Pacha - #BUDGETBUILD universālis
Nixon rakstīja: ↑11 Okt 2018, 12:07TapēcTomSkarsts rakstīja: ↑11 Okt 2018, 11:451. kāpēc budgetbuild, kas nav ar mega jaudām un sterilu bundžu, likt pastiprinošās?
63EE5342-3448-4709-A325-251EBD9032ED.jpeg
Man bij šita
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams, šadas situacijas atkarajas no auto stavokla utt.. man viss bija dzīvs, izņemot to, ka nolūza skrūves pirmais mirklis bija wtf.... bet tad pakustinajam galvu un atradām risinājumu.
Tava gadijuma ir skāde lielāka, nekā man
Nu prieks redzēt tevi atkal pie e36.
Dzīvo netālu tādēļ ik palaikam redzu. preikš budžeta auto liekas loti labs variants.
Runājot par m54b25 - arī šāds dzinējs ir pašam un uzskatu kad 3x lielāka jēga likt ka lielu daļu tos m52b28 single vanosus, jo m54 var nopirkt par labu cenu un nočipots iet tpt + var likt upgradus no m54b30.
varu iedomaties kā iet šāds dzinējs pa 300kg vieglākā iekš e36
Dzīvo netālu tādēļ ik palaikam redzu. preikš budžeta auto liekas loti labs variants.
Runājot par m54b25 - arī šāds dzinējs ir pašam un uzskatu kad 3x lielāka jēga likt ka lielu daļu tos m52b28 single vanosus, jo m54 var nopirkt par labu cenu un nočipots iet tpt + var likt upgradus no m54b30.
Tu esi skatijies cik tas 3.0 upgrade maksa??
Suņa murgi
Suņa murgi
ar kompatu pa brugji
Whaaaa, kur tad Tu?Lācis rakstīja: ↑15 Okt 2018, 11:35 Nu prieks redzēt tevi atkal pie e36.
Nu pačolēs, ko vēl varēsim izvilkt
Pagaidām, esmu ļoti apmierināts ar rezultātu, ņemot vērā izdarīto, priekš šī auto..
Nu ko, sezona noslēgta Rullītī..
Tika piebeigts standarta sajûgs, līdz ar to, laiks mainīt uz ko foršāku
Sezonu noslēdzām ar blīkšķi, 3 auto vienalicīgi
Tika piebeigts standarta sajûgs, līdz ar to, laiks mainīt uz ko foršāku
Sezonu noslēdzām ar blīkšķi, 3 auto vienalicīgi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sasists izskatās labāk
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Vai ne, pat labāk par Tavu
mans ex auto, atdod.
baaka caura bija un vel kas tik ne pilnigs mesls
baaka caura bija un vel kas tik ne pilnigs mesls
Patriks izglābis no tolmeta tad jau
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Un šis bija teksts, kuru pateici jaunajam saimniekam?!
Beautiful Mechanical Wonder