Diamondracing coupe 320i
Skaisti aparaati!
ka pa ziemu doma ar shadu aparatu pabraukt kad bus sniegs? nebus jacelj auksha?
ka pa ziemu doma ar shadu aparatu pabraukt kad bus sniegs? nebus jacelj auksha?
pa ziemu es noteikti nebraukshu ,kkaa netiik bojaat visu ar to fakino saali un paarejiem suudiem ...uz ziemu tiks njemta kkada sierra vai kkas tamlidzigs ar ko normaali lakstos dot
paldies par labajiem vaardiem ,bet nu par to motoru ,jaa ,ir lietas kas norada uz to ka ir lielaks par 2.0 ,bet ir arii lietas kas galiigi tur nesapas ,hvz ,vispar kada starpiba ,sliideet pa lielam var un tapat driz nemsu vinu lauka :)
ka ari Juris ir DR tipa menedzeris ,bet no teh.lietam isti neko nesaprot
bet nu jaa ,par plaaniem talakajiem ,noteikti tiks mainits prieksejais bampers driizumaa pret tadu pashu M bamperi bet nesapi*tu ,citi teiks ,nafig trasei tas ir vajadzigs ,bet man vizualais baiiigi spele lomu auto ,tapec taa ,noteikti diskus citus mekleshu pa ziemu ,jauzliek koilas ,bukses cietaas un lietas kuras veeletos izdarit ,prieksaa stiklenes spaarni (haube jau ir ) un aizmugure CSL stila ,nezinu citiem liksies lauki ,bet man tik ljoti patik ka izskatas uz trases auto :)
paldies par labajiem vaardiem ,bet nu par to motoru ,jaa ,ir lietas kas norada uz to ka ir lielaks par 2.0 ,bet ir arii lietas kas galiigi tur nesapas ,hvz ,vispar kada starpiba ,sliideet pa lielam var un tapat driz nemsu vinu lauka :)
ka ari Juris ir DR tipa menedzeris ,bet no teh.lietam isti neko nesaprot
bet nu jaa ,par plaaniem talakajiem ,noteikti tiks mainits prieksejais bampers driizumaa pret tadu pashu M bamperi bet nesapi*tu ,citi teiks ,nafig trasei tas ir vajadzigs ,bet man vizualais baiiigi spele lomu auto ,tapec taa ,noteikti diskus citus mekleshu pa ziemu ,jauzliek koilas ,bukses cietaas un lietas kuras veeletos izdarit ,prieksaa stiklenes spaarni (haube jau ir ) un aizmugure CSL stila ,nezinu citiem liksies lauki ,bet man tik ljoti patik ka izskatas uz trases auto :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Jā, šie abi DR auto ir pa skaisto... Varu palielīties, ka man bija tas gods pabraukt ar šo auto un 2.0 toč tur nav, jo man kad nopirku savu bembīti tur stāvēja diezgan labs 2.0, bet kad ieliku 2.8, gāja daudz savādāk un tavs iet līdzīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kad Tu nopirki savu, Tavam noteikti nebija m20 spararats.. Un tā. Pēc 2.0 neizskatās, bet 2.8 tas šķiet arī nav, jo komandas biedram tas auto tāds atsaucīgāks un jaudīgāks liekas. Katrā ziņā šim braucējam (Karrlo) šis motors ir par īsu.
Abi auto jā - skaisti. Visvairāk jau patīk uzraksts - Tavs sargeņģelis. Veiksmi darbos un gaidam nākamgad trasē.
Abi auto jā - skaisti. Visvairāk jau patīk uzraksts - Tavs sargeņģelis. Veiksmi darbos un gaidam nākamgad trasē.
