pavljuka e36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Paldies!
Mazās vizinot nosēžās.
Būs jāpamēģina bez regulējošiem gredzeniem, moš par kādiem 5-10mm zemāk nokritīs.
Mazās vizinot nosēžās.
Būs jāpamēģina bez regulējošiem gredzeniem, moš par kādiem 5-10mm zemāk nokritīs.
tev ar koilam nolaistam dirsa ir tik smagi augshaa????
man kabrim vajadzeja valcet arkas ar gredzeniem uzskruvetiem lidz galam augshaa i to riepas riivejas
man kabrim vajadzeja valcet arkas ar gredzeniem uzskruvetiem lidz galam augshaa i to riepas riivejas
ar kompatu pa brugji
precizi!!yanks rakstīja:es varbūt esmu dirsējs, bet man braucot uz skati nav jānodarbojās ar huiņu un jālasa nost visādas nederīgas detaļas
cipruss18, jā, tā ir gan.
Vienīgais es amīti neesmu mainījis, bet atstāju vecos. Moš tas nedod nogāzties zemāk.
Vienīgais es amīti neesmu mainījis, bet atstāju vecos. Moš tas nedod nogāzties zemāk.
cipruss moš bija aizmirsis atsperes ielikt.
Man ar noregulētām atslēgām uz leju bija aizmugure gaisā, izmetu ārā regulācijas, tad bija ok. Bet tas bija uz R16. Aizmugurē bija arī sporta amīši, tā kā Tavā variantā tā nav vaina. Vnk jaunas atsperes, nav sasēdušās un nemaz tik ātri nesasēdīsies arī.
Man ar noregulētām atslēgām uz leju bija aizmugure gaisā, izmetu ārā regulācijas, tad bija ok. Bet tas bija uz R16. Aizmugurē bija arī sporta amīši, tā kā Tavā variantā tā nav vaina. Vnk jaunas atsperes, nav sasēdušās un nemaz tik ātri nesasēdīsies arī.
Dažas jaunas bildes.
Pagaidām nekas ar auto netiek darīts, vienk baudītas saulainās dienas.
P.S. ir doma septebrī likt šo auto uz tirdziņu, ja kāds meklē sterilu, koptu e36, PM (lēti neatdošu, braukšu pats).
Pagaidām nekas ar auto netiek darīts, vienk baudītas saulainās dienas.
P.S. ir doma septebrī likt šo auto uz tirdziņu, ja kāds meklē sterilu, koptu e36, PM (lēti neatdošu, braukšu pats).
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis pavljuks - 21 Jūl 2014, 09:46, kopā labots 1 reizi.
Pedējā bilde smuka:)
vienmēr fočē no vienas puses dēļ bampera?
Tieši tā, citu iemeslu nav.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piekrītu ciprusam
Bamperiti vajag sataisiit:))
kape tad uz tirdziņu ??? ko citu esi pieskatijis jau ?
Īpašas velmes tirgot nav un citu auto vietā neesmu meklējis.
Tāds mēģinājums tikai - ja kāds ņems pa tādu ciparu, tad pārdošu... ja nē, tad dosies ziemas miegā
Piemeklēta jau liela garāža, kurā var iedzīt stabili 2 mašīnas, var būt pat trīs.
Tā kā laiks rādīs kas būs tālāk.
Tāds mēģinājums tikai - ja kāds ņems pa tādu ciparu, tad pārdošu... ja nē, tad dosies ziemas miegā
Piemeklēta jau liela garāža, kurā var iedzīt stabili 2 mašīnas, var būt pat trīs.
Tā kā laiks rādīs kas būs tālāk.
neesu bajgi skatijis kas un ka , bet mašina izskatas vnk vizualajs ja vel iekša butu 2.8 tad vispar butu labak netirgo
Ir tāda doma ielikt 2.5 vai 2.8, ja nepārdošu.
Bija gribētāji neskatoties pa 1.6k nopirkt, tikai es nepārdodu pa tādu ciparu.
Bija gribētāji neskatoties pa 1.6k nopirkt, tikai es nepārdodu pa tādu ciparu.
2.5 vaj 2.8 butu par tadu ciparu es vinju koka labak ieliktu bet man vispar butu žel tirgit tadu kupeju
Tur jau tā lieta, ka pa tādu ciparu labāk atstāju viņu kā ziemas šķērējamo un nopērku vēl klāt kaut ko.
Auto patīk, viss super, ja braucu viens, + 1.
Bet kauns un ļoti neerti paliek, kad vecākus kaut kur jaaizved vai vēl kādu (tas skats kā citi mokās iekāpjot vai izkāpjot...)
Auto patīk, viss super, ja braucu viens, + 1.
Bet kauns un ļoti neerti paliek, kad vecākus kaut kur jaaizved vai vēl kādu (tas skats kā citi mokās iekāpjot vai izkāpjot...)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right