Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22
- chevron_right
Ir čotka, tikai iztēlojos to nepatīkamo skatu, ka auto kādā švunkā atskrāpējot pannu pirmkārt noraus skrūves, tad arī panna pa pi*elēm var aiziet.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Par skrūvēm ar man mazliet mīziens. Ir doma uzlikt ar apaljajiem galiem. Bet nu jaskatas.
Piem. Možais mauc ar tādām skrūvēm un nekas itka vel nav bijis, cik pakonsultejos. Tākā vajadzetu būt čotka. :)
Piem. Možais mauc ar tādām skrūvēm un nekas itka vel nav bijis, cik pakonsultejos. Tākā vajadzetu būt čotka. :)
nee es teicu, ja pierod tad ir ok... skanas jau un dzirksteles ir briesmiigas... pirmo reizi vedot pasazieru sava masina.. - kajas un pakala jau atraujas no zemes - izdzirdot troksni...
par reikas, skruveem... ir noslipejusies gali, ka vajadzeja jau uzsist mucinu virsuu... jo vienkarsi uzlikt nevareeja..
nakamnedelj tiek parveidota aizmugureja dala.. tad bus pa smuko..
par reikas, skruveem... ir noslipejusies gali, ka vajadzeja jau uzsist mucinu virsuu... jo vienkarsi uzlikt nevareeja..
nakamnedelj tiek parveidota aizmugureja dala.. tad bus pa smuko..
Nu tad nāksies pierast.
Man bija doma to aizmugurejo dalju taka locit no augshas ap to trubu un tad skruvet, ka tu doma darit?
Man bija doma to aizmugurejo dalju taka locit no augshas ap to trubu un tad skruvet, ka tu doma darit?
es metinasu klat pie tas trubas un taka pa virsu tai cik atlaus karteris..
Nav jau tā, ka e36 stāv uz vietas un neattīstas. Vakar ieķēru wannabe m3 bampera difuzoru no PROŠĶUNING.LV
Bildes sanāk debīlas, jo balts fons un vispār ziema smird.
Bildes sanāk debīlas, jo balts fons un vispār ziema smird.
man patīk.... tavs komentārs par ziemu, ūūn difuzoras arī dzan
ir labi
Tiešam Labs ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
nezinu vai nu bildes ir ļoti ok uztaisītas, vai auto, bet viss izskatās ļoti ok!
Das gut
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Bildees neko neesmu darijis, tikai apgriezis,lai nav tik lielas.RENIO rakstīja:nezinu vai nu bildes ir ļoti ok uztaisītas, vai auto, bet viss izskatās ļoti ok!
nezinu kāpēc, man man ļoooooti cepī šis auto. Saimniekam ar gaumi viss kārtībā
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Labs izskatiņš. Tā bruņa ar bombī,nav ne vainas. Man ar laikam jāsāk krāt stipendijas,savādāk sirds sāp skatoties uz tik labiem Bembjiem.
BMW - Best Motorsport Weapon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …