mans gausais e36=]
ja jums patik braukt tumsa tad metiet ara xenonu. e30,e34,e36 gaisma no lukuriem galigi garam.
P.S man lukturi ar jauniem stikliem,lampinjam u.t.t
Viss jau arī atkarīgs kādu xenonu ieliek. Nav jau tā ka visi xenoni būtu mēsli utt.. Daudzi jau ir arī normāli.
Bet anyway sveicu un galvenais nepadodies pie kkādām mašīnas problēmām, tad viss būs ok un lēnu garu šis e36 tiks reanimēts
Bet anyway sveicu un galvenais nepadodies pie kkādām mašīnas problēmām, tad viss būs ok un lēnu garu šis e36 tiks reanimēts
galvenais tas ir normali noregulet un OBLIGATI lai butu lecas
Gribaas bembi pacelt normaali,tik ar finanseem ir kaa ir.bet galvenais nelaist postā.un nemest plinti krūmā.un iztikt bez lauku ķūņa.gribas orgjinālu, jaunu krāsu un smukiem ļitokiem..
Ja ar normālu kameru nomazgātu un nofočētu kkur vecrīgā, visi teiktu, ka autiņš izskatās megasterils..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
par e36 galīgi nepiekrītu.. man ar jaunām lampām un parastajām spuldzēm gaismo apmēram tāpat, kā 2 gadus veca e91 ne-xenona lukturi.. tobish ļoti labi. un nekādu hrenonu tur nafig nevajag.exx89 rakstīja:ja jums patik braukt tumsa tad metiet ara xenonu. e30,e34,e36 gaisma no lukuriem galigi garam.
Ja Tev ir švaki, tad iesaku pārbaudīt vai lampām pienāk normāls spriegums.. Izteikta parādība lietotiem auto..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Reti kuram šijos laikos nauda spiež maku. Arī man sūdīgi iet ar finansēm + vēl mācos, bet lēnu garu kko cenšos darīt. Galvenais ir apņēmība un vēlēšanās darboties. :)Nebēdnis rakstīja:Gribaas bembi pacelt normaali,tik ar finanseem ir kaa ir.bet galvenais nelaist postā.un nemest plinti krūmā.un iztikt bez lauku ķūņa.gribas orgjinālu, jaunu krāsu un smukiem ļitokiem..
e36 tiešām ir ļoti laba gaisma, it sevišķi labiem bezlēcu lukturiem, ja liekas, ka nav tad visticamāk derētu aiziet pie acu ārsta pārbaudītiesch. rakstīja:par e36 galīgi nepiekrītu.. man ar jaunām lampām un parastajām spuldzēm gaismo apmēram tāpat, kā 2 gadus veca e91 ne-xenona lukturi.. tobish ļoti labi. un nekādu hrenonu tur nafig nevajag.exx89 rakstīja:ja jums patik braukt tumsa tad metiet ara xenonu. e30,e34,e36 gaisma no lukuriem galigi garam.
Ja Tev ir švaki, tad iesaku pārbaudīt vai lampām pienāk normāls spriegums.. Izteikta parādība lietotiem auto..
e36 bez lecam gaismo normali, ar lecam ne parak labi.
Bet tā jau arī kā sakich. rakstīja:Ja ar normālu kameru nomazgātu un nofočētu kkur vecrīgā, visi teiktu, ka autiņš izskatās megasterils..
Auto pa lielam ir tāds kā Tu viņu pasniedz
Bet vēl jau svarīgi, sakopt tos lukturus un kārtīgi saregulēt, ir auto kuriem xenons izskatās labi, citiem pēc nekā, katrs individuāls gadījums, calypso sarkanajiem nevinam nav redzēts, kam piestāvētu, labāk uz malnajiem un zaļajiem liekasVitalx325 rakstīja:e36 bez lecam gaismo normali, ar lecam ne parak labi.
nezz, man lukturi ar lecam, jauni, sareguleti, bez xenona ne ipashi tapec ari ieliku sev, chomam bez lecam spideja labak neka man bez xenona, bet shis tapat ielika xenonu, katru reizi kad vinsh piebrauc ir jalamajas jo acis tek ara skatoties uz vinja faram , ar lecam viss ok