mans zhurkuleens
stuure un led zilas diodes, jeb ZS egliite-tos gan pa aatraako vajadzeetu samainiit... bet gads viss chiki piki
Cenu vareji neminet, bet kopuma normals braucamais , ir protams kur izpausties, bet tas lai paliek pasa zina
Es varbūt neesmu gudrs, bet diez vai 1700rpm ir normāla brīvgaita!
Tos zilos kakučus gan izņem! Neķēmo savu e36! Bet tā jau smuks!
Ps... par tik jauniem gadiem vienmēr man siekala tek!
Tos zilos kakučus gan izņem! Neķēmo savu e36! Bet tā jau smuks!
Ps... par tik jauniem gadiem vienmēr man siekala tek!
kas jums pret taam diodeem?
tad iesakat ko labaaku vinu vietaa
tad iesakat ko labaaku vinu vietaa
Parastās gabarītlampiņas :)
Un ne zilā krāsā!
Nu aukstam motoram tas noteikti nav normāli un cena jā, arī pirms 2 gadiem par tādu naudu Tu varēji nopirkt līdz vēmienam nopakotu svaiga gada kupeju!janka2 rakstīja:nu aukstam motoram tas ir nom
nu 1700rpm tukšgaitā tiešām nav normāli nekādam motoram.
Tieši tādogMa rakstīja:Parastās gabarītlampiņas :)
Pag, pag, tu vinu nopirki par tadu cenu sistu, pie tam nimainiji pectam haubi un brilli?
Ne nu piedod, es tev neticu ka atdevi 3000ls par sistu stoku!
Ne nu piedod, es tev neticu ka atdevi 3000ls par sistu stoku!
Arī ievēroju tos lielos apgriezienus tukšgaitā, tas neliekas labi.
Aukstam motoram tik lieliem "abarotiem" tocna nevajag but! Aukstam kadiem 900 vajadzetu but!
P.S Ta jau izskatas ok (gads ari labs), tacu cena gan pa lielu bija!
Kas attiecas uz gabaritu lampinjam, tad piekritu parejiem!
P.S Ta jau izskatas ok (gads ari labs), tacu cena gan pa lielu bija!
Kas attiecas uz gabaritu lampinjam, tad piekritu parejiem!
nu hvz tad laikam jaaaizdzen uz diagnostiku lai paskataas tos abarotus,bet taadi abaroti vinam ir uz kaadaaam 2min un tad nokriitas uz 500.un ir viss ok lab tad jau jaamet aaraa taas zilaas lampackas
Katra zina kkas tur nav ar tiem "abarotiem" - tik lieliem nav jabut pat uz 1min!
Nu re par vienu peleko vairak, tada pati ka man, tikai iesaku nokraso durvju ruchkas bus idealak.
Neko ara nemet, kapec jamet ara ja pasham patik? Sava viedoklja tev nav?
Man ari stav xenons un gabaritos LED nu un kas? Galvenais ka man patik Man piem te pusei spoileri un visadi M navaroti besi nu un? Kautka neviens ara nemet, te kautka visiem ir uzskats jo vairak M navaroti, jo krutak, beigas visi vienadi
Neka personiga, tikai mans viedoklis, ja gribi M, perc M3, tagad jau vairs nav tik dargs, kada jega pirkt 316 vai 318 un gazt ieksha visu M paketi, beigu cena sanak taka krietnam M3 Vot to man laikam nekad nesaprast
Man ari stav xenons un gabaritos LED nu un kas? Galvenais ka man patik Man piem te pusei spoileri un visadi M navaroti besi nu un? Kautka neviens ara nemet, te kautka visiem ir uzskats jo vairak M navaroti, jo krutak, beigas visi vienadi
Neka personiga, tikai mans viedoklis, ja gribi M, perc M3, tagad jau vairs nav tik dargs, kada jega pirkt 316 vai 318 un gazt ieksha visu M paketi, beigu cena sanak taka krietnam M3 Vot to man laikam nekad nesaprast
vot par tiem M navarotiem tev piekriitu ja nau m3 tad jeega taadus likt,bet nu jaa kaaa kurs izcelas
Tulit M patrioti nogazis no katiem, turies pie galda, mus LED lampinju lietotajus te nezhelo, te atliek tik kluset
Pēdējais labojis Veiksmigais55555 - 02 Mai 2012, 20:31, kopā labots 1 reizi.
Ne nu tu nodeviVeiksmigais55555 rakstīja:Nu re par vienu peleko vairak, tada pati ka man, tikai iesaku nokraso durvju ruchkas bus idealak.
Tad jau M pakete var but tikai M3? Doma ko runa vecit, tu uzlabo vizualo masinai nevis padari par M3!
bet uzliekot m paku kkaadam 318 jauda nepalielinaasies
Ko tur uzlabot? Stradaja vesala BMW dizaineru grupa, tad to visu testeja 105 reizes, beigas izlema kad ta bus viss labak, kada jega apkart ar bezjedzigu plastmasu? Tu tikai dinamiku chakare ja nav pilna pakete.
Man godigi vienalga liec ko gribi, tas ir mans viedoklis, man var tads but? Man patik e36 stock izpildijuma, un es pieturos pec iespejas origjinalam, vacu visu pa daljai, lai butu stock
Man godigi vienalga liec ko gribi, tas ir mans viedoklis, man var tads but? Man patik e36 stock izpildijuma, un es pieturos pec iespejas origjinalam, vacu visu pa daljai, lai butu stock
Pēdējais labojis Veiksmigais55555 - 02 Mai 2012, 20:45, kopā labots 1 reizi.