b0xyy's e36
Parādi kādu e36 alternatīvu pa 1700buba rakstīja: ↑01 Okt 2017, 20:19 nu es gan vairāk pa 1000 nekad nebūtu devis.
Pa 1800 jau daudz ko labāku varēja droši atrast.
Tie diski ss pa 200 eiram iet nekas mega kruts tur nav.
Bet nu labi lai paliek neatnācu jau te dirst , pats ar savu miskasti pa 1000 nopirku kaut reāla vērtība viņai bija 700 eiro , bet nu biju naivs un domaju ka bus labak neka bija.
Gaišā kūtiņa sūdīgā stāvoklī, bez apskates otrā kūtiņa normāla, bet nepatīk universāļi un rūsas burbuļi, un trešais sedans dārgāks par manu un +/- tāds pats vien ir, tik savam zinu 100% kas notiek apakšā.
P.S mans 1000 vērts, bet tas sedans 1800?
Nu salīdzini
Motorus
Salonu
Apkari
Shortshift
Spoileris
Koilas
Amortizatori
Diski ar jaunam riepām
Tev jau ar parmetināts un rūsē durvis nav jau ta ka orģinālā stāvoklī, gan jau apkrāsots viss no vienas vietas.
Vienkārši saku ka nu nav ta plika bundža tik vērta cik atdevi, iespējams ka varbut Tava bundža ir ļoti laba, bet plika bundža nemaksā 1700 eiro, jo bez bundžas neka cita tur īsti baigi nav.
Un ja jau meisters pirka bundžu ziemai ko mocīt tad jau Kko pa 500-600 simti gan jau paņēma
Parmetinaja izgāja skati un ielika ritosaja pāris detaļu un pārdeva Tev pa 1700.
Motorus
Salonu
Apkari
Shortshift
Spoileris
Koilas
Amortizatori
Diski ar jaunam riepām
Tev jau ar parmetināts un rūsē durvis nav jau ta ka orģinālā stāvoklī, gan jau apkrāsots viss no vienas vietas.
Vienkārši saku ka nu nav ta plika bundža tik vērta cik atdevi, iespējams ka varbut Tava bundža ir ļoti laba, bet plika bundža nemaksā 1700 eiro, jo bez bundžas neka cita tur īsti baigi nav.
Un ja jau meisters pirka bundžu ziemai ko mocīt tad jau Kko pa 500-600 simti gan jau paņēma
Parmetinaja izgāja skati un ielika ritosaja pāris detaļu un pārdeva Tev pa 1700.
Diskutēt vari ilgi, mašīna jāredz dzīvajā.. un palasi topicā par apkari.buba rakstīja: ↑01 Okt 2017, 23:18 Nu salīdzini
Motorus
Salonu
Apkari
Shortshift
Spoileris
Koilas
Amortizatori
Diski ar jaunam riepām
mtech apkare , heh.
var redzēt tak kad Tev batoni ausīs sabāzti , kā nekā tavs pirmais auto.
Bet nu jā kā jau te minēja rūsu sakrāso pirmām kārtām, lai pa ziemu nesapūst tava ideālā žurka.
un īsto būtību jau redzēs pēc ziemas , cik kvalitatīvi tur viss nostrādāts, protams ja pa ziemu taisies braukt.
var redzēt tak kad Tev batoni ausīs sabāzti , kā nekā tavs pirmais auto.
Bet nu jā kā jau te minēja rūsu sakrāso pirmām kārtām, lai pa ziemu nesapūst tava ideālā žurka.
un īsto būtību jau redzēs pēc ziemas , cik kvalitatīvi tur viss nostrādāts, protams ja pa ziemu taisies braukt.
Aizmugurē nav m bampera, visi moldingi ir m Pa ziemu ļoti maz braukšu..
kādēļ maz brauksi pa ziemu?
Cik lasu topic, Jauns e36 lietotājs un braucējs, tad klausi pieredzējušākus vīrus :)
Un jā līdz koka apdarei vajag izaugt, es savam e30 gribētu koku, bet diemžēl pārmērīgi dārgs :(
Cīnies ar auto un liec bildes no darības procesiem.
Un jā līdz koka apdarei vajag izaugt, es savam e30 gribētu koku, bet diemžēl pārmērīgi dārgs :(
Klausīt par ko? tāpēc jau esmu forumā. Un jau iepriekš teicu, pret koka apdari nav nekas pret, it īpaši e39 utt, bet žurkā plika koka bardačoka līste neiederas, manuprātangelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:42 Cik lasu topic, Jauns e36 lietotājs un braucējs, tad klausi pieredzējušākus vīrus :)
14.10.2017 Brauc un komunicē ar pareizi domājošiem cilvēkiem un uzziniās daudz grudrības un varbūt sev interesējošos jautājumus :)b0xyy rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:45Klausīt par ko? tāpēc jau esmu forumā. Un jau iepriekš teicu, pret koka apdari nav nekas pret, it īpaši e39 utt, bet žurkā plika koka bardačoka līste neiederas, manuprātangelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:42 Cik lasu topic, Jauns e36 lietotājs un braucējs, tad klausi pieredzējušākus vīrus :)
Ļoti gribas, bet nez vai būšu... + man izņemts katalizators, būtu visiem par ko pasmieties..angelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:5014.10.2017 Brauc un komunicē ar pareizi domājošiem cilvēkiem un uzziniās daudz grudrības un varbūt sev interesējošos jautājumus :)b0xyy rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:45Klausīt par ko? tāpēc jau esmu forumā. Un jau iepriekš teicu, pret koka apdari nav nekas pret, it īpaši e39 utt, bet žurkā plika koka bardačoka līste neiederas, manuprātangelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:42 Cik lasu topic, Jauns e36 lietotājs un braucējs, tad klausi pieredzējušākus vīrus :)
Lai tie kas grib smejās, droši jābrauc.b0xyy rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:54Ļoti gribas, bet nez vai būšu... + man izņemts katalizators, būtu visiem par ko pasmieties..angelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:5014.10.2017 Brauc un komunicē ar pareizi domājošiem cilvēkiem un uzziniās daudz grudrības un varbūt sev interesējošos jautājumus :)
Lai tie kas grib smejās, droši jābrauc.b0xyy rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:54Ļoti gribas, bet nez vai būšu... + man izņemts katalizators, būtu visiem par ko pasmieties..angelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:5014.10.2017 Brauc un komunicē ar pareizi domājošiem cilvēkiem un uzziniās daudz grudrības un varbūt sev interesējošos jautājumus :)
būtu tiesības, nebūtu divu domu.. Vienaudžiem ar tiesībām mašīnu uzticēt netaisos, sencis salauza kāju un šoferu nav..angelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:57Lai tie kas grib smejās, droši jābrauc.b0xyy rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:54Ļoti gribas, bet nez vai būšu... + man izņemts katalizators, būtu visiem par ko pasmieties..angelinajolieed rakstīja: ↑10 Okt 2017, 20:50
14.10.2017 Brauc un komunicē ar pareizi domājošiem cilvēkiem un uzziniās daudz grudrības un varbūt sev interesējošos jautājumus :)
nezinu, vnk neuzticos.. pārāk daudz mašīnas mazā vietā utt, krč nedomāju, ka būtu gudri man pašam braukt