micromix e36 Coupe
Paldies!Archizlv rakstīja:Smuks! Tieshaam labi pastraadaats. Smukas kurpiites uz 17to izmeeru, no taadaam neatteiktos.
Ieraudziiju nelielus kasjakus, izskataas ka tev tur uz haubes vesela famiilija ar buktiitem, vai taa ir?
Jā, ir 3 buktītes uz kapota labajā pusē... kāds nelietis daudzdzīvokļu mājas pagalmā operējis ar kādu spēkratu, es pat nevaru iedomāties ar ko to var izdarīt... kaut kādu miskasates vedēju vai kaut ko tādu!
uz stock! nu taisnibas pec jasaka ka man jau prieksa bija kaukadi GMB gazenieki bet aizmugure laikam ka bija parastie! karoc ar 30mm sedinajumu amisi nau jamaina, jo viss ir ok un nekas nekur nestaiga. veljoprojam braucu ar tiem pasiem amisiemmicromix rakstīja:Armando rakstīja:ar minimalu sedinajumu piem 30mm, nekas tur ipasi cietaks nepaliks! vismaz es nejutu nekadu ipaso atskiribu pirms/pec sedinasanas (nu tas pa 30mm runajot)
Var jau būt, bet mans paziņa nosēdināja savu auto un pa mūsu jaukajiem ceļiem atšķirību gan var jjust, bet nu kaut kāds upuris jau jānes skaistuma vārdā...
Jāpadomā par to vēl!
Un tu mainīji kopā ar amartizātoriem vai liki uz stok tās 30mm?
ps tfu tfu tfu,cerams ka nelaimi amisiem nepiesaucu
...
Buutu baigaa kompekte, ja kaads kretiins nebuutu taas buktiites tur uzmeistarojis.micromix rakstīja:Paldies!Archizlv rakstīja:Smuks! Tieshaam labi pastraadaats. Smukas kurpiites uz 17to izmeeru, no taadaam neatteiktos.
Ieraudziiju nelielus kasjakus, izskataas ka tev tur uz haubes vesela famiilija ar buktiitem, vai taa ir?
Jā, ir 3 buktītes uz kapota labajā pusē... kāds nelietis daudzdzīvokļu mājas pagalmā operējis ar kādu spēkratu, es pat nevaru iedomāties ar ko to var izdarīt... kaut kādu miskasates vedēju vai kaut ko tādu!
Superrr Cupeja Diski vieni no maniem milakiem salona aprikojums ari labs
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
super kupeska tiesaam..man arii sitie diski vieni no milakajiem,ja ne pasi milaakie..