Egļu zaļais by kompots
Vizuāli mašīnīte ir ok. bet tas disko salons iespārda
Veiksmi darbos
Veiksmi darbos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Beidzot salabota turbīna, novērstas eļļas noplūdes no motora, salabots interkūlera radiators, nomainīta eļļa motoram, nomainītas degvielas padeves trubiņas pie smidzinātājiem un tas viss servisā par 209,00Ls kopā ar darbu. Pluss turbīnai garantija 6mēn. Sajugu tomēr neaiztika, jo it kā vel labs, bet pa ļoti retam mēdz paslīdēt.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Lielā baranka nomainīta uz mazo baranku Raid HP.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien saņemts auto no ķīmiskās tīrītavas. Salons tagad ir vnk īdeāls , tīrs un smaržigs. Nācās gan 10Ls piemaksāt, bet bija to vērts, krēsli gan nav līdz galam izžuvuši, bet tos rīt pa nakti darbā izžāvēšu, čaļi gan piedāvāja lai atstāju līdz rītdienai, bet neciešu vizināšanos ar sabiedrisko transportu.Jāizrauj vel tik melnie diegi kas palikuši no dragoonu pārvalkiem Griesti ārī skaisti izpidrasīti un bagāžnieks ar smaržīgs. Nu tālāk lai runā bildes :
cik samaksāji par ķīmisko?
Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pirku kuponu 25Ls + piemaksa 10Ls (varēja izvēlēties maksāt nemaksāt) Darbu veica ERG Auto ganību dambī.armis9 rakstīja:cik samaksāji par ķīmisko?
Negribu tevi dikti apbeedinaat ,bet peec kaadiem 3 meeneshiem tie benjkji atgrieziisies vecajaa izskataa
Ja vien pats neiegaadaasies slapjo puteklju suuceeju un regulaari pats netiiriisi tos benjkjus
Ja vien pats neiegaadaasies slapjo puteklju suuceeju un regulaari pats netiiriisi tos benjkjus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1 Orkaanam
nu tik traki cerams nebūs, bet tagad vismaz būs mani netīrumi, nevis kautkādi kas vākušies jau no 97.gada tagad tik būs jāstreso par katru pleķīt, un bērnus vest tikai iepakojumā
forši, pirms skatu labāk nekomentēšu, nezināju, ka tik briesmīgi netīri un plankumaini saloni var būt!
Rezultāts patīkams!
Forsi jau būtu mājas apstākļos to izdarīt, bet visus līdzēkļus ko esmu pielietojis atstāj traipus vai durvju abšivkām drēbes materiālu saveļ kunkulīšos!
Rezultāts patīkams!
Forsi jau būtu mājas apstākļos to izdarīt, bet visus līdzēkļus ko esmu pielietojis atstāj traipus vai durvju abšivkām drēbes materiālu saveļ kunkulīšos!
krēslus var mājas apstakļos tīrīt, tikai vajag putekļusūcējam uzgali tādu ar ko ķimiju vieglāk nosūkt no beņķiem (savādāk nemācēšu paskaidrot)
Probleema jau ir tur ,ka tie netiirumi nekur nav pazudushi ,bet gan sasuukushies benjkja porlonaa! Un peec maza laicinja tev diidoties pa benjkji vinji naak atkal uz augshu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Diez kapēc? 3. gads iet manam pelēkajam auduma salonam, neesmu neko tirijis un izskatās šādi.Orkaans rakstīja:Negribu tevi dikti apbeedinaat ,bet peec kaadiem 3 meeneshiem tie benjkji atgrieziisies vecajaa izskataa
āa skaidrs
Nu ir jau doma vasarā viņus pāršut, bet šitajos tīri no ētiskās puses bija pretīgi sēdētOrkaans rakstīja:Probleema jau ir tur ,ka tie netiirumi nekur nav pazudushi ,bet gan sasuukushies benjkja porlonaa! Un peec maza laicinja tev diidoties pa benjkji vinji naak atkal uz augshu
bail ka nesaķer gonoreju?
nevēlos zināt pat kas tajos krēslos ir sasēdētsarmis9 rakstīja:bail ka nesaķer gonoreju?
Labaak uzreiz sameklee citus benjkjus ! Gan leetaak ,gan labaakkompots rakstīja:Nu ir jau doma vasarā viņus pāršut, bet šitajos tīri no ētiskās puses bija pretīgi sēdētOrkaans rakstīja:Probleema jau ir tur ,ka tie netiirumi nekur nav pazudushi ,bet gan sasuukushies benjkja porlonaa! Un peec maza laicinja tev diidoties pa benjkji vinji naak atkal uz augshu
Da labi, dzīvē salons izskatījās trakāk kā bildēs, pats nelabais tur bija pabijis. Es zinu ka kompotam patīk salons, tāpēc diez vai viņš mainīs un neredzu jēgu, tagad izskatās .
Stipri piekrītu. Šim audumam ir īpatnība paranormāli smērēties. Es savus arī tīru visai regulāri, un tāpat visu laiku kāds pleķis parādās Man gan ir liels pluss, ka beņķi ir melni, un tik ļoti neredz netīrumus.Orkaans rakstīja:Negribu tevi dikti apbeedinaat ,bet peec kaadiem 3 meeneshiem tie benjkji atgrieziisies vecajaa izskataa