi iet klaat.
PAALDIES... jaa bet nu m-bamperim gan neko tādu nevaru iedomāties virsū...
jutu ka savējam laikam jauzliek golfa lupa, kamēr mpaka tiek lasīta
skaists auto
skaists auto
Un šitā tiešām ir garantija, ka nerūsēs? Vnk zinu, ka daudzi neiesaka piķēt apakšu, jo ja pēc tam kkas ir jāmetina, tad tas viss kūst un metinātāji lamājas
neesmu metinātājs...uteo rakstīja:Un šitā tiešām ir garantija, ka nerūsēs? Vnk zinu, ka daudzi neiesaka piķēt apakšu, jo ja pēc tam kkas ir jāmetina, tad tas viss kūst un metinātāji lamājas
nu nezinu vai garantija, bet savādāk tā kā plika.. kamēr nav vietas, ko metināt - domāju uzsmērēt, tad jau manīs...
taisnība,bet lai noslīpētu arī ir ko pacīnīties! es vienam projektam kādas 8h ar fleksi un trako drāšu birsti dragajuuteo rakstīja:Un šitā tiešām ir garantija, ka nerūsēs? Vnk zinu, ka daudzi neiesaka piķēt apakšu, jo ja pēc tam kkas ir jāmetina, tad tas viss kūst un metinātāji lamājas
Malacis, labs darbiņš padarīts es ar taisos tā pirms ziemas visu noiet, un vel nopūst ar vasku, lai atgrūž ūdeni un sāli Garantija drīzāk ka nav, bet nu labāk tas noteikti ir.. :)
nu man nebija kompresora šobrīd, tāpēc ar pindzeli un diezgan biezu mastiku nomaucu, spraugās un kur nevarēju tikt ar pirkto grubuli, bet nu gan jau tas ir priekš kaķiem...
darbs diezgan, jo bieza kā velns tā mastika... vairāk rokas jutās nekā pēc kārtīgas darba dienas servisā...
bet nu kārtīgi nosmērēts, gan būs ok...
paldies..
darbs diezgan, jo bieza kā velns tā mastika... vairāk rokas jutās nekā pēc kārtīgas darba dienas servisā...
bet nu kārtīgi nosmērēts, gan būs ok...
paldies..
To sauc par auto sagatavošanu ziemai!
Labs darbs, man taspats priekšā stāv!
Labs darbs, man taspats priekšā stāv!
Jebkurā gadijumā uzskatu ka tas ir vērtīgi, procēsā ari vari izvērtēt katru grīdas pleķi kāds patiesība viņš ir un pie reizes ja kautkas ir sabojāts, tad var tur izslīpēt uzklāt divkomponentu epoksīd grunti un viss būs gerai.. :)
paldies erda
jā izskatot visu auto apakšu, nelikās ne viena vieta, kur kas būtu jālabo, itkā jau vēl original mastika stāvēja virsū un arkām tas pats, bet nu par skādi jau nebūs...
jā izskatot visu auto apakšu, nelikās ne viena vieta, kur kas būtu jālabo, itkā jau vēl original mastika stāvēja virsū un arkām tas pats, bet nu par skādi jau nebūs...
Cepuri nost!
Brīvdienas godam pavadītas!
Brīvdienas godam pavadītas!
paldies chicken....
vertigs darbins padarits par to metinasanu nevaig uztraukties, kad bus kaukas jametina tad ari domas ka dabut to kjelli nost, bet reali saku, nau nemaz tik traki, esmu nemis nost, taka ir ok
...
Lupa baigi labi izskatās.. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 36