Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22
- chevron_right
Manuprāt, ir vairāk kā garām no mana viedokļa.
Priekša izskatās vnk haotiski neglīta (atvainojos par tādu kritiku)
Un par diskiem nerunāsim, pat ja viss tas disks tāds būtu .. uz auto būs vnk
Bet nu es negribu, lai kāds man aizrāda par tādiem komentāriem, tīri manas domas (forums).
Priekša izskatās vnk haotiski neglīta (atvainojos par tādu kritiku)
Un par diskiem nerunāsim, pat ja viss tas disks tāds būtu .. uz auto būs vnk
Bet nu es negribu, lai kāds man aizrāda par tādiem komentāriem, tīri manas domas (forums).
Šaubos, ka ziema ir tas laiks, tad jābraukā visiem piesēdinātiem, ar smukiem lietajiem utt. Neredzu neko sliktu tādos ziemas piedūrienos. Tie taču ir tikai bleķinieki un kāda nu starpība, kādi viņi ir. Ja nepatiks, uzliks kalpaku virsū un miers.
Nē nu Tu vari teikt vai neteikt, bet tāds ir mans viedoklis .. viss cool, tpc jau es cilvēku neienīstukristapskarlis rakstīja:Šaubos, ka ziema ir tas laiks, tad jābraukā visiem piesēdinātiem, ar smukiem lietajiem utt. Neredzu neko sliktu tādos ziemas piedūrienos. Tie taču ir tikai bleķinieki un kāda nu starpība, kādi viņi ir. Ja nepatiks, uzliks kalpaku virsū un miers.
Citam patiks, citam nepatiks ..
Nu Tu arī pa ziemu staigā netīrās biksēs un velc nostaigātus vecus zābakus? Tā tak ir ziema, vasarā vajag ar nike botiņām un dārgiem šortiem ne?
Diskiem vienkārši piedūros, pašam no sākuma patika, kad tikai centrs spīd, bet tagad jau vairs nav tik pamanāmi, patīkami!STUDENTS rakstīja:Nē nu Tu vari teikt vai neteikt, bet tāds ir mans viedoklis .. viss cool, tpc jau es cilvēku neienīstukristapskarlis rakstīja:Šaubos, ka ziema ir tas laiks, tad jābraukā visiem piesēdinātiem, ar smukiem lietajiem utt. Neredzu neko sliktu tādos ziemas piedūrienos. Tie taču ir tikai bleķinieki un kāda nu starpība, kādi viņi ir. Ja nepatiks, uzliks kalpaku virsū un miers.
Citam patiks, citam nepatiks ..
Nu Tu arī pa ziemu staigā netīrās biksēs un velc nostaigātus vecus zābakus? Tā tak ir ziema, vasarā vajag ar nike botiņām un dārgiem šortiem ne?
Katram cilvēkam ir sava kritika un viedokļi, bet es labāk braucu ar šādu pr. bamperu, nekā ar saplēstu un karājošu, vai ne?
Tieši tā, tie ir ziemas diski..! Kalpakus uzmest virsū var jebkurā laikā! :)kristapskarlis rakstīja:Šaubos, ka ziema ir tas laiks, tad jābraukā visiem piesēdinātiem, ar smukiem lietajiem utt. Neredzu neko sliktu tādos ziemas piedūrienos. Tie taču ir tikai bleķinieki un kāda nu starpība, kādi viņi ir. Ja nepatiks, uzliks kalpaku virsū un miers.
vēl viens ziemas disku kritiķu upuris. es arī neredzu jēgu jāt lietos diskus pa ziemas sālītajiem ceļiem.
+1V1Beta rakstīja:vēl viens ziemas disku kritiķu upuris. es arī neredzu jēgu jāt lietos diskus pa ziemas sālītajiem ceļiem.
Bet nu nekas, katram savs viedoklis :)
Testējam Turbo
Random snaps
Random snaps
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
damn
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
sick peoples!
A kur logu mazgājamais bačoks? Tā jau cepuri nost. Varētu kautko vairāk par to tehnisko pusi?
++ pastāsti kas tur sadarīts? dzinējs aiztikts?cik spiedienu dod iekšā? kāda vadība?Nixon rakstīja:A kur logu mazgājamais bačoks? Tā jau cepuri nost. Varētu kautko vairāk par to tehnisko pusi?
Dzinejs standarts. Turbo spiediens ap 1bar un vairak. Vadiba standartz, tikai
sareguleta dagviela attieciba pret boostu...
sareguleta dagviela attieciba pret boostu...
kāda tad aptuvenā jauda šim zvēram???
p.s skaņa mašinai ir super
p.s skaņa mašinai ir super
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11