Nu jā, laikam nebija gan , bet šis auto vadās vieglāk nekā kolēģan auto
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Varu piedāvāt tiešām smuku un labu sierru uz pārējo, ss.lv pieejamo, fona. Rītdien ielikšu forumā sīkāku aprakstu ar bildēm par viņu, ja nu vēl kāds uz ziemu grib ņemt kko tādu.Karrlo rakstīja:pa ziemu es noteikti nebraukshu ,kkaa netiik bojaat visu ar to fakino saali un paarejiem suudiem ...uz ziemu tiks njemta kkada sierra vai kkas tamlidzigs ar ko normaali lakstos dot
@Podzinja jaa ,izgaazi arii tu ar manu dampiiti vispaar,pa lielam man liekas ka e36 vadaas labaak nekaa e30 trasee ,pec savas pieredzes :)
@Ruu jaa aarchijam tas auto ir asaaks un atsauciigaaks uz gaazes pedaali ,bet nu motors tapat nav noteicoshais ...
bet paldies visiem par labajiem vardiem
@arno noteikti ,tas pats par sevi saprotams
@Ruu jaa aarchijam tas auto ir asaaks un atsauciigaaks uz gaazes pedaali ,bet nu motors tapat nav noteicoshais ...
bet paldies visiem par labajiem vardiem
@arno noteikti ,tas pats par sevi saprotams
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ar šito esmu krāmējis!
melnā huļiganka tiešām kā huļiganka
Skaisti auto
Skaisti auto
labie aparati, bet 2.0 tur toch nav
P.S. no kada saaba liki turbo dzineju ieksh e30?
P.S. no kada saaba liki turbo dzineju ieksh e30?
Sen te neko neesmu drukajis ,takaa esmu pametis Latvijas aares ,tad snapshots no Latvijas - ari tad ,kad uzsnieg sniegs ,ir cilveeki ,kas ruupejas par manu mazo ... :)
Principa ,so auto var dabut uz iiri LDC 2012 :) ...bet ja baiga interese nebuus ,tad brauksu ikdiena ,jo driftam paredzets ,kas liels un jaudigaks
Uz pavasari noteikti uzliksu skiedras sparnus prieksa,CSL bagaznieku ,citus diskus ,m52b28,koilas,jaunu prieksejo bamperi,slieksnus uzliksu M un vel so to ,lai papildinatu izskatu :) Tiksimies trasee !
Principa ,so auto var dabut uz iiri LDC 2012 :) ...bet ja baiga interese nebuus ,tad brauksu ikdiena ,jo driftam paredzets ,kas liels un jaudigaks
Uz pavasari noteikti uzliksu skiedras sparnus prieksa,CSL bagaznieku ,citus diskus ,m52b28,koilas,jaunu prieksejo bamperi,slieksnus uzliksu M un vel so to ,lai papildinatu izskatu :) Tiksimies trasee !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Man vismaz raada, gan kompii gan telefonaa!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Martinez rakstīja:hmm man vienam nerāda bildi?
ar bildi viss ok
Labāk pasniedz privātstundas driftā, būs lielāka piekrišana
Ziemīgs, tā krāsa normāli bombī pa acīm..
krasa smuka ziemaaa itipasi apsveru pat savu uz kko tadu spilgtu parkrasot
Paldies ,paldies :)
starp citu ,ta krasa tiesi tada puskreeslaa ,taa dzeltenigi zaljgana ,spiid kaa luminiscejosa ,bilde tik labi nevar saprast ,bet loooti dod pa aciim
..bet vispar ,lidz galam ,vel neko neesmu nospriedis ,sito gribu ,ka jau teicu ,vai nu irei ,vai ka rezerves masinu ,kaut gan no otras puses ,butu zel kadam iedot ielikt riepaas ...pardot ari negribas ,jo domaju ,ka tik salidzinosi labu bundzu + vel kupeju ir pagruti atrast ,vel pie tam nemot vera to smiekligo naudu ,par kuru ieguvu auto ,takaa domaju ,ka buus vel skaistaks uz vasaru ...
starp citu ,ta krasa tiesi tada puskreeslaa ,taa dzeltenigi zaljgana ,spiid kaa luminiscejosa ,bilde tik labi nevar saprast ,bet loooti dod pa aciim
..bet vispar ,lidz galam ,vel neko neesmu nospriedis ,sito gribu ,ka jau teicu ,vai nu irei ,vai ka rezerves masinu ,kaut gan no otras puses ,butu zel kadam iedot ielikt riepaas ...pardot ari negribas ,jo domaju ,ka tik salidzinosi labu bundzu + vel kupeju ir pagruti atrast ,vel pie tam nemot vera to smiekligo naudu ,par kuru ieguvu auto ,takaa domaju ,ka buus vel skaistaks uz vasaru ...
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv