Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 73
- chevron_right
Dju rakstīja:kka tie motori ļoti biezi "beidzas"
2.0 , ar kuru nopirku bembīti,vēl stāv, ir ok. 2.8 sieliku no drauga bembīša, bet tas motors tika kauts apmēram 3 gadus, sākumā dragreisā ar visām savām m droselēm, tad driftā ar pieliktām turbīnēm u.t.t. tas tāds eksperimentu motors bija, beigās ielikām viņu manā bembītī un vpēc laika viņš atteicās, tad nākošais 2.8 kuru nopirku, lai tagad pa ziemu ieliktu , to iedevu draugam, lai iemet sāvējā bembītī, lai varētu piedalīties drifta sezonas noslēgumā un priekš manīm, lai man ir ar ko pabraukt trenniņos, tā nu šim motoram kautkas nepatika un viņš nobeidzās pat netiekot ielikts manā buņdžā Bet nekas, gan pa ziemu kautko saštukosim ko iemest zem haubes
Atdzīšu buņdžu uz mājām, dabūšu motoru un paņemšu atvaļinājumu un tad jau visu pa lielam būšu saskrūvējusi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nevis noslēgumu, bet gan turpinājumuAgris rakstīja:Labs darniņš, galvenais ka ka pati visaa piedalaas :) gaidīsim noslēgumu
Par to līmēšanu īsti nesapratu - gribi visu auto pārlīmēt vai tikai kādu daļu?
Vissu auto kādā košā krāsā un gribētos tā kā karbona plēvi uz haubes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nju labi :) bik savādāk domāju.. tā teikt redzēt pašas sasniegto mērķimarux rakstīja:Nevis noslēgumu, bet gan turpinājumuAgris rakstīja:Labs darniņš, galvenais ka ka pati visaa piedalaas :) gaidīsim noslēgumu
Par to līmēšanu īsti nesapratu - gribi visu auto pārlīmēt vai tikai kādu daļu?
Joškin drin Podziņai ir savs topiks
Riktigs malaģec Tev nav dviņu māsas?!
Riktigs malaģec Tev nav dviņu māsas?!
Ļoti patīkams otrdienas rīta pārsteigums
ūber ūber, gaidu turpinājumu projektam
ūber ūber, gaidu turpinājumu projektam
ļoti labi!
Lai visa nācija redz, ko sieviete LV var paveikt ar mašīnu!
Malacis, ļoti ceru, ka nākamo sezonu sabrauccienos un Biķerniekos būsi ar savu auto, jo mums ir nenoslēgušās derības!
Malacis, ļoti ceru, ka nākamo sezonu sabrauccienos un Biķerniekos būsi ar savu auto, jo mums ir nenoslēgušās derības!
baigi simpatizee tie aizmugureejie diski,kas pirmajaas 4 bildees
Instagram - Sandis_e36
Podziņa tiešām liels malacis
Tā turpināt!
Tā turpināt!
Jāiet pie tevis kursos kā mašīnu taisīt ne daudzas to māk,tas ir apsveicami
Viss ir baigi oki!
Tik nesaprotu kapeec jaakraaso taas detaljas kuras gribi apliimeet??? Taas pilniigi pietiek nogrunteet un nosliipeet (sagatavot kraasoshanai) Neteeree lieki naudinju
Tik nesaprotu kapeec jaakraaso taas detaljas kuras gribi apliimeet??? Taas pilniigi pietiek nogrunteet un nosliipeet (sagatavot kraasoshanai) Neteeree lieki naudinju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Meitene ar lielu apnjemiibu, ja taa var teikt.
Taa tik turpinaat !
Vajadzetu vairak sievietes iedroshonat kjerties klat pie instrumentiem :)
Taa tik turpinaat !
Vajadzetu vairak sievietes iedroshonat kjerties klat pie instrumentiem :)
Podziņ
Bet kas tad mēs par vājo dzimumu,ja pašas visu daram, čaļi galīgi izlaidīsies!
Liec vien večus pie darba, nevis pati ķimerējies
Bet kas tad mēs par vājo dzimumu,ja pašas visu daram, čaļi galīgi izlaidīsies!
Liec vien večus pie darba, nevis pati ķimerējies
Nē, Stella, piedo, bet es pati, man pašai patīk skrūvēt
Gribu vienkārši , lai zem plēves arī dzīvotu skaista mašīnīte un arī dēļ tiem saskrāpētajiem sāniem, lai tur rūsa neiemetās un apsveru domu tos sānus nokrāsot pie tevisOrkaans rakstīja:Viss ir baigi oki!
Jā, tās derības nokārtosimerda rakstīja:ļoti labi!
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
podzinj! malacic, kautgan vizlaik jau zinaju ka skruvejies, bet tagat vismaz varezhu ari bildes paradit saviem vietejiem iru bmw kolegiem
...
aizvakar man zvanīja, ka varu braukt pakaļ savam m bamperītim Beidzot sagaidīju
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu takag varesi kā traka mani jau apdzīt uz Katlakalna ielas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3