E36-1312
Uztaisi, piemēram, Krown pretrūsas apstrādi vai arī nebrauc ziemu..
Tā dzeltenā krāsa bija interesanta!
Tā dzeltenā krāsa bija interesanta!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Atceros, ka labu laiku šitā ssā stāvēja, pašam rokas neceltos, bet visu cieņu par padarīto, perfekti!
Un piekritīšu biedriem par to visu atjaunošanas procesu - ir baigi forši pieķerties klāt savam projektam, ja ir līdzekļi, iespējas un laiks, tad jā, tas ir forši, pats zinu, kā tas ir, bet mūsdienas pat reti kuru želeju pa 3k var nopārdot, dzīvi piemēri tepat pa forumu apkārt staigā.
Bet vēlreiz, visu cieņu!
Un piekritīšu biedriem par to visu atjaunošanas procesu - ir baigi forši pieķerties klāt savam projektam, ja ir līdzekļi, iespējas un laiks, tad jā, tas ir forši, pats zinu, kā tas ir, bet mūsdienas pat reti kuru želeju pa 3k var nopārdot, dzīvi piemēri tepat pa forumu apkārt staigā.
Bet vēlreiz, visu cieņu!
Ta jau izskatas, ka biji nopircis to auto, lai tikai panjemties ar to!)
Labs rezultaats!
Labs rezultaats!
Redzot pirmo bildi negaidīju tādu rezultātu.
Zināms bembis, pazīstu iepriekšējo saimnieku(kādreizējs prospeed mehs), bet skatos, ka nonācis labās rokās.
Nosēdināt nedaudz vajag. Statnes (koilas) likšu un visdrīzāk Cobra no HGK Motosport
Pretrūsas apstrāde ir veikta (grīdas, sliekšņi, arkas), bet nav gluži KROWN. Tur kā saprotu lietai pieiet vēl padziļinātāk un visās spraugās sapūš to materiālu. Taču pa lielam auto ir ielās pēdējo mēnesi un dosies kopā ar lāčiem uz miegu.
Par to cik auto ir vērts, katram ir savs viedais viedoklis un pie tā arī paliksim. Sludinājumos ir mašīnas virs 3' k un virs 4' k EUR. Personīgi es ticu, ka viņas ir tās naudas vērtas. Cita runa ir - kādas ir katra indivīda vērtību skalas! To gan atstāsim citai, garai diskusijai
Līdz 2.5'k EUR es vedu uzskaiti par lietām ko liku iekšā. Tālāk, sapratu pasākuma bezcerību un tagad tikai aptuveni stādos priekšā cik ir izmaksājis.
Viedi vārdi ir
Diski - šeit nu ir dilemma! gribu šad tad uzbraukt kādu minišosejas treniņu un tur gluži BBS negribas pa trases malām izšķaidīt. Citu smuku (vieglu) alternatīvu iespējams, ka izskatīšu.
Pretrūsas apstrāde ir veikta (grīdas, sliekšņi, arkas), bet nav gluži KROWN. Tur kā saprotu lietai pieiet vēl padziļinātāk un visās spraugās sapūš to materiālu. Taču pa lielam auto ir ielās pēdējo mēnesi un dosies kopā ar lāčiem uz miegu.
Par to cik auto ir vērts, katram ir savs viedais viedoklis un pie tā arī paliksim. Sludinājumos ir mašīnas virs 3' k un virs 4' k EUR. Personīgi es ticu, ka viņas ir tās naudas vērtas. Cita runa ir - kādas ir katra indivīda vērtību skalas! To gan atstāsim citai, garai diskusijai
Līdz 2.5'k EUR es vedu uzskaiti par lietām ko liku iekšā. Tālāk, sapratu pasākuma bezcerību un tagad tikai aptuveni stādos priekšā cik ir izmaksājis.
Viedi vārdi ir
laikam tā arī irbiji nopircis to auto, lai tikai panjemties ar to
Diski - šeit nu ir dilemma! gribu šad tad uzbraukt kādu minišosejas treniņu un tur gluži BBS negribas pa trases malām izšķaidīt. Citu smuku (vieglu) alternatīvu iespējams, ka izskatīšu.
Nopērc kaut kad pa ziemu vēl vienu disku komplektu, kas vairāk izskatam ir. Pa ziemu, manuprāt, cenas nedaudz nokrītās.
style 32.
Style32 un style21 ir cepigizzhurka rakstīja:style 32.
style 32 toč nav viegli diski.
kilogramu vai pusotru(neatceros) smagāki par st5 kad svēru. abi r17 8j et20
kilogramu vai pusotru(neatceros) smagāki par st5 kad svēru. abi r17 8j et20
Style 21 arī ir ļoti smagi diski
šis tas pa ziemu ir arī mainījies no eksterjera diskiem vāciņi un miglas; interjerā jauni priekšas beņķi no e46 ar elektrisko vadību un apsildi, ielīmēti melnie griesti.
Par taburetēm milzīgs paldies LEO. Par ielikšanu un savienošanu DOGMA
griestu foto gan nelikšu - melni viņi ir, bet ielīmēšanas proces aizgāja nedaudz greizi
Par taburetēm milzīgs paldies LEO. Par ielikšanu un savienošanu DOGMA
griestu foto gan nelikšu - melni viņi ir, bet ielīmēšanas proces aizgāja nedaudz greizi
Good. bet vai tie e46 beņķi nav bigi augstie? Paklājiņus ,kur pirki?
mļec, no tiešam neticās, ka tas ir tas pats e36, kas topika sākumā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Baigais darbs ielikts
es tik domāju cik ilgi viņam nav bijusi skate, jo tādi sliekšņi nevar pa vienu gadu izpūt.
es tik domāju cik ilgi viņam nav bijusi skate, jo tādi sliekšņi nevar pa vienu gadu izpūt.
- ikey07
beņķiem ir regulējams augstumsElvijsR rakstīja:Good. bet vai tie e46 beņķi nav bigi augstie? Paklājiņus ,kur pirki?
paklājiņus pirku izejot no tā, kuram tirgonim ir uz vietas un kurš tuvu man atrodās. http://brizgovik.lv/ (20 EUR liekas )
Pēc visa spriežot esi pedants šī auto ziņā (tāpat kā es )
Arī es šad tad noslinkoju un nohaltūrēju ar sīkumiem, bet nekādi nevaru saprast kāpēc esi izlaidis tik lielu lietu kā motortelpas krāsošana, ja jau dari visu tik kārtīgi. Ir auto konfekte, atver kapotu un attopies dziļā latgalē.
Par pārējo Krāsa pareizā!
Arī es šad tad noslinkoju un nohaltūrēju ar sīkumiem, bet nekādi nevaru saprast kāpēc esi izlaidis tik lielu lietu kā motortelpas krāsošana, ja jau dari visu tik kārtīgi. Ir auto konfekte, atver kapotu un attopies dziļā latgalē.
Par pārējo Krāsa pareizā!
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Visu cieņu!
Labs darbiņs padarīts. Skaists auto!
Nepaņēmi gadījumā no Saulkrastiem? Pazinu īpašnieku kam viņš piederēja.
Nepaņēmi gadījumā no Saulkrastiem? Pazinu īpašnieku kam viņš piederēja.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D