Motoring 318ti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Lai uzliktu to reduktoru, pa lielam vajadzetu tikai nomainit kardana otro posmu, ja pusass flanci lien ieksa reduktora, tad var atstat mazas pusasis, tikai reduktoru nomainit :)zogs rakstīja:kaut kas tāds bija, zinu ka mārtiņš no dkfab kaut ko tādu būvēja, vari pakonsultēties ar viņuxtreme21 rakstīja:Bremžu diski speedmax.
Uzlikti aizm. amortinji no Land Cruiser - pilnīgi koka rati, bet iespējams, ka dēļ tā, ka man nav īpaši zemas atperes.
Vēl pašlaik netieku skaidrs ar to kompota būšanu. Dabuju e28 LSD. Cik saprotu - man vajag e30 lielās pusasis un red. flančus? Tik sen neesmu saskāries ar e30, ka viss jau ir aizmirsts
Ja nemaldos :)
Nu jā, bet mazās pusasis atstāt ir bezjēdzīgi. Bet, manuprāt, kardānam gals gan nav jāmaina, bet nu to šodien paskatīšosPacha rakstīja:Lai uzliktu to reduktoru, pa lielam vajadzetu tikai nomainit kardana otro posmu, ja pusass flanci lien ieksa reduktora, tad var atstat mazas pusasis, tikai reduktoru nomainit :)zogs rakstīja:kaut kas tāds bija, zinu ka mārtiņš no dkfab kaut ko tādu būvēja, vari pakonsultēties ar viņuxtreme21 rakstīja:Bremžu diski speedmax.
Uzlikti aizm. amortinji no Land Cruiser - pilnīgi koka rati, bet iespējams, ka dēļ tā, ka man nav īpaši zemas atperes.
Vēl pašlaik netieku skaidrs ar to kompota būšanu. Dabuju e28 LSD. Cik saprotu - man vajag e30 lielās pusasis un red. flančus? Tik sen neesmu saskāries ar e30, ka viss jau ir aizmirsts
Ja nemaldos :)
Apsveicu ar kompakta iegādi. Un ar ģimenes pieaugumu.
Kā Tu mainīji aizm. bremžu aizsargus nemainot gultni? Sagriezi un pēc tam sametināji?
Kā Tu mainīji aizm. bremžu aizsargus nemainot gultni? Sagriezi un pēc tam sametināji?
Vēlviens normāls topiks būs
Apsveicu ar ģimenes pieaugumu un pirkumu.
Apsveicu ar ģimenes pieaugumu un pirkumu.
Protams! + neatstaja taksh tiru metaalu :) visu vienmer ir jaaapstrada :)Rus rakstīja:Apsveicu ar kompakta iegādi. Un ar ģimenes pieaugumu.
Rus rakstīja:Apsveicu ar kompakta iegādi. Un ar ģimenes pieaugumu.
Vinus ta ari liek virsu, izgriez dalu, lidz ar skruvem, lai var kartigi pieskruvet un viss, nekas nav jametina
Uh labais! apsveicu ar kompakta iegādi tāds smukiņs!
Man pagadijās vienā kantorī arī redzēt kompaktu!
Nu tam bija mega ūber daudz satasīts, ielikts m54b30 ar 6gang kārbu un lsd no e30!
Bet , kad ielīdu salonā paliku uz D žurkas facelisfta sedana panelis ar fully darbojušos klimata kontroli!!!
Protams mPack!
Kautko tādu es vēl nebiju redzējis kompaktam!!!
Man pagadijās vienā kantorī arī redzēt kompaktu!
Nu tam bija mega ūber daudz satasīts, ielikts m54b30 ar 6gang kārbu un lsd no e30!
Bet , kad ielīdu salonā paliku uz D žurkas facelisfta sedana panelis ar fully darbojušos klimata kontroli!!!
Protams mPack!
Kautko tādu es vēl nebiju redzējis kompaktam!!!
Šodien kompots tika apdāvināts
Jau piemēram - būs ļoooti nice - krāsošu melnu spīdīgu
Sievastēvs arī ieradās ar dāvanu
Tilta bukši
un plaukta bukši
Mega paldies supercilvēkam Deimonam, pateicoties viņam koilas, tilta un plauktas bukses jau nomainītas.
Izplūde jau noravēta - rīt jāsapērk d60 trubas un rezonators :)
Jau piemēram - būs ļoooti nice - krāsošu melnu spīdīgu
Sievastēvs arī ieradās ar dāvanu
Tilta bukši
un plaukta bukši
Mega paldies supercilvēkam Deimonam, pateicoties viņam koilas, tilta un plauktas bukses jau nomainītas.
Izplūde jau noravēta - rīt jāsapērk d60 trubas un rezonators :)
gribu redzet vairak bildes ar to asti. jo pats gribu rocketbany, bet si tipa man nepatik- gribu orginala tipa nisan rocketbany versiju.
boris737 rakstīja:gribu redzet vairak bildes ar to asti. jo pats gribu rocketbany, bet si tipa man nepatik- gribu orginala tipa nisan rocketbany versiju.
Nezinu - man patīk. Kompotam tā d**sa ir tik neglīta, ka piemetot šo - vismaz no aizmugures izskatās savādāk - līdz ar to labāk
Es nezinu kādēļ - iespējams dēļ paneļa un interjera, bet kompots man šaaausmīīgi atgādina Opel Atra
Tie jaunie TuningArt koili?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kuru Astru? Es ar vienu braucu ikdienāxtreme21 rakstīja:Es nezinu kādēļ - iespējams dēļ paneļa un interjera, bet kompots man šaaausmīīgi atgādina Opel Atra
Man kompots nepatīk
Bet nekas nepārspēj e46 kompotu
Nezinu - ņēmu no Psiho-Arno. LAi vai kā mēģināju atrast sakarīgāku variantu par TA-Tecnix - bez variantiem. Ja nevēlies par a/m amortizāciju atdot virs 500Eur, tad vienīgais variants ir šie! Cik zinu, tad laikam šie ir tie TA-TecnixJānis.P rakstīja:Tie jaunie TuningArt koili?
braucot omes opeli mani bailes nepamet līdz neesmu ticis laukā.
[quote="xtreme21"]Šodien kompots tika apdāvināts
manu prāt tā aste nerada harmonisku pāreju! (iepirkta no Sirmais?)
Pacha's ex compactam bija smuka aste ar nogludenām malām un līdz arto īpaši neizcēla asās malas, kā ar šo asti, bet tā jau gaumes lieta!
manu prāt tā aste nerada harmonisku pāreju! (iepirkta no Sirmais?)
Pacha's ex compactam bija smuka aste ar nogludenām malām un līdz arto īpaši neizcēla asās malas, kā ar šo asti, bet tā jau gaumes lieta!
Nu es dzīvē redzēju smuku sēdinātu uz jūrmalenes e46 compact ar e46 sedana purnu! izskatījās ZB@māriņš rakstīja:Kuru Astru? Es ar vienu braucu ikdienāxtreme21 rakstīja:Es nezinu kādēļ - iespējams dēļ paneļa un interjera, bet kompots man šaaausmīīgi atgādina Opel Atra
Man kompots nepatīk
Bet nekas nepārspēj e46 kompotu
izskatījās līdzīgi šim!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …