jonja 325
ja ņēmi nost(jauci uz pusēm kardānu)tad gan jau ka neesi salicis atpakaļ pa metkām un tādēļ vibrē,kad dod iekšā vai arī piekaramais gultnis vai tā mufta kas pie kārbas jau uz beigām iet!jonja rakstīja:nu tā, reduktors izrādījās vesels , ir sataisīts starteris , bet tikuntā labi paatrinoties ir vibrācija aizmugurē
un vakar nolēmu nomainīt termostatu un man par lielu izbrīnu viņš nemaz nebija iekšā nebija ne blīves pie korpusa nekā, nu pieliku termostatu pie korpusa un kad skrūvēju klāt dzirdēju krakšķi, izrādījās ka dēļ termostata nāk lauziens un tgd tas korpus ir saplaisājis nu neko, tagad gaidu kad atnāks pasūtījums jo ventspilī nevienā šrotā nav e36 termostata
man teica ka ja nav iekšā termostata tad vai nu motors ir nokauts un tas ir lai neceļas temperatūra vai nu iepriekšējais saimnieks bijis kapeikpi*ējs
coupe 2.8
jonja rakstīja:es pasūtīju to termostata plastmasas korpusu un blīvi
nu tad skaties, tik nesalauz vinju atkal, labak butu ja butu panemis aluminija termost majinju
...
nū agrāk vibrēja katru reizi kad kārtīgi iespiež pedālī tagad dažreiz ir dažreiz nav, un agrāk pie 180km/h vibrēt sāka , pagaidām esmu uz 190km/h izmēģinājis , vibrācijas nebija bet vairāk spiest gan bailīgāk palika jo bremžu kluči un bremžu diski jāmaina
nu to ka nāk alumīnija korpus es uzzināju tikai pēc pasūtīšanas
nu to ka nāk alumīnija korpus es uzzināju tikai pēc pasūtīšanas
nu ja pareizi sapratu,kad nopirki jau bij tāds "efekts" tad cel augšā un skaties kas nav kā vajag! Man tas viss sākās ar piekaramo gultni,tad ar to ka tika salikts nepareizi kardāns kopā (nebij pa metkām salikts) un rezultātā vēl to gumijas muftu saplēsa gabalos kas starp kārbu un kardānu!
coupe 2.8
jap bija gan
nekas jau cits neatliek
un kas varētu būt par problēmu, ja ar 1mo robu lēni ripinās, tad mašīna vibrē un kautkas krakšķ? bet kad brauc normāli tad viss ok
neesu spečuks tādas kaites pirmo reizi
nekas jau cits neatliek
un kas varētu būt par problēmu, ja ar 1mo robu lēni ripinās, tad mašīna vibrē un kautkas krakšķ? bet kad brauc normāli tad viss ok
neesu spečuks tādas kaites pirmo reizi
vibreet var spararats, krakšķet var kārba pusas.. hz ir jaadzird skanja kaadam cita!
spararata izraisitas vibracijas un kratisanas,reali tik ir jutams bridi kad uzsak braukt
...
uzsākot normāli braukt nekas negrab, bet kad lēnām ripinās aptuveni 5km/h tad nāk vibrācija un dīvainas skaņas
no kurienes tieši vibrācija un skaņa???karājošais gultnis ar pastāv tāda varbūtība
nu vairāk jau liekas ka aizmugurē
atnaaca pasuutiijums
visu nomainiiju , bet iesaakumam saleeju radiatoraa uudeni
temperatura neceljas un siltais gaiss naak, bet nedaudz kautkas pil no termostata korpusa, veelaak buus jaauzmet acs kur un kaa, itkaa skruuves visur pievilku
un vibraacijas paatrinoties nav nezinu kur palika 3 dienas nekustinaaju auto un tgd pagaidaam viss bumbaas
next step - visi 4 bremzhu diski un bremzhu kluchi, un aizvest pie elektrikja(jaapievieno miglas,jaasalabo spogulji,luuka un centraalaa sleedzene) un jaatrod kur tek uudens salonaa
visu nomainiiju , bet iesaakumam saleeju radiatoraa uudeni
temperatura neceljas un siltais gaiss naak, bet nedaudz kautkas pil no termostata korpusa, veelaak buus jaauzmet acs kur un kaa, itkaa skruuves visur pievilku
un vibraacijas paatrinoties nav nezinu kur palika 3 dienas nekustinaaju auto un tgd pagaidaam viss bumbaas
next step - visi 4 bremzhu diski un bremzhu kluchi, un aizvest pie elektrikja(jaapievieno miglas,jaasalabo spogulji,luuka un centraalaa sleedzene) un jaatrod kur tek uudens salonaa
ja jau modē tgd likt kad pa graņķeni plosās , tad
šis gan b ija skumīgi
shodien sapratu ka ar vecaam ziemeneem man skati neredzeet un jaatbriivojaas no vinjaam lai neienaak praataa ar taadaam pa ziemu braukt
ps. nekad neko taadu nebiju dariijis, saskatiijos youtube video un pasham sagribeejaas pameegjinaat
ps. nekad neko taadu nebiju dariijis, saskatiijos youtube video un pasham sagribeejaas pameegjinaat
nokūpināji līdz sprādzienam ?
Mego proo master drifta un burnout paraugdemonstrējumi . Ar tavu motoru jau vajadzeja lidz spradzienam tikt .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Bļ* asfaltu bojājam!?
nu paga paga , es palēnām lai ilgaaks prieks
nu taa bij 1maa reize un bez bloķa nav tik ievērības cienīgs besī ka viena riepa vairāk nekā otra
un tās visas strīpas no mēģinājumiem, bija arī citur bet neiedomājos uzfilmēt
bet būs vel ar šīm riepām
nu taa bij 1maa reize un bez bloķa nav tik ievērības cienīgs besī ka viena riepa vairāk nekā otra
un tās visas strīpas no mēģinājumiem, bija arī citur bet neiedomājos uzfilmēt
bet būs vel ar šīm riepām
Motoru kopā ar ziemenēm tgd centies nobraukt, pēc he9600 ziņojuma?
Ar blokji to ir veel gruutaak izdariit!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)