energy 1.8is
cik tev tas ///M zimites jau buserda rakstīja:Sūti pa pastu man to //m zīmīti (pasta izdevumus apmaksāšu! )
marux rakstīja:Smuks jau ir gan, tikai spoguļus vajag parastos un ///M zīmīti nolasīt.
Un krustus nepavisam neredzu...
bet pa teemu, auto smuks, ipashi jau pec uzpuleshanas!
paskatoties uz bildem sapratu ka man ned nogale jaiet uz bodi un jaieperk ari pulehjamaa mashina ar pastam
...
ari Jekabpili izsniga sniegs uz paris dienam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sniegs ir labi bet kapec auto stav nevis krustam kadus likumus slipe
nebij kam bilde
Auto ļoti smuks, arī savam gribētu uzacis, m spoguļus un vēl satonēt pagriezienus :)
sniega ar pamaz
nu tik cik bilde izskatas tur japietiek lai papriecatos
Sen, nebiju sheit rakstijis. Tatad par sho laicinju tika izieta skate. Sataisita ritosha, sametinats viens caurums grida, pielimeta 318 is emblema un vel dazi sikumi sadariti. Tagad planos uzlikt citu izputeju Remus vieta, kursh tagad nonemts delj skates. atpakalj notonet pagriezienus prieksha. Vel ir dazi plani, bet visu radis finanses.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir ok! Tik man uzacis nepatīk!
Nu nezinu man gan patīk.
Man arī uzacis patīk
Uzacis ir gaumes lieta.
Bet es nesaprotu kāpēc Ch. un tu un vēl daudzi kadri līmē to JDM stickeru uz GDM verķiem?!
Tas tak ir Japāņu auto simbols!
Bet es nesaprotu kāpēc Ch. un tu un vēl daudzi kadri līmē to JDM stickeru uz GDM verķiem?!
kas vainas uzlimei? manuprat jau vienalga kur to limeetVeeteks rakstīja:Uzacis ir gaumes lieta.
pilnīgas muļķības, shocker'am nav pilnīgi nekāds sakars ar japāņiem..Veeteks rakstīja:Uzacis ir gaumes lieta.
Tas, ka viņu līmē pārsvarā uz hondām utt nenozīmē, ka viņš būtu jdm..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tu doma ka kads vispar zina ko sie pirksti nozime?Martinez rakstīja:a čo sievietes novērtē tādu žestu ar patiesu baudpilnu kunkstu