STUDENTA 325 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Vilciens un autobus tak ar kursee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jelgava sitas maniic un nekad nevaru izlasiit kas tur apaksha rakstits uz tam baltajam uzlimeem un prieksh kam tur vinjas ir
Ar viņām ātrāk iet
Smuks auto,un ar tiem diskiem kas bija virsū ,man liekas nebija ne vainas.fb212 rakstīja:Jap es viņu bez diskiem paņēmu, jo šim aparātam ir citi diski manā iztēlē
veiksmi darbos =] sveicinats bariņā
smuks bumbieris =]
smuks bumbieris =]
Kad biju mazāks, arī tādi patikamats rakstīja:Smuks auto,un ar tiem diskiem kas bija virsū ,man liekas nebija ne vainas.fb212 rakstīja:Jap es viņu bez diskiem paņēmu, jo šim aparātam ir citi diski manā iztēlē
Bet esmu iefantazējis citus diskus
njā, te auto , pirmaja bilde ar diskiem.. tikai tie lukturi
skaistulis
skaistulis
jā, auto pirmajā bildē tiešām dievīgs, tālāk jau mazliet pacūkots...
OHO OHO!!
Nu lūk, būs elks pēc kā vadīties Tiešām super bildes
Bet nu domāju drusku savādāk, tad jau manīs
Nu lūk, būs elks pēc kā vadīties Tiešām super bildes
Bet nu domāju drusku savādāk, tad jau manīs
Vot varat kāds pateikt - man ir gaišie pagriezieni vai tonētie ?
No viena skata gaiši, no otra tumši, gribu tumšos pasūtīt.. bet nevaru saprast - kādi šitie paši ir?
No viena skata gaiši, no otra tumši, gribu tumšos pasūtīt.. bet nevaru saprast - kādi šitie paši ir?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šie tak tumšie ir
a viņi no sāna baltāki par baltu
rekur ir tipa tumši http://sportech.lv/?pg=2&id=1493 .. cik saprotu, būs tādi paši kā man dzīvē
rekur ir tipa tumši http://sportech.lv/?pg=2&id=1493 .. cik saprotu, būs tādi paši kā man dzīvē
tas kautkā atkarīgs kā gaisma krīt uz viņiem, man bija tāpat.vienu brīdi liekas nenormāli tumši, bet citu brīd galīgi gaiši
tie kas linkā, vismaz tajā bildē izskatās pēc kautkādiem lētučiem bet nu dzīvē noteikti tādi paši vien ir, kā tie kas tev virsū
tie kas linkā, vismaz tajā bildē izskatās pēc kautkādiem lētučiem bet nu dzīvē noteikti tādi paši vien ir, kā tie kas tev virsū
shitie ir tumshie, gaishie ir vispar tadi nekaadi
p.s. zoliida kupeja
p.s. zoliida kupeja
Ar šķību pagriezienumatissc rakstīja:shitie ir tumshie, gaishie ir vispar tadi nekaadi
p.s. zoliida kupeja
gaišie smukāki!
Mby šitādā variantā jā, bet ja liks hella dark, tad viennozīmīgi tumšieerda rakstīja:gaišie smukāki!
tad miglām ar jābūt tonētām!
Bez šaubāmerda rakstīja:tad miglām ar jābūt tonētām!
Vai nu piemīztās .. bet cik noprotu, skati nevar iziet ar tādām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right