zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... djlge.htmlvarnis91 rakstīja:Un cik salds tad bij tas cipars pa vinu!!???
tiesības dabūji?
Viens sparns jamaina un durvis laikam ari bet moska vares sakrasot. Cipars ir loti labs prieks 2.5tds unversala ar loti labam vasarenem pus adas recaro asc pogu un digitalo klimu
Nedabuju bet viss virzas uz to lai drizz butu jau baltas uz rokasLawwr rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... djlge.htmlvarnis91 rakstīja:Un cik salds tad bij tas cipars pa vinu!!???
tiesības dabūji?
skaidrs, lai veicas!
Te viss, kā vienmer slikti
Uztaisiju daudz maz skatamu tagat smiltene laikam ir.varnis91 rakstīja:paklau a kas notika beigas ar kompaktu kur aizceļoja???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas tiesi slikti?Kristapseduards rakstīja:Te viss, kā vienmer slikti
Nezinu.varnis91 rakstīja:paldies par foktam zinu ka uztaisiji!!! bet foruma jau nav vai ne???
Bildes dienas gaisma. Sofera durvis bus jamaina mazliet japiesedina slieksnu uzlikas un m bufers ir plana bet tas pec skates a un uzlikta mtech 2 bet nesakrita lentes un tagat nau ne taures ne pagriezieni pasi sledzas ara nakam nedel sakopsu slieksnus sagruntesu un apstradasu ar mastiku. Ir tagat ta divaini no stancota sedana parsesties uz stock dizel skuni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad Tev bija tas stancotais sedans? Izšķirstīju visas lapas tā arī nepamanīju, baigi ientresēja.
ar kompatu pa brugji
Atslābsti ar M paku, viņa neglābs mašīnas stāvokli.
Tiec ar tehnisko stavokli gala , jaunas bremzu trubas / caurulites parliec. Un tad griez ara slieksnus. Tev tur tak puveklis ir aiz korkiem.
Man patīk kā katrs savu nopuvušo nopisteni sauc par projektu.skrv rakstīja:Te skan pēc projekt auto
tak kada tam starpība,lai tak sauc kā grib
Te lielākā daiļdirsēju publika pat riteni nemāk nomainīt
ja dirš,tad pa tēmu
to vai slieksnis ir nopuvis,redzēs tikai tad,kad atvers viņu vaļā,tagad te interneta diagnostikas taisītāji ir saradušieb bezjēgā
man arī kabrim esot arkas nopuvušas bijušas,lai gan dzīvē neviens nebija viņas redzējis
Te lielākā daiļdirsēju publika pat riteni nemāk nomainīt
ja dirš,tad pa tēmu
to vai slieksnis ir nopuvis,redzēs tikai tad,kad atvers viņu vaļā,tagad te interneta diagnostikas taisītāji ir saradušieb bezjēgā
man arī kabrim esot arkas nopuvušas bijušas,lai gan dzīvē neviens nebija viņas redzējis
ar kompatu pa brugji
+Emteks rakstīja:Man patīk kā katrs savu nopuvušo nopisteni sauc par projektu.skrv rakstīja:Te skan pēc projekt auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right